Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Abszolút bosszantó!!

Természetesen, akinek nem inge...!! Egyszerűen nem értem, hogy, ha érdeklődök egy termék iránt, (komoly szándékkal!) az eladó miért nem hajlandó visszaírni pár pontos méretet vagy küldeni további képeket?! Én igyekszem mindenkinek minden kérését figyelembe venni és minél előbb teljesíteni. Ha nem tudok azonnal fényképezni, mérni, legalább tudatom az érdeklődővel, hogy amint lehet, küldöm. Így hogy vásároljam meg a kiszemelt cuccot?! Vagy nem is akarja eladni..? [:szedulo] Meg ugye a szokásos: a bankszámlaszámomat elkérik, de nem utalnak és jól eltűnnek.... még mindig, akinek nem inge!! Gondolom sokan találkoztatok már ilyennel. Én írok egy üzenetet, hogy akkor mi újság... még annyi se, hogy visszaírjon! Megértem azt is, ha nem kéri mégsem, de legalább írja meg! A csalókat már meg sem említem... Szerintem kicsit még lehetne valamit finomítani az oldal működésén.
2015 09 11
Teljesen egyetértek veled. Meghalok azokért, akiknek nagyon kell valami, igyekszem mindenben a segítségére lenni, ha valamivel én sem vagyok tisztában, akkor azt közlöm, ha hibáztam, lelkiismeretes voltam, a postaköltséget lefelé kerekítem, stb... erre semmi válasz. Írok újra, hogy mi a helyzet, mivel közben újabb jelentkező akadt, aki talán a következő fél órában már utalna... semmi. És kérhetem sorban az elnézést. Ezért nem szégyellek rámenős, nagyon írogatós lenni, jó szűrő és legalább kihozok lehetőleg minden információt az adásvételekből. Külön kedvencek, amikor feltesz néhány holmit eladásra, viszont képtelen megoldani egy számlaszámot vagy bármit, amire fizethetek. Vagy venni akar, de nem tudja, hogyan fizethetné ki. Mondjunk egy "Köszönöm, mégsem"-et és semmi harag, ha nincs megoldás... De ezt légyszi ne [:szomoru]
2015 09 11
De a legjobb oké hogy népszerű egy cipő vagy nadrág és sokan írnak de létezik CTRL-C CTRL-V kombináció aminek a segítségével lehet közölni a hülye paraszttal hogy bocsika ne álmodozz tovább már valaki más elvitte, és azt hozzáteszem mivel hogy ilyen sok volt rá a jelentkező még az árát is felvitte! Na ez az abszolút pofátlanság... Egy két ember nem tudom mit keres itt ha nem tudja értelmesen használni az oldalt...
2015 09 11
Az is bosszantó mikor egy " vevő " érdeklődik , hogy ő szeretné a terméket mindenképpen , s még ő ajánlja fel hogy csak postai úton tudja küldeni az összeget , ha nem gond ez nekem . Mire írom hogy persze , semmi gond , úgy is jó. Elküldöm a címet neki hogy hova postázza , erre belép de nem ír vissza . Mire írok neki hogy akkor szeretnéd ? - válasza , hogy add el másnak ! De akkor minek kér címet , meg minek írja hogy ő szeretné . Aki komoly vevő lenne meg ilyen emberek miatt szalassza el az ember , úgy mondd ... :( Konkrétan én Ancsa93 felhasználóról írok most.
2015 10 13
Sziasztok! Én ma egy olyan üzenetet kaptam az egyik felhasználótól, hogy "nem éri meg veled bajlódni, majd megveszi más". (Postás lett volna a vásárlás, centiket és további képet szerettem volna, mely az adatlapomon le van írva, hogy postás vásárlásnál fogom kérni). Ilyenkor lehet valami negativitásban részesíteni az illetőt azon túl, hogy válaszban leírtam erről teljesen intelligens módon a véleményemet?
2016 03 12