Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Hiba az oldalon

Aha, hát ez aztán sokkal jobb lett.. Amit szerettünk volna, azt nem kapjuk vissza, ellenben sokkal átláthatatlanabb, de biztos meg lehet szokni.. De miért kell mindent cifrázni..?
2015 10 09
Hol vannak a pontok? Nincsenek kiemelt felhasználók? Ha már van a képekhez külső ikon, miért nem lehet azt is látni, hányan nézték/figyelik meg? Annyi ötletet adtunk.. De mintha nem ezt vettétek volna figyelembe.. A képek fekszenek, kevesebb látszik.. Ez miért jó így? Szeretnék választ kapni.. Köszönöm.
2015 10 09
Te jó ég! És én még azt hittem, az előző verzió volt gázos. Kínomban röhögök. Mellesleg a mobilos verzió még rosszabb, mint a pc-s...
2015 10 10
Én nem tudok termékeket törölni, egyszerűen nem reagálnak gombok köztük a törlés gomb is unreszponzív, pedig pont most baromi fontos lenne ,hogy a minimális funkciók működjenek....
2015 10 10
Én is felfigyeltem ezekre, másik pedig, hogy nem látható a termékeknél, melyiknél van az 'ELADVA'-címke és a felhasználókra sem tudok rátalálni, akiket követni kezdtem, saját követőimet sem látom... csak ott van mindkettőhöz, hogy hányan vannak és ennyi. Múltkori képeltűnések után, mikor eltűntek és újra feltettem mindegyikhez, azóta ott vannak szépen rendben. Remélem, maradnak is :D :D Köszi!!
2015 10 11
Most látom, hogy maguktól törlődnének, amiket eladottként megjelöltem? Mert én manuálisan nem töröltem le őket. Végülis... De akkor ha törlődik eladottnak jelölés után, hát legyen :D személy szerint ez zavar a legkevésbé, nem keresgélek reménytelenül, csak akkor a felhasználó is tegyen róla, hogy eladottként jelölje így törlődjön a termék.
2015 10 11
Nekem a kedvencek között van két termék, amit tudom, hogy el lett adva, még az oldal frissítése előtt. Ez elég gáz, mert így ha beteszek kedvencnek valamit, hogy majd megveszem fizukor vagy akármi, nem jelzi ki, hogy azóta elkelt. Sokkal egyszerűbb lenne leállítani az oldalt és úgy rendbetenni, minthogy itt szív mindenki, mert tele van hibákkal.
2015 10 11
Sziasztok! Én nem tudok terméket törölni, se módosítani, és nem hozza be a "Rólam" részt.
2015 10 11
Sziasztok, sokszor nem enged valami miatt feltölteni cuccokat, aztán most háromszor is felrakott egy termékemet, nem értem miért, erre meg letörölni sem tudom....
2015 10 12
A gombok fele nem működik telefonos nézetben, meg nem látni, hogy hányan kedvencelték a termékeket, csak, hogy hány kollekcióba tették bele. Ja és a bemutatkozást még mindig nem lehet végigolvasni. És ez csak az, amit az elmúlt másfél percben megfigyeltem, de ennyi mára elég is volt a gardróbcseréből.
2015 10 12
A telefonos nezetet is lehessen átállítani webwes nézetre pls! ... vagy csak én nem látom, hol kell?
2015 10 12
Nem tudok törölni terméket, illetve hiába ütöm be hogy eladva, a képnél nem írja be. Mit tegyek? Köszi-
2015 10 13
Szeretnék én is vásárolni regisztrált vagyok egyszerüen nem tudok.Segítsetek!
2015 10 13
Nem bírom ki hogy ne mondjam el a véleményem!!! Az előző oldal tökéletes volt, átlátható, használható, könnyedén tudott az ember eladni, vásárolni. Egy két plusz egyszerű kiegészítést szerettünk volna, mint felhasználók. Erre kaptunk egy átláthatatlan, szinte használhatatlan új oldalt amin eligazodni nemhogy az új tagok nem tudnak, de mi régiek sem! Nem látni mit adtak el, sok beállítás ami hasznos volt eltűnt. Valaki ruháját megnézem nem látom milyen városban hirdeti, nem látni mennyien nézik meg a hirdetést, a képet eltolva hozza be........és a többi......és a többi!!!!! De nem is sorolom.. Én csak szeretném visszakapni azt a könnyedén kezelhető jó kis oldalt amin régebben órákat tudtam eltölteni :(
2015 10 13
borzasztó, nem szívesen jövök fel, mióta át lett alakítva, csomó minden nem működik. a régit mindenki megszokta, elég lett volna azon picit alakítgatni. :((((
2015 10 13