> Moca76:
> Kedved Baba711!
> Én úgy tudtam ez a fórum pont azért jött létre, hogy felhívjuk mindenki figyelmét, ha csalóval találkozunk!
> Én ezt megtettem egy másik lánnyal együtt.
> Az külön felháborít, hogy admin azóta sem csinált vele semmit!
> Él a profilja, aktívan részt tud venni továbbra is adás-vételben, hozzá tud szólni bármihez, lejárat másokat!
> Akkor miért ez a lista???
Kérlek olvasd el a nyitó posztot! Ha oldalakat vitatkoztok itt az nem "LISTA". Írj az adminnak e-mailt, arra nekem már másnap reagált!
"Sziasztok!
Gyűjtsétek ide a neveket, címeket, linkeket a csalókról, hogy a többiek ne fussanak bele még egyszer ugyanabba a hibába.
Hogy áttekinthető legyen, ide tényleg CSAK az infót írjátok a csalókról, az egyebeket, kérdéseket másik topic alatt beszéljük meg!
Ha utaltál és nem kaptál csomagot: név, számlaszám
Ha küldtél, de nem fizettek: Név, cím
Profilnév önmagában NEM elég, hiszen más névvel újraregisztrálhat!
Tanács:
Olyannak utaljatok, akinél már többen is vásároltak korábban, és mind elégedettek voltak!
Akkor adj fel csomagot, ha az ára megjött a számládra!"
> Moca76:
> Kedved Baba711!
> Én úgy tudtam ez a fórum pont azért jött létre, hogy felhívjuk mindenki figyelmét, ha csalóval találkozunk!
> Én ezt megtettem egy másik lánnyal együtt.
> Az külön felháborít, hogy admin azóta sem csinált vele semmit!
> Él a profilja, aktívan részt tud venni továbbra is adás-vételben, hozzá tud szólni bármihez, lejárat másokat!
> Akkor miért ez a lista???
Kérlek olvasd el a nyitó posztot! Ha oldalakat vitatkoztok itt az nem "LISTA". Írj az adminnak e-mailt, arra nekem már másnap reagált!
"Sziasztok!
Gyűjtsétek ide a neveket, címeket, linkeket a csalókról, hogy a többiek ne fussanak bele még egyszer ugyanabba a hibába.
Hogy áttekinthető legyen, ide tényleg CSAK az infót írjátok a csalókról, az egyebeket, kérdéseket másik topic alatt beszéljük meg!
Ha utaltál és nem kaptál csomagot: név, számlaszám
Ha küldtél, de nem fizettek: Név, cím
Profilnév önmagában NEM elég, hiszen más névvel újraregisztrálhat!
Tanács:
Olyannak utaljatok, akinél már többen is vásároltak korábban, és mind elégedettek voltak!
Akkor adj fel csomagot, ha az ára megjött a számládra!"