Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Gardrobcsere feketelista

Mága julianna. Ambrozfalva. Na vele ne àljatok szoba oriási csalo turkálos ruhákkal. 😊 😊
2017 03 30
sziasztok, vettem egy látványos nagy foltokkal teli ruhát, ettől a lánytól: tégé2014 11600006-40000006-12189072 Erste Bank, Toma Gerda névre.
2017 04 03
Sziasztok! Vásárolt már valaki Hanna1996-tól? (Pálfi Petra) 1 hete utaltam neki...Azt ígérte,hogy utalás után postáz,de eddig még sehol semmi...
2017 04 06
> rubintcsillag: > Sziasztok! Vásárolt már valaki Hanna1996-tól? (Pálfi Petra) 1 hete utaltam neki...Azt ígérte,hogy utalás után postáz,de eddig még sehol semmi... Akkor abba belefutottal!!! Honapokkal ezelott ki volt mar itt irva koztuk en kezdtem eloszor mivel csunyan lehuzott cserebe! Palfi Galfi petra palfi kent adja a nevet es galfi a neve! Tobb neve volt mar es lesz is valoszinuleg! Facen is csal allandoan!
2017 04 06
> Szabrina666: > > rubintcsillag: > > Sziasztok! Vásárolt már valaki Hanna1996-tól? (Pálfi Petra) 1 hete utaltam neki...Azt ígérte,hogy utalás után postáz,de eddig még sehol semmi... > Akkor abba belefutottal!!! Honapokkal ezelott ki volt mar itt irva koztuk en kezdtem eloszor mivel csunyan lehuzott cserebe! Palfi Galfi petra palfi kent adja a nevet es galfi a neve! Tobb neve volt mar es lesz is valoszinuleg! Facen is csal allandoan! IDE KÉRTE AZ UTALÁST BANKSZÁMLASZÁM: 11773346-02569554
2017 04 06
> phenrietta87: > > BogiVekety: > > > flotilla: > > > Lányok! > > > Kérem írjon aki > > > NAGY REGINA Pócspetri Kossuth u 29.-be küldött csomagot, esetleg vásárolt tőle, ill bármilyen okból kapcsolatba került vele. > > > Több profilja van/volt/lesz. > > > Rendörségi ügy van ellene, ezért keresem a többi károsultat vagy olyanokat is akiktől vásárolt. > > > Köszönöm! > > Szia! > > Én is tőle vásároltam egy Ugg csizmát. Horváth Gina névre utaltam 13 000 Ft-ot, egy hónapja. :/ > > Szívesen tanúskodom, bizonyítom! > > Üdv, Bogi > Szia! Én nem rég vásároltam tőle.Persze még nem jött semmi.Horváth Gina névre utaltam. > A mostani felhasználó neve evelina96.Csatlakozom és én is megteszem a feljelentést. Sziasztok! Most Luxorius..Horváth G. Szilvia...Engem is átvert. Én is tanúskodnék, ha kell. Köszi
2017 04 07
> julcsikám: > > phenrietta87: > > > Piciniki: > > > > NikolettMikus: > > > > Lányok! > > > > Szeretném kérni, hogy aki tett Horváth Gina ellen ( vagyis ha létezik egyáltalán) feljelentést, legyen szíves írjon nekem:) A rendőrségen kérnének tőlem pár ember nevét aki tett feljelentést ellene! Köszönöm! > > > Szia!Még nem tettem feljelentést ,de ahogy nézem itt nagyon sokunkat megvezetett Horváth Gina.Jövő héten megteszem a feljelentést..... > > Szia! > > Én nem régen rendeltem tőle egy obag táskát még most is fent van az áru , sajnos nem olvastam el időben ezt a fórumot:(((( > > Sajnos elküldtem neki az összeget és azóta sem válaszol.Felhasználó neve:evelina96 és Horváth Gina névre utaltam. > > Várok bár tudom hiába.Ha nem válaszol nekem hétfőig akkor megteszem a feljeletést ugyanis a bankom akkor visszatudja hívni az összeget,ha minden igaz. Valamint 8fél hónapos kismama és igazán dühös szóval ha kell még a polgári peres eljárásig is elmegyek ha kell. > Jaj! Már megint Horváth Gina, sajnos. Bár a bankod visszautalná. Mind nagyon boldogok lennénk, dehát sajnos nem. Amit elutaltál, az már vissza nem kerül. Nagyon sokunkat átvert. Feljelentés! Másképpen nem jutunk semmire, Ha feljelented, írd meg az ügyszámot. Én is megírom, kiírtam a feketelistára. Fontos, hogy összekapcsolodjanak a feljelentések, ugyanarról a személyről van szó. Mire kinyomoznák.... Legalább ennyivel segítsünk, előbbre legyünk. Szeretnénk ha megbüntetnék!
2017 04 07
Judy01. 4080 Hajdúnánás kossuth u.1 név: Szabó Judit. Aljas, hazug, csaló.
2017 04 12
floranagy Dorodról. És ha megnézzük az adatlapját (utólag láttam én is) nem kevés negatív komment van a hogyan verjük át a vevőt és eladót.
2017 04 17
Sziasztok. Valószínű hogy Horváth G Csilla és Horváth G Ibolya Szeged, ugyan az a személy? 10 napja várok egy kék o bagre,de nem jön. Cib es számlaszám: 10700127-69653120-51100005
2017 04 20
> Eva777: > Sziasztok. > Valószínű hogy Horváth G Csilla és Horváth G Ibolya Szeged, ugyan az a személy? 10 napja várok egy kék o bagre,de nem jön. > Cib es számlaszám: 10700127-69653120-51100005 Ugyan az! Print screen-nel ha átkülditek az adásvételt csoportos feljelentést lehet tudok tenni a rendőrségen.
2017 04 21
VivienDoraMate: megbeszéltük,hogy találkozunk,az elsőt lemondta,a másodikra meg nem jött el,a telefont nem vette fel,azóta válaszra sem méltat..Még szerencse,hogy nem postával kérte..szégyen:( Ha valami mégsem kell,miért nem tudja nekem leírni??
2017 04 22
Hedihh felhasználó néven, még mindig fönn van a Cibes csaló!!!!!! Vigyázzatok vele!!!
2017 04 23
> beatrix: > Kedves Lányok! > Arra kérek mindenkit, hogy küldje el a problémás felhasználó linkjét és azonnal kitiltjuk őket az oldalról, az IP címet is blokkolva, így nem fog tudni más névvel is regisztrálni. > Ide jöhetnek a linkek kontakt@gardrobcsere.hu, a levél tárgya legyen: Csaló > Csak olyan felhasználókat tiltunk ki, akik esetében biztosak vagyunk abban, hogy csalók. Tehát, olyanok, akik 3 hete nem küldik a pénzt/ruhát, vagy akiknek csak/túlnyomórészt negatív értékelései vannak. > Olyan esetben, ahol elkeveredett egy csomag, de az illetővel egészen addig minden rendben volt, (értsd: pozitív visszajelzések) ezt nem tudjuk megtenni. Ebben az esetben felvesszük vele a kapcsolatot, hogy a problémát megoldhassuk! Kedves Admin!!! Nagyon sok az újra és újra fellépő csaló.Egymás között cserélünk infot de hiába.Próbálunk jelzéseket adni hogy az "olyan naiv emberek"mint mi legalább ne essenek újra áldozatul. A rendkívül olcsó eredeti Obag táskát árulva igen szép summához jutott már némelyik.Nagyon nagy eséllyel ugyanaz a csaló aki többek között engem is becsapott. Valahogy más útvonalon kellene elindulnunk és tennünk vmit. Én már azon gondolkodom hogy ki is lépek hisz már nagyon sokszor észre se venni ki a csaló ki nem :(..
2017 04 23
Nem tudom már ki indítványozta a csoportos feljelentést, de szerintem lépni kéne mindenképp az ügyben. Számlaszám alapján biztosan gyorsan megtalálják. Vagyunk már kb 6-an 7-en, ha csak az én elutalt összegemmel számolok, komoly pénzt zsebelt be.
2017 04 23
1 2 ... 16 17 18 19 20 21 22 ... 35