Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Sokan nincsenek tisztában az árakkal.

Ja meg ha sikeres vállalkozó lennél és ha lenne (de nincs se üzleted,se vállalkozásod) ,akkor itt is lenne terméked,na meg pozitív visszajelzéseid is lenne,de az sincs :) Úgy h ehelyett a szar sablonduma helyett h neked vállalkozásod és saját üzlted van,találj ki valami hihetőbb sztorit,mert ezt legfeljebb az ovisokkal tudod megetetni fogalmatlan cicababa ;-)
2017 04 21
A sajátválallkozás/üzlet úgyan az te nyomorék. Higgy amit akarsz,tudod 25 évesen többre vittem,régóta dolgozom. Eleinte szegények voltunk de feltörünk. Úgy hogy azt írkálsz amit akarsz hülye lány. Csak itt nagy a pofád,személyesen nem írod meg a problémád.
2017 04 21
Valóban sokan elvannak szálva az árakkal. De ez ellen nem lehet mit tenni,mert ha rájuk írsz hogy adok érte 4 ezret akkor meg húzzák a szájukat hogy ez drága volt meg ilyen márkás meg olyan márkás,és? Kit érdekel? Könyörgöm egy mayo,Obag,replika stb márkák nem érnek már annyit amennyi a boltokba,tegyük fel az O bag táskák sok hülye sokat kér értük,azt nem ér annyit józsoról veszik sokan,mert tudum,egyik csaj is ott veszi és itt kereskedik vele 9 ezrekért dobálja,szerintetek normális? Horibilis áron árakon megy itt minden. Meg ahogy észrevettem hogy akik cserélnek csak márkás cuccra. Ezen már sírok,könyörgöm itt csak olyan lányok vannak fent akik a márkára mennek? MÁRKA RIBANCOK😂😃😤
2017 04 21
Amúgy SexyCicamica,én a helyedbe nem foglalkoznék ilyen emberekkel. Kár is az idödet ilyenekre pazarolnod akik irigyek és kritizálnak téged. Tudod mit mondtam az ilyenekröl remélem 😉 inkább örülj annak ami vagy és amiket eddig elértél. Amúgy ma voltam nálad vásárolni csak nem találtam a méretembe rucit sajna 😭😔,azt mondta a hugod hogy várjátok az új árukat.
2017 04 21
Tudod ki a nyomorék...anyukád,bazd meg,inkább adósságot csinálhattak volna helyetted,attól egy idő múlva "megszabadultak" volna,de veled egy egész életen át csak a bajuk volt és lesz is :) Csak sajnálni tudom azt a balfék pancser pasit ,aki a párod, hogy ilyen síkhülye picsával kell nekeki bajlódnia,mint amilyen Te vagy :D Egyszer előbb-utóbb fel kell hogy ébredjél a szép kis álmodból ;-)
2017 04 21
Ti nem tudjátok abba hagyni? Egymás oltogatjátok,mikor nem is erröl szól a forum,egyengébbek kedvéért lapozzatok az elejére és megtudjátok miröl szól. Meg szerintem egyikötök hülyébb mint a másik,nem bukozás céljából írom. Rajtatok csak röhögni lehet hogy milyen ...................... vagytok 😂😂😂😂😂😂😉😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
2017 04 22
Itt azegyedüli hülye SexyCicamica ,fogalmatlan okoskodó ribi
2017 04 22
Ne is haragudj de te sem vagy különb. Úgyan úgy te is folytattad.
2017 04 22
De nem én kezdtem,SexyCicamica kezdett el fontoskodni,tudálékoskodni....nem értem minek üti bele mindenbe az orrát az a kis jelentéktelen fogalmatlan agyhalott ribanc -.-
2017 04 22
Én már nem is vásárolok az oldalon, olyan árak vannak... :/ Nálam nem nagyon kelnek el a cuccok, pedig szinte 1-2 kivétellel mind 1000 ft alatt van. Úgy vagyok vele, hogy csak vigyék, mert már nem férnek a szekrényben.
2017 04 23
> valaki1980: > Ha a rendőröket nem is,de a fogyatósokat tuti h értesítettem volna a történtekről! Aki itt okoskodik az Te vagy ,te szerencsétlen veréb! A másik dolog az,hogy a bolti áránál drágábban el sem adni semmilyen terméket,sőt mint azt tudjuk ,mihelyt kikerül a termék a boltból már csak a vételár felét éri,ha még használva is volt,az állapotától függően még kevesebbet ér. Egyébként meg van rendőr ismerősöm,csak egy szavamba kerül és intézkedik,ha szükséges megteszi a szükséges lépéseket. Egyébként meg ezerszer több terméket adtam el reális áron ,mint Te,Te kis okoskodó,fontoskodó agyhalott liba! Lehet hogy itt gardróbcserén nem is,más hirdetőoldalakon volt is és vannak is elégedett vevőim,de ezt a hulladék,csalóktól nyüzsgő oldalt pont hogy magasról lesz*rom. Úgy hogy az okoskodó kommentjeidet tartogasd másnak,akit érdekel is,vagy tartsd meg magadnak! Sírok rajtad...nekem a szüleim rendőrségtől és a katonasagtol mentek nyugdíjba. És? Kirohognenek ha felhivnam hogy anyuuuu a nyujrorkerben nem veszik vissza a szakadt gatyaaaaam. Alezredes vagy intezkedj!!! Szerintem a röhögéstol megfulladna. Annyira gáz ez a valaki a szánalmas kommentekkel és eddig már pár névvel szerintem ő lett kitiltva. Volt 'eladó 'és 'vevő' nickje is. Mit erőlködik akinek szar ez az oldal?
2017 04 23
Te meg inkább maradjál csendben 2 negatívod is van ;-) Pont h magasról teszek a magadfajta facebook-os agyhalott cicababákra meg a kommentjeikre is,mint amilyen te is vagy!
2017 04 23
Ja, és szerintem nem véletlen h gardróbcserén van a legtöbb csaló,tudatlan felhasználó,mint ahogy az sem a véletlen műve h ez az oldal a legszánalmasabb!! A karbantartás szót szinte nem is ismeri. A termékfeltöltésnél a terméktipusok,méret megadása is csak hagy némi kívánnivalót. Pont h sz*rom le ezt sz*r oldalt! Még egy-két év és a felhasználók egymás után törlik innen magukat,legalábbis akinek van egy csepp esze,az nem foglalkozik ezzel koszfészek oldallal. Na meg olyan is csak ezen a sz*r oldalon van,hogy az adminnál kell benyújtani a kérelmet h törölje a felhasználó fiókját/profilját.
2017 04 23
> valaki1980: > Ja, és szerintem nem véletlen h gardróbcserén van a legtöbb csaló,tudatlan felhasználó,mint ahogy az sem a véletlen műve h ez az oldal a legszánalmasabb!! A karbantartás szót szinte nem is ismeri. A termékfeltöltésnél a terméktipusok,méret megadása is csak hagy némi kívánnivalót. Pont h sz*rom le ezt sz*r oldalt! Még egy-két év és a felhasználók egymás után törlik innen magukat,legalábbis akinek van egy csepp esze,az nem foglalkozik ezzel koszfészek oldallal. Na meg olyan is csak ezen a sz*r oldalon van,hogy az adminnál kell benyújtani a kérelmet h törölje a felhasználó fiókját/profilját. Ha leszarod az oldalt minek vagy itt? Észt osztani?
2017 04 23
Nem észt osztani vagyok itt. Azért,amiért pl Te és a többi felhasználó is : eladni. Mikor regisztráltam erre az oldalra,azt gondoltam,h itt normális felhasználók vannak (tisztelet a kivételeknek) Különben sem én kezdtem el osztani az észt,hanem az a fogalmatlan fontoskodó agyhalott SexyCicamica.
2017 04 23