Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Megújuló gardrobcsere

Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem, hogy én nem regisztráltam az oldalra, facebook segítségével tudok belépni, ezért én nem is tudom megerősíteni az e-mail címem. Tud valaki bármilyen információt arról, hogy fogom-e tudni használni a fiókom vagy ujjat kell csinálnom? A válaszokat előre is köszönöm!
2021 03 29
Próbáld a Facebook jelszavad és az itteni felhasználóneved.
2021 03 29
Judit00 É nnem erősítettem meg a mail címem mert már elszállt régi volt nem használom.Ilyenkor mi a teendő?
2021 03 30
Miben fog megújulni? Eléggé lassú és túlterhelt az oldal.
2021 03 30
"A tételek címkézése hamarosan eltűnik a Gardróbcsere oldaláról, helyette a termék „állapota” lesz elérhető, így meg tudjátok majd adni, hogy mennyire használt a meghirdetett darab (új címkés, új címke nélkül, nagyon jó, jó, használt). Ne izguljatok, továbbra is lehetőség lesz a termékek kategóriák szerinti szűrésére! Megváltoztatjuk a Gardróbcsere menüjét is, hogy még kényelmesebbé tegyük az oldal használatát. A sokak által kért kategória is bevezetésre kerül: Lakásdekoráció! A fő kategóriáink a változtatás után ezek lesznek: Női, Férfi, Gyerek, Kisállat, Lakásdekoráció. Mindezeken túl a VIP szolgáltatásainkat is bővítjük. Teljesen új lehetőségeket kínálunk arra, hogy a termékeiteket kiemeljétek..."
2021 03 30
És végre lesz tiltás lehetőség is?
2021 03 30
Nálatok nincs probléma a képfeltöltéssel? Pár napja nem tudok képet feltölteni, se Androidról, se Iphoneról. Nem tudom, hogy ez összefügghet-e az oldalfrissítéssel.
2021 03 31
nekem se megy a képfeltöltés :(
2021 03 31
Lassan egy hete nem megy a képfeltöltés. Péntek óta. Jó lenne, ha az admin adna valami tájékoztatást mikor állhat helyre a képfeltöltő funkció
2021 03 31
> JuliaLowack: > Nálatok nincs probléma a képfeltöltéssel? Pár napja nem tudok képet feltölteni, se Androidról, se Iphoneról. Nem tudom, hogy ez összefügghet-e az oldalfrissítéssel. Nekem sem engedi a kép feltöltést napok óta
2021 04 01
Igen, egy hete nem tudok én sem új terméket feltölteni :(
2021 04 01
Sziasztok, én azt látom, hogy valakinek megy a feltöltés, ma is néztem, hogy több termék 04.01 dátummal lett feltöltve. Nem értem,.....már írtam az adminnak is, de semmi válasz... ???????????????
2021 04 01
Nekem sem tölt fel...Amit meg sikerül képet feltölteni egy idő után nem lehet látni. Látom, hogy másnak sikerül új terméket felrakni, én szerintem több mint egy hete nem tudtam újat feltölteni.
2021 04 01
Sziasztok! Most már működik a kép feltöltés, tétel feltöltés!
2021 04 02
Nekem sajnos még most sem jött rendbe. :(
2021 04 02
1 2