Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Ötletek /

REAKCIÓ!!!

Tisztelt Admin! Jelenleg 3 vevővel levelezek az oldalon. Több mint 3 hete kezdődött az első beszélgetés. Heteket várok egy-egy válaszra, annak ellenére, hogy többször figyelmeztettem, hogy nem foglalom tovább. Nem tudom felfogni, hogy minek ír rám, hogy vásárolna, ha nem reagál utána hetekig??? Az a javaslatom, hogy legyen "LEÜTŐ" gomb, és a leütés után az eladó-vevő lássa egymás kötelezően megadott TELEFONSZÁMÁT. Így el tudom érni, és nem tétlenül várok a válaszra. Ha meg kamu számot ad meg, a hívás után azonnal jelentem. Az adás-vételt én komolyan veszem, egyesek meg szórakoznak a másik türelmével, idejével, jóindulatával!!
2015 05 19
Egyetértek. A legbosszantóbb, hogy nem milliós tételekről beszélünk, csak ruhákról. Nekem a másik kedvencem az eladó, aki nem akar eladni: én kergessem, hogy hadd fizethessek neki? Egyébként ilyen esetekben is nyugodtan lehetne használni a negatív/semleges értékelést.
2015 05 19
Kedves Masni! Egyetértek, szerintem elképesztő gyerekes, hogy nem képesek válaszolni egyesek, vagy hetek múlva reagálnak csak-főleg ha közben be is jelentkeztek! Mikor teljesen normális stílusban csak kéred, hogy csak jelezzen vissza, hogy akkor elviszi-e vagy mégsem kéri, és nem képes visszaírni.... Sajnos a visszajelzésekkel rossz tapasztalatom van- bosszúból te is kaphatsz egy negatív visszajelzést a személytől, hiába te semmi hibát nem követtél el! Szóval azt tanácsolom én is neked, inkább csak emelkedj felül ezeken az embereken, aki nem komoly vásárló, azzal ne foglalkozz! Lesz úgyis más, aki megveszi, és képes normálisan üzletelni veled. :)
2015 05 19
Az ellenkezőjét én is észrevettem, több mindent szívesen megvettem volna, írtam is az eladónak és azóta legalább 20x volt fent és annyit sem képes, hogy azt írja nem. (Ha nem akarja eladni, akkor ne rakja fel.) Már nem igazán tudom, hogy a levelező rendszerrel vagy az emberekkel van a probléma.
2015 05 19
Köszi a hozzászólásokat! :)
2015 05 20
Üdv! Engem azzal bosszantanak fel, ha megkérdezem hogy esetleg lenne e kedve cserélni, van aki vissza ír de van aki egyáltalán le se reagálja de látom hogy mikor van fent és semmi. Én megértem, hogy van akit zavar a sok csere érdeklődés, de akkor írja ki és nem fogják zaklatni. Nekem is szoktak jönni mert nyitott vagyok a cserére de eszembe nem jutna valakit válasz nélkül hagyni hisz tudom milyen az. Vagy például elutasítom a cserét mert nem találtam semmit ami tetszene és nem válaszol semmit rá. Fordított esetben én mindig megköszönöm a választ és szép napot kívánok, szerintem nincs mit megsértődni ezeken. :) Ezek az én tapasztalataim. :) Szép napot nektek ! [:kedvesseg]
2015 06 18
Sziasztok! Én az utóbbi időben nem kicsit akadtam ki. Többen is megkerestek csere ügyben, én szétnéztem náluk, válaszoltam is hogy mire cserélnék, sőt van aki konkrétan látta hogy kedvenceim között van a terméke és hogy az xy termékemre esetleg nem-e cserélném el, én megírok hogy oké, erre semmi válasz. Az is megfelelne hogy "hát bocsi de arra nekem mégsem jó a csere" vagy bármi, csak kapnék valami választ, hogy most akkor tartogassam-e a cuccom vagy sem. Meg nem gond ha esetleg nem talál olyat amire mehetne a csere. És ha ráadásul a másik kezdeményezi a cserét, akkor nem hiszem el, hogy nem várja rá a válaszom. És a legidegesítőbb az, hogy látom napi szinten az oldalon fent vannak! Arról meg nem is beszélek amikor én írok csere ügyben és kb le se sz@rnak, egy "nem" válaszra sem méltatnak. Egyszerűbb lenne ha nem jelölné be a termékénél a csere opciót és akkor logikus hogy nem is fogom az ügyben "zaklatni". De komolyan, ne raboljuk már a másik idejét.
2015 06 20
Igen, az utóbbi egy hétben elég sok mindenkit kerestem meg cserével voltak akik kedvesen és kulturáltan elutasítottak ezzel semmi bajom megköszöntem és töröltem, de van aki akkor is fent volt sőt mai napig rendszeresen fent van és semmi. Most komolyan nem fogok belehalni ha azt írja hogy bocsi de nem... Vagy akkor ne is jelölje be a csere opciót ha utána azt írja hogy inkább eladni szeretné.
2015 06 21