Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Gardrobcsere feketelista

En is erre utaltam Nagy Erika névre 8500ftot!!! My77 sárga kabát!!!! 3hete lassan!!!
2017 11 02
Sziasztok! Valaki utalt Ferences Lillának pénzt? Zara kabátot árul 6500 ft-ért!
2017 11 07
Molnár Regina néven My77 kabára utaltam 7000.- Sajnos nem néztem hogy erre a számladzámra Horváth Angelika névre egy Másik oldalon 4000.- is utaltam egy My77 ruhára is. Persze egyiket sem küldte. Engem így 11.000.- húzott le. Fel fogom jelenteni!
2017 11 09
> Gaby01: > És egyáltalán válaszolt valakinek az utalás után??? :O Nekem igen: "Én: Szia Lilla! Megérkezett a pénz??? Ő: Szia! Már írtam, tegnap feladtam a csomagot❗️ Kérlek jelezz ha megérkezett köszi😘😘" Ez volt az utolsó üzenete. Azóta semmi, pedig már érdeklődtem is tegnap, hogy gyanúsan semmi nem érkezett a foxpost-tól...
2017 11 09
Sziasztok! Elutaltam a pénzt Szegi Évának.. Azota nem jelentkezik! Vigyázzatok vele!
2017 11 10
justalittlebit Szekeres Szabina,atutaltam a penzt azota se jott a csomag.Egy darabig hitegetett ,amikor meggyanusitottam hogy csalo ,o ki kerte maganak.
2017 11 14
Sziasztok amiket itt olvastam kicsit le esett az állam . Van egy nő aki lassan több min t 10 profilt csinált és meg lopja az embereket ne hagyjuk már ezt!!!!!! Most én is áldozatul estem ennek a nőnek ÚJ NÉVEN FUT ÉS ÚJ SZÁMLASZÁMMAL . Ezt onnan sejtem amit eddig meg osztottatok vele beszélgetést ugyan olyan szöveg környezetben irt nekem is és egy másik lánynak is . 3 éve jártam igy hogy meg károsítottak azóta a csaló sitten van. Számlaszám alapján vissza tudják követni hogy ki a csaló! Ne féljetek és ne hagyjátok annyiban. PATKÁNY már jobb szót nem találok rá ki kell irtanunk az oldalról. Irjatok és csinálunk egy csoportot ahol meg beszélhetjük a további teendőt.
2017 11 20
Tudjátok az a helyzet, hogy mivel ez a lányka több regisztrációval is fut, nem igazán tudhatjátok, hogy nem épp ő írogat-e ide egy két kamu profil mögé bújva. Ezt az oldalt baromi könnyű kijátszani, sosem tudhatod, hogy valójában kivel beszélsz. Elmondom az én sztorimat. A lényeg van egy profilom, amivel jelenleg is, ezt a bejegyzést írom. Ezzel a profillal rendeltem meg "Mola Zitától" is az órát 13.000 forintért. Aztán kb. 1 nap elteltével, gyanús lett ez az egész, ezért beregisztráltam egy másik profillal a gardróbra, és ráírtam, az óra felől érdeklődtem. Amikor vissza írt, hogy persze, még mindig megvan, eladó, utalás után küldi - miközben én már átutaltam rá az összeget - az után nyilvánvaló volt, hogy csaló. A lényeg, hogy valamilyen szinten szigorítani kellene a regisztárció feltételeit. Sajnos ehhez nem értek, így nem tudok okosat mondani.
2017 11 20
KoriKorina Hilfiger csizma 5000 Ft Csak ez a hirdetés , nulla értékelés Nem hagyom magam, esetleg valaki tud róla valamit? KIss Korina
2017 11 22
Számlaszám: 10404742-86767551-49711005. Aki erre a számlára utalt tegye meg a feljelentést, hogy neki is jó karácsonya legyen! ;) Már egy páran megtettük. Ha kérhetem, jelezze aki már szintén megtette. KÖSZÖNÖM!
2017 11 22
> Gaby01: > Számlaszám: 10404742-86767551-49711005. Aki erre a számlára utalt tegye meg a feljelentést, hogy neki is jó karácsonya legyen! ;) Már egy páran megtettük. Ha kérhetem, jelezze aki már szintén megtette. KÖSZÖNÖM! Megtettem! Hajrá lányok! Ne hagyjuk magunkat! ;)
2017 11 22
Egy Facebookos adásvétel csoportban ismét belebotlottam a nevébe: Horváth Gina, engem egy éve károsított meg itt az oldalon, és még mindig csinálja! Számlaszám Horváthné Serbán Anikó néven van. Lakcím: Szombathely. Számomra botrány, hogy már lassan két éve ebből él, hogy embereket károsít meg...
2017 11 30
Vanika 0318 olcsó replikát postázott eredetinek hírdetve. Elvileg Chanel smink szettet vásárolt Angliában. Amikor rákérdeztem, hogy a rúzs fémtartós e és van e a rúzsban Chanel felirat, igennel válaszolt. Ráadásul a tükör kivolt esve és rózsaszín pirosító volt a pirosas helyett. Az üzenetre sem válaszolt, nemhogy visszavette volna a csomagot! Majd az élettől visszakapja, csak a többi vásárló legyen óvatosabb!
2017 12 06
Erre a számlaszámra ne utaljatok, mert egy CSALÓ!!! MKB bank-10300002-10698806-49010017
2017 12 09
Sziasztok! HLaura95 Senki ne vásároljon tőle! Csak addig kedves amíg el nem adta a termékeit, utána már nem reagál az üzenetekre.."Elvileg" egy Zara inget és egy eredeti Versace parfümöt vásároltam tőle..Nos, az ing teljesen más mint ami a képen volt! Valami teljesen más fazon és a Zarához köze nincs! A parfüm hamis, pedig állította, hogy eredeti..a doboz aljára Made in Litaly van írva az üvegre már Made in France.."Elvileg" külföldre költözik -ezzel a szöveggel adja el a dolgait. Ne higgyetek neki! Lopott képei vannak! A felhasználóneve jelenleg HLaura95 és Kiskunfélegyházán él. A bankszámlája BÁNYAI GITTA illetve BÁNYAI LILLA BRIGITTA néven van. Tehát, ha csak felhasználónevet változtatna majd, de bankszámlát nem és ezt a nevet adja meg, NE RENDELJETEK!
2017 12 09
1 2 ... 21 22 23 24 25 26 27 ... 35