Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Gardrobcsere feketelista

:@ :@:@ NINCS KERDESEM TE NAGYOKOS! EDDIG SEM VOLT, CSAK KERESEM, AMIT NEM TARTOTTAL BE!!!! IGERETETTEL ELLENTETBEN!! MINDJART OLVASHATJA A KOZOSSEG!
2017 05 07
> Zitu92: > Sziasztok! Az egyik lány én vagyok. Én is meg lettem fenyegetve,azért nem vállaltam eddig magam. Sajnos nekem is a rendőrséghez kellett fordulnom pár hete,a pénzemet visszakaptam szerencsére. Képernyőfotót nem küldök semmiről,mert egy az egyben ugyanolyanok a beszélgetéseim mint amit Móni feltöltött. A másik lány is sejtem ezért nem adja a nevét ehhez mert meg lett fenyegetve a "kapcsolatokkal" mint ahogy én és a férjem is. Remélem hamarosan rendeződik. Kedves Zitu! Meg lettel fenyegetve? Na ne nevettess! Sohasem volt stilusom a fenyegetes! Alljunk mar meg egy szora! Mi a fene rendezodik?? Megkapta a Moca a penzet es Te is! Nem fenyegetes utjan! Azt gondolom...A humanitas nagyon sokaknak sajnos nem erossege...szomoru dolog ez!...
2017 05 07
Felhivnam a figyelmet a felhasznalo altal 2 alkalommal is emlitett igeretre, miszerint ha szamlajan a penz, tisztaz....hat ez nem tortent meg sajnos...ez az ember: NEM NORMALIS!....
2017 05 07
Egyébként észrevetted hogy az először azt írtad hogy sosem üzleteltél velem,majd utána leírtad hogy visszakaptam a pénzem? Most nevethet az egész oldal. Ez kész vicc! A másik lány meg még mindig nem mert jelentkezni. Őt vajon mivel fenyegetted? Szerintem hagyjuk abba ezt a szardobálást...
2017 05 07
> Zitu92: > Egyébként észrevetted hogy az először azt írtad hogy sosem üzleteltél velem,majd utána leírtad hogy visszakaptam a pénzem? Most nevethet az egész oldal. Ez kész vicc! A másik lány meg még mindig nem mert jelentkezni. Őt vajon mivel fenyegetted? Szerintem hagyjuk abba ezt a szardobálást... Elnezest Kedves Judit! Nem itt logok, nincsen erre idom igy elkerulte a profilneved a figyelmem! Megkaptad a penzed:a 3000 ft ot! SENKIT SEM VERTEM AT! Es fenyegetolozni sem szokasom! A durva hangvetelu, kovetelozo iromanyokra sem szoktam fenyegetessel reagalni csak targyilagosan! Rohogjon aki akar, mindenki tegyen ahogy akar csak ENGEM HAGYJATOK BEKEN ES KESZ! NEM EN KEZDTEM A SZARDOBALAST! HAGYJUK BEKEN EGYMAST SZERINTEM. NINCS MIROL BESZELGETNUNK! EGY ADAS-VETEL A VEVORE ES ELADORA TARTOZIK!...ENNYI.SZEP ESTET
2017 05 07
Azért veled komoly bajok vannak fejben azt ugye tudod?? Igen eversby1 nekem ilyen a stílusom ha át akarnak baszni! Leszarom ki mit gondol!! A lényeg, én vettem tőled vlmit, te igérgetted h ekkor meg akkor küldöd, én türelmesen vártam 4 teljes hetet! Pedig extra mondtam, h a lányom szülinapjára lesz ajándék! 4 hét után hosszas könyörgésre és miután a férjem is beszélt veled méltóztattál vissza utalni a pénzem 2 részletben, de előtte még eljátszottál egy kamu utalásos sztorit is! Számomra egy kamu feladási és egy kamu utalási bizonylat másolata kimeríti az átverés fogalmát! Miután megfenyegettelek h feljelentelek akkor jött a pénzem! Húztad volna meg magad ezek után!! De nem, még neked nagy a pofád!! Akkor szerdáig utald vissza Szűcs Bernadett pénzét is, ahogy igérgetsz neki hetek óta, különben szerdán együtt, közösen mi hárman megtesszük a feljelentést! Ha még egyszer bármilyen formában írni mersz nekem, v rólam bárhol is, szintén fel leszel jelentve! Örülj neki ha ennyivel itt megúszod, nyeld be a békát, kussolj el és mélységesen szégyeld magad!
2017 05 07
> Moca76: > Kedved Baba711! > Én úgy tudtam ez a fórum pont azért jött létre, hogy felhívjuk mindenki figyelmét, ha csalóval találkozunk! > Én ezt megtettem egy másik lánnyal együtt. > Az külön felháborít, hogy admin azóta sem csinált vele semmit! > Él a profilja, aktívan részt tud venni továbbra is adás-vételben, hozzá tud szólni bármihez, lejárat másokat! > Akkor miért ez a lista??? Kérlek olvasd el a nyitó posztot! Ha oldalakat vitatkoztok itt az nem "LISTA". Írj az adminnak e-mailt, arra nekem már másnap reagált! "Sziasztok! Gyűjtsétek ide a neveket, címeket, linkeket a csalókról, hogy a többiek ne fussanak bele még egyszer ugyanabba a hibába. Hogy áttekinthető legyen, ide tényleg CSAK az infót írjátok a csalókról, az egyebeket, kérdéseket másik topic alatt beszéljük meg! Ha utaltál és nem kaptál csomagot: név, számlaszám Ha küldtél, de nem fizettek: Név, cím Profilnév önmagában NEM elég, hiszen más névvel újraregisztrálhat! Tanács: Olyannak utaljatok, akinél már többen is vásároltak korábban, és mind elégedettek voltak! Akkor adj fel csomagot, ha az ára megjött a számládra!"
2017 05 09
13BAMBUSZ FELHASZNÁLÓ ADATAI: OTP bank számlaszám:11773470-00767172 kedvezményezett:Iszlai Franciska Múlt hétfőn utaltam neki bőrkabátért 5500FTot azóta természetesen eltűnt az üzeneteimre nem válaszol,persze volt azóta bejelentkezve és a többi termékét is törölte.
2017 05 14
Olvastam fentebb h o bag táskákat adott el nekem Pandora karkotot Rimányi Lilla 10700127-69653120-51100005 cibes a bankszamlaszam ugyanez tud már vki valamit ?termeszetesen a csomag nem érkezett meg
2017 05 15
Engem is átvágott és én feljelentem! Egy hete várom a csomag ed erre a cibes bankszámlára utaltam!!! 12 790ft ot!!!! > Lipcseinora: > > PerediKata: > > Faszszopókánk, aki most épp Hornyák Diána néven akart eladni egy sárga O'basketet megint jelen volt egy kamuprofilon, de miután lebuktattam a kis köcsögöt, levette a hirdetést persze. Volt ez már Horváth Gina, Horváth G. Erika, Diadia85, CsillaCsillu és ki tudja még ki... a bankszámla száma továbbra is változatlan: 10700127-69653120-51100005. CIB Bank szombathelly > > Lányok Én már viszonylag rég becsapódtam ezzel a Horváth G Cs R H nevű csalóval Cibes bankszámlával.Úgymond lekéstem a feljelentést már lassan egy hónapja ....De akinek friss az "élmény tegye már meg végre !!!!Segitek összeszedni javarészt az emberek nagy részével már beszéltem ,ráadást ReniAnna már inditványozta de sajna Ő is "gyenge volt....Hátha visszakapnánk többnyire az Obag értékben járt több ember is ahogy olvastam 10000-17000 Ft-ig terjedően olvasom a veszteség mértékét !!!
2017 05 15
Én feljelentem ! Meg a heten nem Csu után ki az időből egy hetet vártam a karkoto re! Ettől a cibes csaló tol?! Vki esetleg nem nyomozta meg ki a Facebook profilját ?! Attól tartok h mivel 50 ezret nem haladja meg az értek amit I utaltam úgy majd csak az energiám megy el de próba cseresznye! Írjatok űzi mt nekem h esetleg a feljelentés után infót küldjék akit erdekel s hatha lehet jelentkezni !!! És visszakapni a pénzt...v legalább h többet ne csinál hasson ilyet > Lipcseinora: > > PerediKata: > > Faszszopókánk, aki most épp Hornyák Diána néven akart eladni egy sárga O'basketet megint jelen volt egy kamuprofilon, de miután lebuktattam a kis köcsögöt, levette a hirdetést persze. Volt ez már Horváth Gina, Horváth G. Erika, Diadia85, CsillaCsillu és ki tudja még ki... a bankszámla száma továbbra is változatlan: 10700127-69653120-51100005. CIB Bank szombathelly > > Lányok Én már viszonylag rég becsapódtam ezzel a Horváth G Cs R H nevű csalóval Cibes bankszámlával.Úgymond lekéstem a feljelentést már lassan egy hónapja ....De akinek friss az "élmény tegye már meg végre !!!!Segitek összeszedni javarészt az emberek nagy részével már beszéltem ,ráadást ReniAnna már inditványozta de sajna Ő is "gyenge volt....Hátha visszakapnánk többnyire az Obag értékben járt több ember is ahogy olvastam 10000-17000 Ft-ig terjedően olvasom a veszteség mértékét !!!
2017 05 15
Én is 12790 egy Pandora karkoto cibes szám stimm de a neve lilu1989 volt már tiltva és a Horváth gina név volt a bankszamlaszamon!> BogiVekety: > > flotilla: > > Lányok! > > Kérem írjon aki > > NAGY REGINA Pócspetri Kossuth u 29.-be küldött csomagot, esetleg vásárolt tőle, ill bármilyen okból kapcsolatba került vele. > > Több profilja van/volt/lesz. > > Rendörségi ügy van ellene, ezért keresem a többi károsultat vagy olyanokat is akiktől vásárolt. > > Köszönöm! > Szia! > Én is tőle vásároltam egy Ugg csizmát. Horváth Gina névre utaltam 13 000 Ft-ot, egy hónapja. :/ > Szívesen tanúskodom, bizonyítom! > Üdv, Bogi
2017 05 15
Sziasztok! Zsófika 1996-ról tud valaki valamit???????
2017 05 16
Bernadett,én vagyok a harmadik áldozat,menj a rendőrségre! Én visszakaptam a pénzem.
2017 05 22
Posta Anita vagy Vadász Jancsi néven futó egyénnek ne adjátok fel a csomagot utánvéttel mert nem veszi át! Képet kér hogy feladtad, meg hogy mikor érkezik, ahogy odaér megtagadja a csomag átvételét, majd össze vissza hazudozik mindenre hivatkozva! Neki ez a hobbija hogy mások pénzén játszik, utalni nem utal előre azt is csak ígérgeti és foglalgatja hetekig a holmit (tobbezer értékben válogat a hirdetett cuccok közül ezer kérdést feltesz) nekem 2 utánvételi díjam bánta vele, meg 5000 Ft értékű ruha amit kiszakadva koszosak hozott vissza a futár...
2017 05 22
1 2 ... 18 19 20 21 22 23 24 ... 35