Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

Beszélgetések az oldal használatáról /

Ez komoly?????????

Most láttam egy kg datolyát! A komplett konyhabútor, tálak és evőeszközök után már valóban csak az élelmiszer hiányzott.
2016 08 03
Tényleg nagyon elszaporodtak az oda nem illő hirdetések. A napokban találkoztam a "zara" keresőszóra műanyag gyerek fürdető kerettel :D :D
2016 08 04
A szódásszifon, mellszívó, hangszóró, vasaló se semmik... :-)
2016 08 04
Nem ez volt a szándékom :D :D Törlöm a kommentből :D
2016 08 04
> PersKriszti: > Szerintem a "márkás szatyorcsomag" mindent visz. Komolyan van aki pénzt adna ki érte?? ezen már én is röhögtem egyszer XD
2016 08 07
Csajok! Belépek és velem is farkasszemet néz egy s*gg.....lehet, hogy én akadok ki mindenen, de írtam az adminnak... azért legyen már egy határ :O
2016 08 08
Én is a minap néztem a főoldalon legalul balra egy fenék, mellette meg egy csöcs. Atyaég!!! Mit gondolhat az, aki először nézi az oldalt... :/
2016 08 11
Már kapott is érte negatívot valakitől, amiért itt mutogatja az árut...
2016 08 11
> ngyviktoria: > Csajok! > Belépek és velem is farkasszemet néz egy s*gg.....lehet, hogy én akadok ki mindenen, de írtam az adminnak... azért legyen már egy határ :O @ngyviktoria Írt valamit az admin azóta ? Mert a hirdetés azóta is a főoldalon vigyorog több, mint ezer megtekintéssel.
2016 08 12
> Pingvinke: > > ngyviktoria: > > Csajok! > > Belépek és velem is farkasszemet néz egy s*gg.....lehet, hogy én akadok ki mindenen, de írtam az adminnak... azért legyen már egy határ :O > @ngyviktoria Írt valamit az admin azóta ? Mert a hirdetés azóta is a főoldalon vigyorog több, mint ezer megtekintéssel. Nem... :( pedig írtam neki itt is és a kontaktos e-mail címre is :( Úgy tűnik magára hagyták az oldalt és a normális felhasználókat.
2016 08 12
Azt amugy nem ertem, hogy a facebook oldal miert er tobbet, hiszen a gardrobcsere.hu nem a facebook-on indult. Egyebkent a faces oldal semmit nem er, atlathatatlan az egesz...na nem mintha lassan nem ugyanez tortenne ezzel az oldallal is. De en azert ezt meg mindig elonyben reszesitenem a facebook csoport helyett...
2016 08 14
Jajj, a facebookos gcs oldalt hagyjuk is. Netről szedett képekkel van telerakva, amikről sokan azt hiszik h eladó cucc és kérdeznek h mennyi, de semmi válasz arra sem, hogy az nem egy eladó cucc. Régebben legalább ott is az oldalról lettek kirakva termékek a kapcsolódó linkkel, ma már az sem. Semmi értelme azt működtetni, inkább ezt az oldalt kéne rendben tartani. Én is már kezdek ott tartani, hogy hagyom ezt az oldalt a fenébe. 10-ből max 1 értelmes érdeklődőm van, aki meg is veszi a kiszemelt cuccom, a többi csak hiteget meg eltűnik. És ez fordítva is igaz, hogy vennék valamit, de kérek méreteket, ír hogy küldi másnap, és azóta semmi. A fórumban is káosz van, az oldalon is már, sok a csaló, a nem ide illő hirdetés. A régi oldal 1000x jobb volt, mióta újítottak egy rakás..... Az új admin meg kb már csak a mesében létezik. Itt nem csinál semmit. Mert ha olvasná a fórumot akkor talán lenne látszatja is, de oda sem képes írni, hogy intézkedik vagy bármit, hogy tenne az ügy érdekében. Többen is írták a fórumon, hogy jeleztek valamit adminnak, de választ sem kaptak azóta, nem hogy intézkedést. Az oldal üzemeltetői is hol vannak?
2016 08 14
Ezt most már nem tudom szó nélkül hagyni, néhány "vicces kutakodás", a következőket találtam itt: húsdaráló befőttesüveg zsámoly ételhordó öntapadós szúnyogháló és még sorolhatnám..... de komolyan ezek az emberek mit gondolnak? a veséjüket is feltöltik majd? mit nem lehet megérteni azon, hogy GARDROBCSERE.HU?? Minden egyéb hirdetésnek ott van az ingyenesen használható jofogas.hu, miért nem tudják oda feltölteni??
2016 08 25
Ma is görgetek lefelé sokáig az oldalon, mert a rendelős cuccok nem érdekelnek. Vatera, Teszvesz, Jófogás, hirdessenek ott, nagyon bosszantó, és emiatt sokan feladják és megszűntetik a profiljukat, amit meg is értek.
2016 08 27
> dido24: > Azt amugy nem ertem, hogy a facebook oldal miert er tobbet, hiszen a gardrobcsere.hu nem a facebook-on indult. Egyebkent a faces oldal semmit nem er, atlathatatlan az egesz...na nem mintha lassan nem ugyanez tortenne ezzel az oldallal is. De en azert ezt meg mindig elonyben reszesitenem a facebook csoport helyett... Hát ebben igazad van. De szerintem a facebooknak és a gardróbcsere.hu oldalnak semmi köze egymáshoz! Nem egy,nem kettő olya üzenetet kaptam már,h vásárolni szándékoztam innen,mire az eladó benyögi "Van fb-od?" Arról már nem is beszélve hogy rühellen azt "közösségi oldalnak" csúfolt szánalomra méltó facebook-ot,amely csupán elvileg közösségi oldal,de a valóságban köze sincs a közösségi oldalhoz,mégpedig azért,mert a fb tagok nem a funkcionalitásának megfelelően használják!
2016 09 26