Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Ez komoly?????????

> MariaKerekes: > Egyik nap én is keresgéltem a fürdőruhák között.... aztán ahogy lapozgattam az oldalakon, már azon gondolkodtam hogy egyes lányok magukat árulják vagy a fürdőruhát... :D > Amúgy, nem azért hogy kötözködjek, de (tudom hogy a legtöbb ruha használt), nem lehetne hogy a bikinek ne magukon fotózzák le? Mert a legtöbben nem vesznek fel alá másik bugyit, hanem csak a bikini alsót... nem tudom mások ezzel hogy vannak, de én ezt így már nem szívesen veszem még (még akkor is ha a fejemben tudom hogy már használták)... Ti ezzel hogy vagytok? Szerintem ez undorító.. Mámint, hogy használt fürdőruhákat újnak árulnak. Mivel a fényképeken ott van rajtuk és nincs alatta másik bugyi, szóval egyértelműen használt. Az teljesen mindegy, hogy csak a fotózás kedvéért vette fel. A gusztustalan testnedvei ennyi idő alatt simán átjárják... Soha nem vennék ilyesmit használtan.. :D Másnak sem ajánlom!
2017 07 24
Nem azért, hogy szemét legyek, de tőle kinéztem egy tök jó body-t. 4 ezer volt amúgy, body-ként hírdetve. Kimásoltam az egyik képét és kidobta az e-bay-t, ott fürdőruhaként volt fent kb 2400 ft-ért (8 dolcsi). Jelenleg 1500 ft. x-) És valaki most azt az egyberészes fürdőruhát hordja abban a tudatban, hogy az egy body.. :')
2017 08 24
Sziasztok! Nem tudom ez milyen topicba tartozik bele, de meg szeretném osztani veletek. Tegnap véletlenül rossz számlaszámra utaltam telefonról OTP netbankon keresztül, és a bank engedte hogy egy Budapest Bankos személy nevével és egy MKB bankos számlaszámmal kezdeményezzek tranzakciót. Ma írt rám a lány aki kapta a pénzt, hogy szerinte nem neki szántam, csak az ő becsületessége miatt derült ki. Jelzem majd ezt a bank felé, igaz én hibáztam, de azért kérdem én, hogy fordulhat ez elő, hogy számlatulajdonos személyazonosság különbözőség esetén simán végrehajtja a tranzakciót a bank? Mással is fordult már ilyen elő?
2017 09 14
Tegnap elkapott az ideg és a 20 nem ruhás hirdetés után 2 leanyzonak is jeleztem nem tetszesem egy ilyen szoveggel negatív visszajelzéskrnt: "A ps3/étkészlet nem ékszer/napszemüveg" na ne tudjátok meg milyen hiszti vihart kellett vegig olvasom. Pozitívum viszont, hogy mind2 termek törölve lett (így a visszajelzés is) és nem valószínű, hogy töltenek fel még hasonlót ezek után. És az a vicc, hogy a frlhaborodasuk nagyrészt inkább azért volt, hogy én ne szóljak bele mit csinálnak, mert ha itt akarják árulni itt fogják.. hát könyörgöm ez egy ruhas oldal... Hát vicc.
2017 11 15
én meg mást is szoktam nézni :)
2017 11 25
1 2 3 4