Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Gardrobcsere feketelista

Engem Mat.Vic vagott at... 17.000 ft at plussz meg a postakoltseg... 3. Honapja tart az ugy. Es meg mindig semmi. Termeszetesen nem fogjuk annyiban hagyni!
2017 01 22
Sziasztok !Valaki tudja,hogy Eliana nevű személynek az oldala miért van letiltva? !
2017 01 23
> NikolettMikus: > Lányok! > Szeretném kérni, hogy aki tett Horváth Gina ellen ( vagyis ha létezik egyáltalán) feljelentést, legyen szíves írjon nekem:) A rendőrségen kérnének tőlem pár ember nevét aki tett feljelentést ellene! Köszönöm! Szia!Még nem tettem feljelentést ,de ahogy nézem itt nagyon sokunkat megvezetett Horváth Gina.Jövő héten megteszem a feljelentést.....
2017 01 27
Mohai FRUZSINA O BAG TÁSKÁT ÁRUL EZ HOGYAN LEHET? HA CSALÓ?
2017 01 28
Admin nem gyanús ez a sok Horváth név én is a Horváth László 62800015-15125312 számlájára küldtem a tőlem kicsalt 6000ft.ot
2017 01 28
1132 Budapest Visegrádi utca 67/A 7/1 Zsapka Nikoletta ezt a cimet kaptam egy cseréröl volt szo . én elkültem a terméket de ö nm ráirtam és aszt mongya kamu képekel hirdetek . persze mikor én már felattam . kiváncsi vagyok kit vert át még rajtam kivül. :,'(
2017 02 07
Kecskés Orsolya Vértesszőlős, 2017-01.31-én utaltam, ma egyhete egynapja és nem adta fel. Írtam, hogy teszem a szükséges dolgokat, mert nemhagyom, majd írta hogy hajrá a rendőrség úgyse tesz semmit.
2017 02 08
Most BaanFrida néven árul. Én még időben rájöttem.
2017 02 09
> Piciniki: > > NikolettMikus: > > Lányok! > > Szeretném kérni, hogy aki tett Horváth Gina ellen ( vagyis ha létezik egyáltalán) feljelentést, legyen szíves írjon nekem:) A rendőrségen kérnének tőlem pár ember nevét aki tett feljelentést ellene! Köszönöm! > Szia!Még nem tettem feljelentést ,de ahogy nézem itt nagyon sokunkat megvezetett Horváth Gina.Jövő héten megteszem a feljelentést..... Szia! Én nem régen rendeltem tőle egy obag táskát még most is fent van az áru , sajnos nem olvastam el időben ezt a fórumot:(((( Sajnos elküldtem neki az összeget és azóta sem válaszol.Felhasználó neve:evelina96 és Horváth Gina névre utaltam. Várok bár tudom hiába.Ha nem válaszol nekem hétfőig akkor megteszem a feljeletést ugyanis a bankom akkor visszatudja hívni az összeget,ha minden igaz. Valamint 8fél hónapos kismama és igazán dühös szóval ha kell még a polgári peres eljárásig is elmegyek ha kell.
2017 02 10
> BogiVekety: > > flotilla: > > Lányok! > > Kérem írjon aki > > NAGY REGINA Pócspetri Kossuth u 29.-be küldött csomagot, esetleg vásárolt tőle, ill bármilyen okból kapcsolatba került vele. > > Több profilja van/volt/lesz. > > Rendörségi ügy van ellene, ezért keresem a többi károsultat vagy olyanokat is akiktől vásárolt. > > Köszönöm! > Szia! > Én is tőle vásároltam egy Ugg csizmát. Horváth Gina névre utaltam 13 000 Ft-ot, egy hónapja. :/ > Szívesen tanúskodom, bizonyítom! > Üdv, Bogi Szia! Én nem rég vásároltam tőle.Persze még nem jött semmi.Horváth Gina névre utaltam. A mostani felhasználó neve evelina96.Csatlakozom és én is megteszem a feljelentést.
2017 02 11
> phenrietta87: > > Piciniki: > > > NikolettMikus: > > > Lányok! > > > Szeretném kérni, hogy aki tett Horváth Gina ellen ( vagyis ha létezik egyáltalán) feljelentést, legyen szíves írjon nekem:) A rendőrségen kérnének tőlem pár ember nevét aki tett feljelentést ellene! Köszönöm! > > Szia!Még nem tettem feljelentést ,de ahogy nézem itt nagyon sokunkat megvezetett Horváth Gina.Jövő héten megteszem a feljelentést..... > Szia! > Én nem régen rendeltem tőle egy obag táskát még most is fent van az áru , sajnos nem olvastam el időben ezt a fórumot:(((( > Sajnos elküldtem neki az összeget és azóta sem válaszol.Felhasználó neve:evelina96 és Horváth Gina névre utaltam. > Várok bár tudom hiába.Ha nem válaszol nekem hétfőig akkor megteszem a feljeletést ugyanis a bankom akkor visszatudja hívni az összeget,ha minden igaz. Valamint 8fél hónapos kismama és igazán dühös szóval ha kell még a polgári peres eljárásig is elmegyek ha kell. Jaj! Már megint Horváth Gina, sajnos. Bár a bankod visszautalná. Mind nagyon boldogok lennénk, dehát sajnos nem. Amit elutaltál, az már vissza nem kerül. Nagyon sokunkat átvert. Feljelentés! Másképpen nem jutunk semmire, Ha feljelented, írd meg az ügyszámot. Én is megírom, kiírtam a feketelistára. Fontos, hogy összekapcsolodjanak a feljelentések, ugyanarról a személyről van szó. Mire kinyomoznák.... Legalább ennyivel segítsünk, előbbre legyünk. Szeretnénk ha megbüntetnék!
2017 02 15
69400616-15511881 Németh Anikó obag táskákat árul.de a kifizetett terméket soha ne postázza el,másoknak még a személyes átvételt is felajánlja de mire a cimre terelődne a sor eltűnik.remélem a családja egészsége mult a pénzemen.feljelentem mert 10000ft felett foglalkozik vele a hatóság.
2017 02 15
> Bsjszika: > 1132 Budapest Visegrádi utca 67/A 7/1 > Zsapka Nikoletta > ezt a cimet kaptam egy cseréröl volt szo . > én elkültem a terméket de ö nm ráirtam és aszt mongya kamu képekel hirdetek . > persze mikor én már felattam . > kiváncsi vagyok kit vert át még rajtam kivül. :,'( Na, azért az értékeléseidet olvasva ,én a helyedben nem pattognék ,hogy kik is a csalók.... Pofátlanság teteje :D
2017 02 15
> julcsikám: > > phenrietta87: > > > Piciniki: > > > > NikolettMikus: > > > > Lányok! > > > > Szeretném kérni, hogy aki tett Horváth Gina ellen ( vagyis ha létezik egyáltalán) feljelentést, legyen szíves írjon nekem:) A rendőrségen kérnének tőlem pár ember nevét aki tett feljelentést ellene! Köszönöm! Szia! Ezt az Obag táskát még páran megvásárultuk tőle. Én már találtam itt olyan vevőt, aki szintén ugyanazért a termékért fizetett Horváth Gina számlájára - ez kb. 2 hete volt -. Én nem tettem feljelentést, mert a saját nyomozásomban jobban bízom, mint a hatóságében, így azért már egy-két infót begyűjtöttem. Valószínűleg többen vannak, mert visszaolvastam a fórumon, hogy volt akivel terméket cserélt, ott Nagy Regina névre kérte a terméket, ő persze nem küldött semmit sem cserébe. Horváth Gina mindenképpen valós személy kell, hogy legyen, mert a bankban nem tudott volna egyébként bankszámlát nyitni. Ha a nyomozód azt mondja, hogy Nála is tudunk feljelentést tenni írásban, akkor szerintem én és Diana90 felhasználó - aki szintén megvette a táskát - is meg fogja tenni.
2017 02 15
> phenrietta87: > > BogiVekety: > > > flotilla: > > > Lányok! > > > Kérem írjon aki > > > NAGY REGINA Pócspetri Kossuth u 29.-be küldött csomagot, esetleg vásárolt tőle, ill bármilyen okból kapcsolatba került vele. > > > Több profilja van/volt/lesz. > > > Rendörségi ügy van ellene, ezért keresem a többi károsultat vagy olyanokat is akiktől vásárolt. > > > Köszönöm! > > Szia! > > Én is tőle vásároltam egy Ugg csizmát. Horváth Gina névre utaltam 13 000 Ft-ot, egy hónapja. :/ > > Szívesen tanúskodom, bizonyítom! > > Üdv, Bogi > Szia! Én nem rég vásároltam tőle.Persze még nem jött semmi.Horváth Gina névre utaltam. > A mostani felhasználó neve evelina96.Csatlakozom és én is megteszem a feljelentést. Sziasztok!Én is Horváth Gina névre utaltam 15000ft-ot!Azóta se jött semmi!Szomorú vagyok nagyon!:( Lizilizi felhasználónévvel volt!!!!
2017 02 17
1 2 ... 14 15 16 17 18 19 20 ... 35