Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

MPL csomagautomata árak

> Picicicca: > Ehhez a címiratkitöltőhöz van link? > Mert én a vaterafutár oldalán szoktam, és akkor az más, na ott nincs ilyen opció, hogy automatánál adom fel. Csak postán vagy háznál. Azért nézek ilyen furán.. : ) Igen a vaterafutárnál,tényleg nincs.Több éve haszálom az automatás feladást is,tökéletes sokkal olcsóbb mint a foxpost.
2022 11 06
Próbálom de nekem nem engedi a linket,ide bemásolni,de beírva is megtalálod Posta Címiratkitöltő Online.
2022 11 06
Értem, köszi szépen a választ, meg is találtam, csak egy napig pont nem volt elérhető a posta oldala. Ha automatába küldök, mindenképpen ki fogom próbálni, mert a legközelebbi kisposta bezárásával a következő kb. akkora távolságra van nekem, mint az automata. Viszont annyi a különbség, hogy nem kell a csomag méreteit beírni, de gondolom a határok ugyanott vannak. Mégegyszer köszi! : )
2022 11 06
Kicsit más a kitöltés csomag méretnél,az adatok kitöltése után a ,,Tovább” után elsőnek beírod pl.700g és utána kattintasz az S-re és magától beírja a cm-t,de úgy emlékszem beírni is lehet.Az ár még xl-nél is ennyi 2kg-ig míg a foxnál sokkal több,de akár 5kg-ig olcsóbb.
2022 11 06
Kitöltöttem így egyet, feladtam, bár nem ment elsőre, viszont nem nyomtatott semmit sem az automata, anélkül adtam fel, amivel csak az a baj, hogy a csomagra sem írtam semmit.. Nem tudom, hogy egyáltalán hol lehet ennek utánajárni, hogy ne vesszen el.. Mert ha úgy megy, mint pl a fox, ott amikor kiszedik, eleve beüt egy kódot és az alapján nyom neki egy matricát, amit egyből rátesz.. De ha mégsem..
2022 11 16
Szia, Mostanában nem adtam így fel,lehet már nem nyomtat,mert amúgy is rögzítve van a címiratban gondolom. Én mindenképpen felhívnám a központi postát ott biztosan tudnak segíteni mi történik.
2022 11 17
Csomagazonosító kódot emailben ha kaptál,amikor feladtad,ezt Posta nyomkövetőbe ha beírod,lehet látni mi történik a csomaggal. Remélem sikerül és minden rendben lesz.(:
2022 11 17
Amikor először adtam fel, akkor nyomtatott címiratot. Akkor még egyes automaták nyomtattak, mások pedig nem. Amikor legközelebb mentem, szerencsém volt, mert pont akkor jött a szállító és azt mondta, hogy a kapott kódot kell ráírni , ugyanis már nem nyomtatott címiratot ugyanaz az automata. Fejlesztettek. Szóval az otthoni címirat kitöltése után a kapott kódot ráírtam és ennyi. Működik, az azóta így feladott csomagok célba értek.
2022 11 18
Igaz,ma adtam fel a csomagot és már nem nyomtat címkét,csak nyugtát nyomtattam.A vevő azonnal kapott értesítőt,hogy beraktam a csomagot. A díj most is 845ft volt. Most van egy Posta nyereményjáték: Nyiss az ajándékokért!
2022 11 22
1 2