Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Gardrobcsere feketelista

> KacatCica: > Lányok! > Tudom így utólag okosnak lenni baromi könnyű de... A csalókat úgy lehet a legegyszerűbben elkerülni ha CSAK olyan felhasználóktól vásároltok akiknek több pozitív visszajelzése is van már ! (Ez különösen igaz a "gyanúsan" olcsó sláger termékek eladóira). Az eladó visszajelzéseit feltétlenül minden vásárlás előtt nézzétek meg! Akinek nincs egy pozitívja sem, vagy ami van neki az is gyanús (pozitív nélküli újonnan létrehozott felhasználóktól) van azokat messzire kerüljétek el, vagy legalábbis nagy összegben ne vásároljatok tőlük! Tudom, hogy milyen vonzó egy méreg drága eredeti új termék fillérekért, de ezek jó eséllyel kamuk (ez különösen igaz a felkapott dolgokra) - ezeknél az eseteknél leginkább a személyes átvétel az ami 100% biztonságos. > Ha már megtörtént a baj akkor pedig (különösen ha nagyobb összeg vagy több ember is áldozatul esett), irány a rendőrség!!! A sok "kicsi" összeadódik egy komolyabb büntetési tétellé, szóval semmiféleképpen se hagyjátok annyiban! (Volt már több lány is aki a pénzét is visszakapta így!) > Illetve MINDEN esetben írjatok negatív visszajelzést a csalónak, hogy más ne futhasson bele! > Sok tisztességes eladó is van itt aki korrekt árakon árul szép újszerű dolgokat, szóval egy pár szemétre való alak ne vegye el a kedveteket az oldal használatától ! :") És ami még jó lenne ha mások is elolvasnák a feketelistát és elkerülhető lenne egy olyan lánynak utalni akinek a neve ki van írva nem is egyszer!ilyen pl a Horváth Gina és hasonló név meg pl a P/Gálfi Petra az ő nevét azért így írom mert van hogy így vagy úgy adja meg az adatait
2017 04 24
Kedves KacatCica Neis haragudj de az már csaló,hazug stb akinek új profilja van,én is új vagyok de még is vásárolnak tőlem,meg nem csak itt ezen az oldalon hírdetek. Csak engem nemérdekel a pozítív jelzés,én nem vagyok rászorulva,mint egyes emberek.Rájöttem h ez az oldal abból áll h sok agyhalott kis ribanc a pozitívra megy,mert akkor kurva jó eladó. Elmondom mucikáim nem ettöl a szaros pozitív értékelésektől lesztek jó eladók,amivel kitörülhetitek a szaros picsátokat. Mivel hány olyan némber van itt fent akinek van egy rakás pozítívja de azért szereti az embereket átbaszni. Szólval ez a szöveg elég béncsó. Mivel attól függetlenül aki új és nincs pozítívja,de van sok terméke nyugodtan lehet tőlük vásárolni. Legközelebb gondold meg miket írsz,mert igy csak másnak ártasz és ezért nem vesznek tölük.
2017 04 25
Faszszopókánk, aki most épp Hornyák Diána néven akart eladni egy sárga O'basketet megint jelen volt egy kamuprofilon, de miután lebuktattam a kis köcsögöt, levette a hirdetést persze. Volt ez már Horváth Gina, Horváth G. Erika, Diadia85, CsillaCsillu és ki tudja még ki... a bankszámla száma továbbra is változatlan: 10700127-69653120-51100005. CIB Bank szombathelyi fiók
2017 04 25
> PerediKata: > Faszszopókánk, aki most épp Hornyák Diána néven akart eladni egy sárga O'basketet megint jelen volt egy kamuprofilon, de miután lebuktattam a kis köcsögöt, levette a hirdetést persze. Volt ez már Horváth Gina, Horváth G. Erika, Diadia85, CsillaCsillu és ki tudja még ki... a bankszámla száma továbbra is változatlan: 10700127-69653120-51100005. CIB Bank szombathelly Lányok Én már viszonylag rég becsapódtam ezzel a Horváth G Cs R H nevű csalóval Cibes bankszámlával.Úgymond lekéstem a feljelentést már lassan egy hónapja ....De akinek friss az "élmény tegye már meg végre !!!!Segitek összeszedni javarészt az emberek nagy részével már beszéltem ,ráadást ReniAnna már inditványozta de sajna Ő is "gyenge volt....Hátha visszakapnánk többnyire az Obag értékben járt több ember is ahogy olvastam 10000-17000 Ft-ig terjedően olvasom a veszteség mértékét !!!
2017 04 27
Bettina13...Alaptalanul lehúzott, miközben nekem fényképes bizonyítékom van annak az ellentétéről, amit írt. Nem ajánlom őt, mert eleinte hiteget majd trágár szavakat használva megaláz.
2017 04 27
ÚJABB CSALÓ -4000 FT OM BÁNTA. NEM KAPTAM SEMMIT CSAK HITEGETETT HÁROM HÉTEN KERESZTÜL. MAJD ANNYIT IRT SAJNÁLJA. ROHADT CSALÓ.SZÉGYELJE MAGÁT.NE VEGYEN TŐLE SENKI SEMMIT MERT NINCS PÉNZE HOGY FELRAKJA AZ ÜZENETEKRE IS NAPOKKAL KÉSŐBB VÁLASZOL. EszterHodi 11773425-04220327 Hódiné Peller Erika Otp
2017 04 28
> Lipcseinora: > > PerediKata: > > Faszszopókánk, aki most épp Hornyák Diána néven akart eladni egy sárga O'basketet megint jelen volt egy kamuprofilon, de miután lebuktattam a kis köcsögöt, levette a hirdetést persze. Volt ez már Horváth Gina, Horváth G. Erika, Diadia85, CsillaCsillu és ki tudja még ki... a bankszámla száma továbbra is változatlan: 10700127-69653120-51100005. CIB Bank szombathelly > > Lányok Én már viszonylag rég becsapódtam ezzel a Horváth G Cs R H nevű csalóval Cibes bankszámlával.Úgymond lekéstem a feljelentést már lassan egy hónapja ....De akinek friss az "élmény tegye már meg végre !!!!Segitek összeszedni javarészt az emberek nagy részével már beszéltem ,ráadást ReniAnna már inditványozta de sajna Ő is "gyenge volt....Hátha visszakapnánk többnyire az Obag értékben járt több ember is ahogy olvastam 10000-17000 Ft-ig terjedően olvasom a veszteség mértékét !!! engem 8 napja vert át :( ha segítesz összeszedni embereket, elmegyek a rendőrségre!
2017 05 02
Kedves Moca! Ugy latszik minden erofeszitesem hiabavalonak bizonyul az ugyben, hogy az irasodat, mely a valosagot nem fedi-vegre levedd innen, igereteddel ellentetben! Azzal kezdenem, hogy mar akkor felraktal ide a listara, amikor a szemelyes talalkozo pontos ideje nem volt letisztazva! Uton voltam, nem tudtam a telefont felvenni es ezutan kovetkezett minden, melyet mar nem tudok szo nelkul hagyni. Megegyeztunk, hogy kapod a penzed, mely elindult feled de egy hibabol kifolyolag nem teljesult igy az utalas elindult mas iranybol, ez sikeres volt! Kihangsulyoznam, hogy nem a fenyegetesedre kaptad vissza a penzt, hanem mert igy allapodtunk meg! Mindekozben nyomdafesteket nem turo stilusban uzengettel es fenyegettel, mikozben uton volt a penzed. Irtam a problemarol az adminnak, aki sajnalatat fejezte ki es azt javasolta, hogy probaljuk meg emberi modon elintezni egymas kozt a kerest, ... ez ismet nem sikerult! Megtoldottad meg egy csodalatos irassal, mely azt gondolom mar a becsuletemet serti! Par perccel ezelott ismet kiserletet tettem arra, hogy megbeszeljuk -bar igazabol mar nincsen mit,csak azt, hogy a ragalmazo irasodat legyel szives torolni-,de ismet suket fulekre es a te stilusodhoz megszolalasig hasonlo hangnemben tudtam beszelni a ferjeddel aki a telefont felvette. Nem ertem mire jo ez! Miert kell lejaratni a masikat? Foleg, hogy nem kovettem el semmit, teljesitettem a keresed! Ellenben veled!
2017 05 02
Tessék!! Lehet olvasgatni! Van még kérdésed te hazug szar??
2017 05 05
Folytassam?? És mint írtam van még 2 lány akiket itt vertél át, azt is bemásoljam?? Az egyik vissza kapta a pénzét mert a férje ugyanúgy elmondta mi lesz a következménye ennek, ahogy az enyém, de a másik lány azóta is várja mert megfenyegetted! És még van pofád NEKED engem zaklatni?? Hívogatsz, hogy vegyelek le innen??
2017 05 05
Sziasztok! Az egyik lány én vagyok. Én is meg lettem fenyegetve,azért nem vállaltam eddig magam. Sajnos nekem is a rendőrséghez kellett fordulnom pár hete,a pénzemet visszakaptam szerencsére. Képernyőfotót nem küldök semmiről,mert egy az egyben ugyanolyanok a beszélgetéseim mint amit Móni feltöltött. A másik lány is sejtem ezért nem adja a nevét ehhez mert meg lett fenyegetve a "kapcsolatokkal" mint ahogy én és a férjem is. Remélem hamarosan rendeződik.
2017 05 05
Most épp vnikol92 névvel negatív véleményt irt rólam mint csaló eladó! Megjegyzem én ezen az oldalon még soha nem adtam el semmit, csak vettem! Ezzel legalább most felfedted még egy profilod te agyatlan picsa! Ahogy látom ott is van már negativod! Zitu neked köszönöm!;)
2017 05 06
> AnikoBenke: > Kedves Mónika! > Atyavilág! Remélem ez az ember már nem aktív tagja a gardrobcserének! > Nem csodálom, hogy kibuktál! Ahhoz képest, amit művelt veled, még türelmes is voltál! Kedves Aniko! Ha itt bemasolom miket irt azt kivannad: ilyen ember ne legyen egyetlen tag sem sehol, mint a Monika!!!! Ismeretlenbe ne alkoss velemenyt! O szepen udebiggyesztette azokat a tartalmakat amelyeket "szepnek"gondolt! Egy szarkevero, minosithetetlen nember! Aztan mindenki azt gondol amit akar!!! Nem hagyom magam bemocskolni ilyen undormanyokkal!!!
2017 05 07
> Moca76: > Folytassam?? > És mint írtam van még 2 lány akiket itt vertél át, azt is bemásoljam?? > Az egyik vissza kapta a pénzét mert a férje ugyanúgy elmondta mi lesz a következménye ennek, ahogy az enyém, de a másik lány azóta is várja mert megfenyegetted! > És még van pofád NEKED engem zaklatni?? Hívogatsz, hogy vegyelek le innen?? Na ide figyelj Moca!!! SENKIT NEM FENYEGETTEM MEG ES HAZUGSAG , RAGALOM AMIKET ITT ALLITASZ!! SENKI NEM JART VELEM UGY AHOGYAN ELOADOD MAGAD! DE NEKEM SEM VOLT DOLGOM ILYEN SZEMETLADAVAL AZ IS BIZTOS!! MEGALLAPODASRA KAPTAD A PENZED VISSZA, KOZBEN OCSMANYABBNAL OCSMANYABB STILUSBAN ES SZAVAKKAL FENYEGETOLOZTEL!!! NE DEDOSKODJ, SZANALMAS VAGY! NEM HAGYOM MAGAM, HOGY A SEMMIERT IGY LEJARASS TE BOSSZUALLO, BUNKO PERSZONA! HUZZ A FEJEDRE EGY SZATYROT ES NEZZ A TUKORBE! OSSZETORNE A HAZUG MOCSOK OCSMANYSAGAIDTOL! MOST PEDIG EN JOVOK! OLVASSAK CSAK EL MASOK IS , HOGY OKULJANAK AZ ILYEN SZEMET VISELKEDESBOL AKI MEG ARRA SEM VOLT KEPES, HOGY A SZEMELYES TALALKOZOIG ELJUSSON A MASIKKAL! NAGYON SZEGYELLD EL MAGAD DE TUL VASTAG A BOR A KEPEDEN! MINT A VASBETON "KEDVES MOCA!!!
2017 05 07
Moca! Jo sok ismerosod lehet, akiket felkertel, hogy lejarassanak!... Egyre undoritobb vagy! Nem gondolod???Esetleg fizettel is nekik ezert?? Ne gyere a hazug, kamu dumaiddal! Nem vertem at SENKIT! TEGED SEM TE MINOSITHETETLEN, SZEGYENTELEN, SZANALMAS , BETEGAGYU NO! HA TE NORMALIS VAGY, AKKOR EN A PAPA FELESEGE VAGYOK!!....ATYAEG!
2017 05 07
1 2 ... 17 18 19 20 21 22 23 ... 35