Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Postai feladás,házhoz kézbesítve mennyibe kerül?

Sziasztok! Házhoz kérnek egy nadrágot tőlem ami 360g. Mennyiért viszi ki a postás? Az lehet,hogy 1735ft és nincs más opció? Mostanában csak postán maradóra küldök, és nem találom sehol a választ.:(
2021 04 05
Szia! Házhoz már csak olyat visznek ki levélként ami befér a postaládába, ennél nagyobbat csak csomagként vagy postán maradóként lehet küldeni. 😕 esetleg Foxposttal is lehet házhoz küldeni ami 1600 körül van, meg lehet találni 200 Ft-os kuponkódokat is hozzá
2021 04 05
Foxposttal házhoz 1699Ft. Ez a legolcsóbb opció. Ha van is kuponkód, házhozküldéshez nem érvényes. Postával házhoz 1600Ft 2kg-ig, kisebb csomagra is, ha a vaterafutar oldalán töltöd ki hozzá az adatokat.
2021 04 06
Én vaterafutárral szoktam mindig csomagot feladni. Ott is a legolcsóbb postai ár 1400 ft postánmaradóként, házhoz pedig 1600. Ennél olcsóbban szerintem sehol nem lehet már feladni :|
2021 04 06
A gls csomagpontokon tudtok feladni is. Mérethatáros, pár db elfér az XS csomagban (legosszabb+legrövidebb oldal = 35cm ) és csak 1270 ft . Én nagyon szeretem, nagyon gyors,jól nyomonkövethető. hasznaljátok ! Neten van hozzá díjtáblázat és csomagpontlista.
2021 04 06
Köszönöm szépen a válaszokat! :")
2021 04 06
> Theepetra: > A gls csomagpontokon tudtok feladni is. Mérethatáros, pár db elfér az XS csomagban (legosszabb+legrövidebb oldal = 35cm ) és csak 1270 ft . Én nagyon szeretem, nagyon gyors,jól nyomonkövethető. > hasznaljátok ! > Neten van hozzá díjtáblázat és csomagpontlista. Gondolom gls automatából vehető át. Ha házhoz kérik, akkor ez nem opció sajnos.. Automatába van olcsóbb, foxpost és posta is.
2021 04 07
> Picicicca: > Foxposttal házhoz 1699Ft. Ez a legolcsóbb opció. Ha van is kuponkód, házhozküldéshez nem érvényes. > Postával házhoz 1600Ft 2kg-ig, kisebb csomagra is, ha a vaterafutar oldalán töltöd ki hozzá az adatokat. Én adtam fel Foxposttal házhoz, és elfogadta a kupont.
2021 04 17