Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Használja ezt az oldalt még valaki?

Vannak még itt vásárlók??
2025 02 15
szerintem nincsenek :( Én is még töltögetek ruhákat,de nem is tudom minek. A pár db megtekintésen kívül semmi nem történik..
2025 03 13
Hát igen, én is így vagyok töltögetek azért fel néha ruhákat, de semmi. Tavaly még eltudtam adni kb 15 terméket idén még semmi nem volt.
2025 03 20
Én is próbálnék eladni, de nem nagyon vannak vevők. Néha betalálnak üzenetben csalók, de ennyi. :(
2025 03 20
Szerintem ezzel a húzással garantáltan nem fogja SENKI! Mit képzelnek az oldal tulajdonosai, hogy mindenféle előzetes értesítés nélkül törölték a hirdetéseim 95%-át? 😡😤 Ma érkezett egy email, hogy egy ruha hirdetés már nem aktív. Belépve az oldalra látom, hogy alig maradt fent valami. Az oldalra havi szinten belogoltam, annak ellenére, hogy lassan egy éve történt az utolsó kósza eladásom. Érdeklődés sem történt semmire. Viszlát gardrobcsere.hu! 👋 Ha az oldal tulajdonosai egyet is megfontoltak volna a pro tanácsaim közül, amit adtam a mélyrepülés kezdetén, ma is egy működő, klassz hely lenne, mint régen. Törölni fogom a profilomat, mert ennek itt már semmi értelme.
2025 03 21
Én is hasonlóan jártam, kaptam egy üzenete, hogy törölnek két terméket. Beléptem és egyetlen hirdetésem sem aktív (a 300 körüliből). Szintén rendszeresen beléptem, annak ellenére, hogy kb. 1 éve volt az utolsó eladásom... :@
2025 03 23
> eszter47: > Én is hasonlóan jártam, kaptam egy üzenete, hogy törölnek két terméket. Beléptem és egyetlen hirdetésem sem aktív (a 300 körüliből). Szintén rendszeresen beléptem, annak ellenére, hogy kb. 1 éve volt az utolsó eladásom... :@ Szia Szerintem, 8-10 én ha vagyunk itt, max. 12-15 ember. Én már sokat nem várok. Csak nézelődök vannak.
28 napja, 04:43
Én is úgy látom . Tavaly még eltudtam adni kb 12 terméket idén esélytelen szerintem bármit is eladni.
26 napja, 08:43
végre nincsenek fake üzenetek, már csak úgy tűnik az oldal haldoklik :'(
6 napja, 00:32
> Arabella11: > végre nincsenek fake üzenetek, már csak úgy tűnik az oldal haldoklik :'( igen nagyon haldoklik sajnos tavaly még kb 15 ruhát eltudtam adni de idén semmi):
5 napja, 09:22