Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Gardrobcsere feketelista

Panda0604 Machalek Tímea..... 2 hete utaltam neki a termék árát. Azóta sem kaptam meg... Üzenetre nem válaszol!!!
2017 05 25
Sziasztok. Ennek a lánynak ne adjatok el semmit, mert nem veszi át a csomagot. ..sajnos belementem az utánvételes küldèsre. .most nekem kellett kifizetni a pk-t. Szerencsére nem nagy összeg,de sok kicsi sokra megy..Ha ezt több emberrel eljátsza. Peckacinka nèven szerepel..de Sztojka Ticia nèvre küldtem a csomagot. 9700 Debrencen Dr. Szabolcs Zoltán u 1 4/404
2017 05 26
Őt is kerüljétek el messziről: Baboca16 Lukács Vanessza Milota Rákoczi ut 9 4948 Több embert átvert, mindannyian feljelentettük.
2017 05 29
Sziasztok! Valaki utalt egy Szabó Erika nevű nőnek k&h számlára? Egy hete elutaltam neki elég nagy összeget azóta hülyére akar venni. Feladást bizonyítani nem tudja! Holnap készülök feljelentést tenni, esetleg van más áldozat is?
2017 06 01
Sziasztok! A Horváth Gina,most Nyári Fruzsina 0700127-69653120-51100005
2017 06 03
Kérlek segítsetek. Hogyan tudom a kapcsolatot felvenni az adminnal? Köszönöm szépen.
2017 06 16
emmamiki Adatai: Miklós Emma 10700127-69653120-51100005
2017 06 18
> lovanita: > Sziasztok! > A Horváth Gina,most Nyári Fruzsina 0700127-69653120-51100005 Engem 2 hete vert át, GUess shoppert vettem tőle álomáron! HOgyan kaptad vissza a pénzed? Én csütörtökig adtam neki haladékot, utána feljelentem, a hugom a Teveben dolgozik.
2017 06 20
> Baba711: > Sziasztok! > Gyűjtsétek ide a neveket, címeket, linkeket a csalókról, hogy a többiek ne fussanak bele még egyszer ugyanabba a hibába. > Hogy áttekinthető legyen, ide tényleg CSAK az infót írjátok a csalókról, az egyebeket, kérdéseket másik topic alatt beszéljük meg! > Ha utaltál és nem kaptál csomagot: név, számlaszám > Ha küldtél, de nem fizettek: Név, cím > Profilnév önmagában NEM elég, hiszen más névvel újraregisztrálhat! > Tanács: > Olyannak utaljatok, akinél már többen is vásároltak korábban, és mind elégedettek voltak! > Akkor adj fel csomagot, ha az ára megjött a számládra! Sziasztok, a CIB-es internetes csaló: 10700127-69653120-51100005 elfogására létrehoztunk egy csoportot, akik ide utaltak és sose kapták meg a terméket, kérlek írjatok nekem! Jogi útra fogjuk terelni, már vagyunk jónéhányan. Csak olyat fogok jóváhagyni a csoportban, aki itt ír nekem először és tud profilt/terméket ó, részleteket küldeni. Köszönöm, segítsetek hogy elkaphassuk, üzletszerű csalás és már 50000 Ft-tól szabadságvesztést kaphat.Annyian vagyunk, hogy nem úszhatja meg! Üdv Nóri
2017 06 21
> Renii30: > Kedves vevők akik mind bedőltek ( velem együtt)- Horváth Gina, Horváth Dzseni, Molnár Piroska stb. Felhasználóknak ! Mind NAGY REGINA van a héttérben, hiába tesztek feljelentést a számla tulajdonos ellen mert nem ők követték el a csalást. A rendőrség szerint ők szegény vagy hajléktalan személyek akitől Nagy Regina pár ezerért megvette a bankkártyákat amiket most haszál...Ugyan már melyik csaló olyan hülye hogy a saját nevét adja meg?? Rendőrségen feljelentettem, majdnem hogy képen röhögtek hogy ilyen hülye vagyok, ráadásul még előre utalok... egy élmény volt na ezért nem mennék mégegyszer. Persze a pénzem így se úgy se kapom vissza, de a feljelentésselbsem vagyunk előbbre csak magunknak csinálunk gondot, futkozást, kellemetlen tanúkihallgatást stb. > Sajnos tapasztalatból írom hogy értel sok nincs! Csak tanulság: SENKI NE UTALJON ELŐRE, ÉN SE FOGOK TÖBBET Ahhoz, hogy bankszámlát nyithasson, kell rá rendszeres jövedelem és pár személyazonosságot igazoló dokumentum, lakcímkártya..egy hajléktalannak ezek távolról sincsen... Ha nem érkezik rá pénz 90 napig, megszűntetik. El fogjuk kapni, írok privátot!
2017 06 21
> NoraMedve: > > Renii30: > > Kedves vevők akik mind bedőltek ( velem együtt)- Horváth Gina, Horváth Dzseni, Molnár Piroska stb. Felhasználóknak ! Mind NAGY REGINA van a héttérben, hiába tesztek feljelentést a számla tulajdonos ellen mert nem ők követték el a csalást. A rendőrség szerint ők szegény vagy hajléktalan személyek akitől Nagy Regina pár ezerért megvette a bankkártyákat amiket most haszál...Ugyan már melyik csaló olyan hülye hogy a saját nevét adja meg?? Rendőrségen feljelentettem, majdnem hogy képen röhögtek hogy ilyen hülye vagyok, ráadásul még előre utalok... egy élmény volt na ezért nem mennék mégegyszer. Persze a pénzem így se úgy se kapom vissza, de a feljelentésselbsem vagyunk előbbre csak magunknak csinálunk gondot, futkozást, kellemetlen tanúkihallgatást stb. > > Sajnos tapasztalatból írom hogy értel sok nincs! Csak tanulság: SENKI NE UTALJON ELŐRE, ÉN SE FOGOK TÖBBET > Ahhoz, hogy bankszámlát nyithasson, kell rá rendszeres jövedelem és pár személyazonosságot igazoló dokumentum, lakcímkártya..egy hajléktalannak ezek távolról sincsen... Ha nem érkezik rá pénz 90 napig, megszűntetik. El fogjuk kapni, írok privátot! Sajnos ez nem ilyen egyszerű. Bankkártyát már családi pótlékhoz, szoc segélyhez stb is használhatnak jövedelem gyanánt. Bejelenkezéshez ( lakcím szerzéshez ) okmányirodában kitöltött, aláírt papírral 5 perc alatt lakcímkártyához lehet jutni. Ennyi az egész. Hetekig futkoztam utána de értelme semmi. Rendőrségen kioktatás után csak megalázóan néztek.. Semmire de tényleg semmire sem megyünk ezzel. pénzt vissza úgysem kapunk az időm pedig hiába pazaroltam rá.
2017 06 23
Privátban küldök személyes adatokat róla, amit a rendőrségen tudtam meg. Egyébként állítólag büntetlen előéletű így ezzel sem jutunk előbbre még annyi reményünk sincs hogy lecsukják. 1. pénzbüntetés ( amit ugye ha befizet -már ha befizet-akár részletekben is ezt akkor sem mi kapjuk meg hanem az állam. 2 felfüggesztett börtönbüntetés -ezzel sem jutunk semmire. Az egész nem ér annyit. Ha meg is fogják sincs hasznunk belőle csak a felesleges hónapokig tartó futkozás pl. tárgyalásra. Én ezt tanulópénzként fogtam fel. Tényleg soha többet nem utalok senkinek előre!!!
2017 06 23
> Renii30: > Privátban küldök személyes adatokat róla, amit a rendőrségen tudtam meg. Egyébként állítólag büntetlen előéletű így ezzel sem jutunk előbbre még annyi reményünk sincs hogy lecsukják. 1. pénzbüntetés ( amit ugye ha befizet -már ha befizet-akár részletekben is ezt akkor sem mi kapjuk meg hanem az állam. 2 felfüggesztett börtönbüntetés -ezzel sem jutunk semmire. Az egész nem ér annyit. Ha meg is fogják sincs hasznunk belőle csak a felesleges hónapokig tartó futkozás pl. tárgyalásra. Én ezt tanulópénzként fogtam fel. Tényleg soha többet nem utalok senkinek előre!!! Szia! Azért ez nem teljesen így van! A bíróság kötelezni fogja hogy minden károsult részére fizesse meg a tartozást!Sőt még akár kamatot is számolhatnak neki rá!ha büntetlen előéletű akkor sem biztos,hogy ennyivel megússza mivel folytolagosan elkövetett több ember sérelmére elkövetett lopás vagy sikkasztás vagy valami hasonló lesz a vád ellene és ha olyan bírót kap azon kívül hogy vissza kell fizetnie mindent börtönbe is kerülhet!
2017 06 24
Sziasztok! Üzletszerűen elkövetett csalás lesz. Feljelentéskor elő kell terjeszteni a polgári jogi igényt, azaz, hogy kéred, hogy az elkövető a károdat térítse meg, Ekkor rendelkezni fog a bíró az okozott kár megtérítéséről is. Ha esetlegesen pénzbüntetést kap és nem fizeti be, átváltoztatják letöltendő szabadságvesztésre.
2017 06 27
lola1100 K&H 10400690-86767153-74501006 MUNKÁCSI ANASZTÁZIA
2017 06 30
1 2 ... 19 20 21 22 23 24 25 ... 35