Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Sokan nincsenek tisztában az árakkal.

Ha csak szekrénysöprés van akkor tényleg nem szeretek sokat kérni, szerintem át is nézem a ruhákat és veszek le az árukból de lehet most én leszek a fillérbaszó szemétláda de ha megveszek pl egy punk rave felsőt 10000 Ft-ért és van rajtam 1x, valahogy nem tartom fairnek hogy 2-3000-ért kéne eladnom. A legtöbb ruháért nem fáj a szívem ha olcsón viszik de az ilyen drágább márkáknál ha már egy normál ruha többszörösét adtam ki érte nem szeretném egy kínai gönc áráért továbbadni. Tudom ez most elég zsidónak hangzott.
2017 04 23
> azyzystore: > > valaki1980: > > Ja, és szerintem nem véletlen h gardróbcserén van a legtöbb csaló,tudatlan felhasználó,mint ahogy az sem a véletlen műve h ez az oldal a legszánalmasabb!! A karbantartás szót szinte nem is ismeri. A termékfeltöltésnél a terméktipusok,méret megadása is csak hagy némi kívánnivalót. Pont h sz*rom le ezt sz*r oldalt! Még egy-két év és a felhasználók egymás után törlik innen magukat,legalábbis akinek van egy csepp esze,az nem foglalkozik ezzel koszfészek oldallal. Na meg olyan is csak ezen a sz*r oldalon van,hogy az adminnál kell benyújtani a kérelmet h törölje a felhasználó fiókját/profilját. > Ha leszarod az oldalt minek vagy itt? > Észt osztani? Látod mindenbe bele köt. És ha van negatívod akkor mivan,nem? 😂😂😂😂 ez a csaj csak azt tudja írni h ő már több dolgot adott el,meg h neki több a pozítivja van. Én nem a pozitívra megyek. Attól h valakinek nincs sok pozitívja nem azt jeleti h rossz eladó. De mind1 meg itt a gardróbon sok a gerinctelen ember aki dobálgatja a pozitívoka elég rendessen.😉
2017 04 23
> valaki1980: > Nem észt osztani vagyok itt. Azért,amiért pl Te és a többi felhasználó is : eladni. Mikor regisztráltam erre az oldalra,azt gondoltam,h itt normális felhasználók vannak (tisztelet a kivételeknek) Különben sem én kezdtem el osztani az észt,hanem az a fogalmatlan fontoskodó agyhalott SexyCicamica. Te írkáltál olyat hogy aki többér álul dolgokat azokat a munka kerülök csinálják vagy mi. És ahogy olvastam ebböl lett a vitta. Meg igaza van a SexyCicamicának meg azyzystore felhasználonak h minek vagy itt ha fikázod az oldalt. Meg ahogy néztem egy terméked van fent,azzal nem büszkélkednék.!!!!!!
2017 04 23
> valaki1980: > Nem észt osztani vagyok itt. Azért,amiért pl Te és a többi felhasználó is : eladni. Mikor regisztráltam erre az oldalra,azt gondoltam,h itt normális felhasználók vannak (tisztelet a kivételeknek) Különben sem én kezdtem el osztani az észt,hanem az a fogalmatlan fontoskodó agyhalott SexyCicamica. Mit eladni? Azt a síoveralt? Kicsit frissítsd a kinalatod, legalábbis ha itt akarsz eladni😊 Talán a feketelista fórumban írt egy lány, hogy gusztustalanul zaklatod, csalonak nevezted mert nem küld felveve képet valamiről. A stílus alapján inkább egy pasinak tűnik ez a valaki1980, mintsem egy kifinomult nőnek.
2017 04 23
> Zindelin: > Ha csak szekrénysöprés van akkor tényleg nem szeretek sokat kérni, szerintem át is nézem a ruhákat és veszek le az árukból de lehet most én leszek a fillérbaszó szemétláda de ha megveszek pl egy punk rave felsőt 10000 Ft-ért és van rajtam 1x, valahogy nem tartom fairnek hogy 2-3000-ért kéne eladnom. A legtöbb ruháért nem fáj a szívem ha olcsón viszik de az ilyen drágább márkáknál ha már egy normál ruha többszörösét adtam ki érte nem szeretném egy kínai gönc áráért továbbadni. Tudom ez most elég zsidónak hangzott. Nem hangzik zsidónak de nem biztos hogy el tudod adni mondjuk 6000ert. Mert van postaköltség ami mondjuk mucsarocsogere kb 1000 Ft mert nincs mindenhol automata. Lehet van utalási költség, nekem pl. 250 Ft. Vagyis a 6000 Ft-ra kb. 1200 Ft egyéb költség jön, és akkor kockázat hogy milyen állapotú, (tényleg újszerű e?), jó e a méret, jól áll e stb. Szerintem ezek azok az okok amiért a többség mélyen áron alul keresgél. Én nemrég 3 db táskát vettem itt az oldalon összesen 51.000 Ftért. De személyes átvétellel nyilván. De ez nem mindig oldható meg. Személyes átvétellel van esélyed eladni a polodat jobb áron, postával nehezebb.
2017 04 23
> SexyLeilácska: > > azyzystore: > > > valaki1980: > > > Ja, és szerintem nem véletlen h gardróbcserén van a legtöbb csaló,tudatlan felhasználó,mint ahogy az sem a véletlen műve h ez az oldal a legszánalmasabb!! A karbantartás szót szinte nem is ismeri. A termékfeltöltésnél a terméktipusok,méret megadása is csak hagy némi kívánnivalót. Pont h sz*rom le ezt sz*r oldalt! Még egy-két év és a felhasználók egymás után törlik innen magukat,legalábbis akinek van egy csepp esze,az nem foglalkozik ezzel koszfészek oldallal. Na meg olyan is csak ezen a sz*r oldalon van,hogy az adminnál kell benyújtani a kérelmet h törölje a felhasználó fiókját/profilját. > > Ha leszarod az oldalt minek vagy itt? > > Észt osztani? > Látod mindenbe bele köt. És ha van negatívod akkor mivan,nem? 😂😂😂😂 ez a csaj csak azt tudja írni h ő már több dolgot adott el,meg h neki több a pozítivja van. Én nem a pozitívra megyek. Attól h valakinek nincs sok pozitívja nem azt jeleti h rossz eladó. De mind1 meg itt a gardróbon sok a gerinctelen ember aki dobálgatja a pozitívoka elég rendessen.😉 És miért kötök bele? Talánn nincs igazam hogy rengeteg a csaló itt gardrócserén?? Szinte mindennap vetek egy pillantást a feketelistára,és mindig egyre több és több itt a csaló.
2017 04 23
> azyzystore: > > valaki1980: > > Nem észt osztani vagyok itt. Azért,amiért pl Te és a többi felhasználó is : eladni. Mikor regisztráltam erre az oldalra,azt gondoltam,h itt normális felhasználók vannak (tisztelet a kivételeknek) Különben sem én kezdtem el osztani az észt,hanem az a fogalmatlan fontoskodó agyhalott SexyCicamica. > Mit eladni? Azt a síoveralt? Kicsit frissítsd a kinalatod, legalábbis ha itt akarsz eladni😊 > Talán a feketelista fórumban írt egy lány, hogy gusztustalanul zaklatod, csalonak nevezted mert nem küld felveve képet valamiről. > A stílus alapján inkább egy pasinak tűnik ez a valaki1980, mintsem egy kifinomult nőnek. Az lehet hogy kértem egy ruhájáról felvéve képeket,de én oknélkül,ismeretlenül,akivel még nem volt üzletem,azokról nem alkotok véleményt,másrészt pedig nem szoktam senkit csalónak beállítani!
2017 04 23
> valaki1980: > > azyzystore: > > > valaki1980: > > > Nem észt osztani vagyok itt. Azért,amiért pl Te és a többi felhasználó is : eladni. Mikor regisztráltam erre az oldalra,azt gondoltam,h itt normális felhasználók vannak (tisztelet a kivételeknek) Különben sem én kezdtem el osztani az észt,hanem az a fogalmatlan fontoskodó agyhalott SexyCicamica. > > Mit eladni? Azt a síoveralt? Kicsit frissítsd a kinalatod, legalábbis ha itt akarsz eladni😊 > > Talán a feketelista fórumban írt egy lány, hogy gusztustalanul zaklatod, csalonak nevezted mert nem küld felveve képet valamiről. > > A stílus alapján inkább egy pasinak tűnik ez a valaki1980, mintsem egy kifinomult nőnek. > Az lehet hogy kértem egy ruhájáról felvéve képeket,de én oknélkül,ismeretlenül,akivel még nem volt üzletem,azokról nem alkotok véleményt,másrészt pedig nem szoktam senkit csalónak beállítani! És ha csak az a síoverálom van eladó akkor mi van? A többi termékemet már sikeresen eladtam más oldalakon,mivel ide gardrócserére egy v max 2 terméket rakok fel. De ha itt nem is sikerül eladni valamit,akkor sem fogok hisztizni hogy nem ezen a trágyadombon sikerült eladni! Minden más hirdetőoldalakon sok elégedett vásárlóm volt és van is. Én tisztességes ember vagyok. Ahogy látom itt akadnak olyanok is szép számmal ,akik a hibás ruhákat/termékeket is tökéletes,nem használt vagy alig használt állapotúnak hirdetik meg,csak azért hogy minnél többért tudja eladni. Én,ha mondjuk egy ruhán van egy kis cérnabomlás vagy szakadás,esetleg pici folt,még ezeket is feltüntetem a termékleírásában,meg ha érdeklődik egy vevő,üzenetben is közlö vele ha hibás a termék. Lehet hogy itt lenéznek,mert nincs pozitív értékelésem,de én nem a pozitív értékelésre megyek! Nem a sok pozitívtól lesz egy eladó jó eladó!
2017 04 23
> SexyLeilácska: > > valaki1980: > > Nem észt osztani vagyok itt. Azért,amiért pl Te és a többi felhasználó is : eladni. Mikor regisztráltam erre az oldalra,azt gondoltam,h itt normális felhasználók vannak (tisztelet a kivételeknek) Különben sem én kezdtem el osztani az észt,hanem az a fogalmatlan fontoskodó agyhalott SexyCicamica. > Te írkáltál olyat hogy aki többér álul dolgokat azokat a munka kerülök csinálják vagy mi. És ahogy olvastam ebböl lett a vitta. Meg igaza van a SexyCicamicának meg azyzystore felhasználonak h minek vagy itt ha fikázod az oldalt. Meg ahogy néztem egy terméked van fent,azzal nem büszkélkednék.!!!!!! Mert mi a bajod a termékemmel?? Ha nem tetszik,ne nézz rá!!! Senki nem tart puskát a fejedhez és kényszerít téged h az én termékemet nézd! Mindenkinek szíve joga olyan ruhákat hordani/eladni ,amilyet szeretne. És mnőségileg is jó az a síoverál. Ha nem tetszik,ne nézd meg ,ennyi!!
2017 04 23
> azyzystore: > > valaki1980: > > Nem észt osztani vagyok itt. Azért,amiért pl Te és a többi felhasználó is : eladni. Mikor regisztráltam erre az oldalra,azt gondoltam,h itt normális felhasználók vannak (tisztelet a kivételeknek) Különben sem én kezdtem el osztani az észt,hanem az a fogalmatlan fontoskodó agyhalott SexyCicamica. > Mit eladni? Azt a síoveralt? Kicsit frissítsd a kinalatod, legalábbis ha itt akarsz eladni😊 > Talán a feketelista fórumban írt egy lány, hogy gusztustalanul zaklatod, csalonak nevezted mert nem küld felveve képet valamiről. > A stílus alapján inkább egy pasinak tűnik ez a valaki1980, mintsem egy kifinomult nőnek. Előbb néztem kíváncsiságképpen a termékeidet...hát mit ne mondjad a te termékeid se nagy durranások egyik sem,szóval a kínálatodra is ráfér bőven egy jókora bővítés!
2017 04 23
Nekem nincs mit eladnom, ami meg volt, azokert meg ölre mentek a csajok 😂 Azért van a 2 negatív ertekelesem mert annyi jelentkező volt, hogy valaszthattam kinek adom el, és volt akinek ez nem tetszett.... érdekes nem? Neked hónapok alatt sehol semmi. Te voltál vevo meg elado (plusz szam) nevekkel is de ki lettél utalva a gusztustalan stílusod miatt. Itt neked nem terem babér, kár itt idoznod 😁😁😁😂😂😂
2017 04 23
Hát akkor el kell keserítselek,mert az általad említett két profil egyikéhez sincs semmi közöm,úgy h ezt benézted elég csúnyán ;-) Meg írtam már előzőleg,hogy nem fogok hisztizni,csak mert itt gardróbcserén nem kel el pár termékem :) Nem csak itt vagyok fent mint eladó/vevő,hanem más oldalon is adok el illetve vásárolok. Attól hogy véleményt nyilvánítok,ami egyeseknek tetszik,vagy nem ártenek vele egyet,attól még rendes udvarias eladó/vevő vagyok,akármilyen hihetetlen számodra. Amúgy meg jót nevetek a rágalmadon, konkrék profilnevet nem tudtál írni csak hogy vevő és eladó plusz szám. Mielőtt elkezdenél vádaskodni,nem ártana ha fel tudnál mutatni némi bizonyítékot is,mert így bizonyíték(ok) hiányában csak kiröhögteted magadat ez nem fordult még meg abban a hangyányi agyadban okoska?? :)
2017 04 23
> valaki1980: > Hát akkor el kell keserítselek,mert az általad említett két profil egyikéhez sincs semmi közöm,úgy h ezt benézted elég csúnyán ;-) Meg írtam már előzőleg,hogy nem fogok hisztizni,csak mert itt gardróbcserén nem kel el pár termékem :) Nem csak itt vagyok fent mint eladó/vevő,hanem más oldalon is adok el illetve vásárolok. Attól hogy véleményt nyilvánítok,ami egyeseknek tetszik,vagy nem ártenek vele egyet,attól még rendes udvarias eladó/vevő vagyok,akármilyen hihetetlen számodra. Amúgy meg jót nevetek a rágalmadon, konkrék profilnevet nem tudtál írni csak hogy vevő és eladó plusz szám. Mielőtt elkezdenél vádaskodni,nem ártana ha fel tudnál mutatni némi bizonyítékot is,mert így bizonyíték(ok) hiányában csak kiröhögteted magadat ez nem fordult még meg abban a hangyányi agyadban okoska?? :) Mindig elgondolkodtató, ha valaki hazudik. Márpedig te hazudtal. Ugyanis elado11 és vevo1102 te voltál. Ugyanebben a kioktato, lenezo, szánalmas stílusban tetted, ahogy most is teszed. Könnyű volt felismerni.... Az is elgondolkodtató, hogy mit keres egy 36 éves férfi az oldalon, ott, ahol zömmel 30 év alatti lányok, nők adnak vesznek. Perverzió?
2017 04 23
Maradjunk annyiban hogy ezt a profilt én is és a párom is használjuk,és aztán mi van akkor?? Szerintem nincs előírva a szabályzatban h csak nők/lányok lehetnek jelen ezen az oldalon. Túlnyomó részt a párom használja ezt a profilt,abban meg nincs semmi ha egy nő/lány kér egy ruháról felvéve (is) pár képet. A női síoverált én csak meghirdettem a páromnak,ugyanis csak nagy ritkán van neki ideje internetezni. Másrészt ha napi szinten látok nőket/lányokat szebbnél szebb ruhákban,tehát nem vagyok rászorulva h képeket kéregessek nőktől különböző ruhákról,felvéve! Azt sem tudod sztm mi az a perverzség/perverzió te szerencsétlen! Ezúttal is szépén beégtél ;-)
2017 04 23
Magyarázkodni azt tudsz és hm....persze.... 😂😂😂na mindenki döntse el, hogy mennyire hazug csicska ez a perverz alak 😂😂😂😂😂
2017 04 23