Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Hiba az oldalon

Szinten ez a problemam Nekem is:(((> Noncsi1011: > Sziasztok! Én eddig tudtam feltölteni ruhákat, ahogy azt kell, most pedig nem enged tovább a " címkék" résznél! hiába töltöm ki úgy ahogy ezt eddig is tettem! mi lehet a gáz? valakinek van ilyen gondja még? :) Köszi
2015 10 18
Sziasztok! Nekem szimplán nem tölti fel a képeket :(
2015 10 18
Valaki segítsen!!!! Nem akarja a címkék miatt feltölteni a hirdetést!!!!!! Pedig ugyan azokkal egyszer már elfogadta................... Másnak is van ilyen problémája ????
2015 10 19
Leginkább azt a kis mappát nem értem a termékek képe alatt. Az mégis mit takar? :D Törlés nem működik, oké, át tudtam szerkeszteni, hogy kiírhassam "ELADVA"... amúgy ha 5 címkénél több van egy-egy holminál, nem engedi a mentést, egy felhasználó hívta rá fel a figyelmet, mert nem tudtam én sem feltölteni. Most már sikerül és a képeim is fentmaradnak (bár volt egy köröm, amikor eltűntek és újra töltögethettem fel mindegyikhez...). Az "ELADVA"-jelölés kívülről lehetne feltűnőbb, ne csak akkor lássuk, amikor már nézegetjük a terméket és ott lepődöm meg :D ... Szívesen nézném meg egyszerűbben, a számra kattintva követőimet és akiket én követek. Nem reagál. A törölt üzeneteket jó, hogy láthatjuk, viszont egy "végleges törlés" még elférne. De az a mappa-jelecske... az komolyan mi? :D
2015 10 19
Sziasztok! Nem tudok felölteni terméket, az anyag és címkék mezőt egyszerűen sehogy sem fogadja el... Másnak is van ilyen probléma, vagy esetleg Én nem csinálok jól valamit? Köszönöm előre is, Üdv: Viki
2015 10 21
Sziasztok! Az én problémám az hogy n em törli a már eladott termékeimet, hiába lépek a kukára! :( tudna valaki segíteni? Előre is köszi. :)
2015 10 23
Ja, egyik ikon sem működik a termékek alatt, ez nagyon idegesítő. Nekem ma végre sikerült telefonról feltennem egy trikót, de állítom van, aki ennél könnyebben szül meg egy gyereket. Bugos az oldal, de rettenetesen, plusz még mindig gáz, ahogy össze van rakva. Vigyázat, ha hosszabb ideig vacakoltok vele, felléphet fejfájás, remegés, sikítófrász... xD
2015 10 25
Nálam immár két napja szuperül működik az oldal, és nem tapasztalok problémát. Tudok törölni/szerkeszteni/eladva jelzést kitenni. Ma egy rakás új cuccot töltöttem fel gond nélkül.
2015 10 25
Én tegnap este adtam ki 3-400 ftot,vip tagságra és kiemelt hirdetésre de semmi.azt jelzi meg se vettem.Nem nagy pénz de ez akkor is bosszantó...
2015 11 04
Nem sikerül semmit feltöltenem. Hiába töltök ki mindent, a feltöltés gombra kattintva semmi nem történik! Mi lehet a baj?
2015 11 07
Nem tudok feltölteni kepet...:/ nem engedi
2015 11 08
Nem tudok feltölteni hírdetést! Egyre rosszabb mostanában az oldal!:(
2015 11 10
Nem tudok módosítani a hirdetéseimen :( Én elhiszem, hogy időre van szükség az új oldal beüzemelésére, hogy zökkenőmentes legyen, de sem válasz, sem javulás nem tapasztalható.
2015 11 11
én amiket feltettem ruhákat, szeretttem volna megváltoztatni az árát, és nem tudom egyszerűen elmenteni a szerleztéseket, mert kiírja hogy adjam meg a méretét meg az anyagát. Beírtam, de hiába kattintok rá h mentés... semmi... Kezdhetem előről a feltöltögetést úgy néz ki....
2015 11 12
Ezt például én sem értem, miért kell az anyagok, cimkék rovatot kitölteni, ha nem akarom, és addig nem is engedi a feltöltést. És az sem világos, miért nem lehet látni, hogy a termékeimet ki kedveli? a régi oldalra kellett visszamennem, ha megakartam nézni, de most már az új oldal jön csak be... :( feltételezem ezek az apróságok is helyre állnak, remélem....
2015 11 14