Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Gardrobcsere feketelista

11600006-00000000-63041741 Nagy Alexandra Erste bank Itt Gardrobcserén Xandra23 a neve. Saját kepet nem tud küldeni más képével hirdet és kamu profilokat csinal pozitív visszajelzésekre használja természetesen😂 Vigyázzatok.
2017 07 02
DORII_0519 Szilágyi Dóra, Mátészalka, József A. u. 27. Agyonhasznált ruhadarabokat küldött, a bikinialsó véres/szaros, és visszautalásról hallani sem akart.
2017 07 03
Bogyo17 egy csalo.es ok nelkul lepontoz,mikozben soha nem beszeltunk.szanalmas az ilyen.
2017 07 29
annamaria44!! Lukács Vanessza Milota,Fehérgyarmat tobb felhasznaloja is van!! Az elmult 3 napba 3 embert atvert es megvezetett!!!! Vigyazzatok vele
2017 08 11
Benedikt Klaudia mindig más néven hirdet my77 ruhákat bőrkabátot is postával együtt áron .sok embert átvert már a pénzt megkapja de a ruhákat nem küldi
2017 08 29
Legalább 2 hónapja próbálok megvenni egy cipőt. 4x írtam rá az eladóra, aki pl tegnap is fent volt, ergo nem először olvashatta a leveleimet, hiszen rendszeresen felnéz az oldalra. Annyira dühít ez a pofátlan viselkedés amit KSzandra tanúsít. (Már nyugodt szívvel írom le a nevét.) Ha egy mód van rá, ill unatkozó admin van rá, én szeretnék lépéseket tenni az ügy érdekében.
2017 09 10
A lányt Dukán Szabinának hívják. Abasár van neki beírva és Szabriina néven van fent... Nem kevés pénzt utaltam el egy melegítő szettért, amit persze azóta sem kaptam meg... Egészen az utalás megérkezéséig kommunikatív,aztán eltűnik, semmi választ nem ad...pedig láttam hogy fent volt rendszeresen....Mindenkit figyelmeztetek,hogy kerülje el ezt a lányt!!!!
2017 09 13
> killingmoon: > Legalább 2 hónapja próbálok megvenni egy cipőt. 4x írtam rá az eladóra, aki pl tegnap is fent volt, ergo nem először olvashatta a leveleimet, hiszen rendszeresen felnéz az oldalra. Annyira dühít ez a pofátlan viselkedés amit KSzandra tanúsít. (Már nyugodt szívvel írom le a nevét.) Ha egy mód van rá, ill unatkozó admin van rá, én szeretnék lépéseket tenni az ügy érdekében. UGYANEZ :D en egy nacival vagyok igy
2017 09 16
> ManuellaTalaber: > > killingmoon: > > Legalább 2 hónapja próbálok megvenni egy cipőt. 4x írtam rá az eladóra, aki pl tegnap is fent volt, ergo nem először olvashatta a leveleimet, hiszen rendszeresen felnéz az oldalra. Annyira dühít ez a pofátlan viselkedés amit KSzandra tanúsít. (Már nyugodt szívvel írom le a nevét.) Ha egy mód van rá, ill unatkozó admin van rá, én szeretnék lépéseket tenni az ügy érdekében. > UGYANEZ :D en egy nacival vagyok igy Update Csináltam egy próbát. Írattam ennek a ...-nak levelet két bnőmmel. Uezt a kakasos cipőt szerették volna ők is megvenni. Egyik bnőmet uúgy ignorálta, de a másiknak készségesen visszaírt, számlaszámot is küldött, amit nem leszek rest mellékelni. Íme: KSzandra Szia! Postán maradóval tudom feladni a cipőt! Postaköltség plusz 1000ft. Utalás után tudom postázni! Ungvári Zoltán Reiffeisen Bank 12010611-01575944-00100004 Kérlek írd meg az adataidat ahova postázhatok! 🙂 Előre is köszönöm! Üdv, Szandra A biztonság kedvéért azért még szerencsére kértem tőle néhány plusz képet a termékről. Érdekes módon azóta ismét nem írt. :)
2017 10 04
Erka Nagy 3napja eltűnt utaltam Neki sárga MY77 kabátra 8500ftot Akkor még irt most nem válaszol Most egy hirdetése sincs eddig volt!!! Segitséget szeretnék
2017 10 20
felh.név: pinkunikornis18 a száma: 0630906 5810. Szeged Vásároltam volna tőle,. viszont a személyes talira nem jött el. 10 perc után hivtam de kinyomta. Másnap irtam neki levelet itt, hogy mi történt? Erre azt irta hogy ő ott volt, 5 perc után elment, mert nem tudott többet várni. Feltettem a kérdést, hogy miért nem hivott fel? Erre azt irta vissza, hogy mert azt gondolta, hogy én is hazamegyek 5 perc után. Nem jelezte előre hogy 5 percet tud várni csupán, ezekután én negativat adtam neki, és gondolom erre fel ő is nekem, azt irta ki hogy én nem jelentem meg a személyes talin, és ő előre jelezte hogy iskolai elfoglaltsága lesz. Íme a beszélgetés, ami azt igazolja, hogy nem volt szó olyanról, hogy előre jelezte volna. Jó lenne ha nem osztogatnánk egymásnak negativot a semmire.: pinkunikornis18 Rendben, koszi! 😃 akkor holnap ott! 😉 13 napja, 18:05 bubo91 okés:) 13 napja, 19:01 bubo91 Szia! Elkerülhettük egymást? Még hívtalak is, de foglaltat jelzett. 12 napja, 08:02 pinkunikornis18 Szia! Igen, valószínűleg elkerültuk egymást, mert nekem sietnek kellett vissza a suliba, szóval nem tudtalak várni, amikor hívtál akkor ilyen gólya akármi volt így nem tudtam felvenni... Ne haragudj!! 😕 Valamikor máskor? 12 napja, 09:18 bubo91 Hát esetleg értesíthettél volna, hogy ne várjalak hiába. A számom megadtam. 11 napja, 17:29 pinkunikornis18 Vártam kb. 5 percet de többet nem tudtam, gondoltam annál többet te sem fogsz 😕 Tényleg ne haragudj 11 napja, Töröljétek, ha nem ide való, viszont szerintem ez is feketelistára való. Nem történt anyagi károsítás, viszont vártam feleslegesen és még negativat is kaptam. Mert telefonszámot is cseréltünk, ezért lehetett volna szólni.
2017 10 23
Erka Nagy MY77 sárga kabátra utaltam neki 8500ft egy hete Megvan nak az adatai banki adatok Azota se kabát se pénz!!!!
2017 10 23
Bealics Ramóna (elvileg Pécs) engem is átvert egy kabát árával. Számlaszáma: K&H 10404742-86767551-49711005.
2017 10 24
Ment a feljelentés! Szombathelyi banktól hívják le kik utaltak neki!> Rebus221: > Semmi értelme 😕 Úgyse foglalkoznak vele.. tapasztalatból írom sajnos > Engem is átvertek.. semmire nem mentem a feljelentéssel! Senkinek nem szabad előre utalni! Tanulópénz!
2017 10 28
> bubo91: > És beszéltetek azóta, vagy vissza se ír? Vissza se ir 2 lassan 3 hete Nagy Erika néven a számla Feljentem
2017 11 02
1 2 ... 20 21 22 23 24 25 26 ... 35