Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Sikertelen bejelentkezés

Sziasztok! Lehetséges hogy az email cim megerositese miatt irja azt ki bejelentkezesnel hogy a bejelentkezesi nev vagy jelszo nem megfelelo? Masik profilomnal tapasztalom ezt, viszont nagyon regi email címrol regisztraltam amire sajnos mar nem tudok belepni igy megerositeni sem. A telefonomon elvan mentve a jelszo, illetve tudom is, igy azzal nem lehet problema. Nagyon sajnalnam a profilomat elveszni, mert sok munkam van benne, mire ennyi pozitiv visszajelzest összegyűjtöttem. Köszönöm előre is!
2021 03 28
Szia! Sajnos én is így jártam.. 50x jelszót változtattam már. Az sem segített. Megpróbáltam 3 különböző telefonról, számítógépről is belépni, de sikertelenül... Továbbra is azt írja ki nekem is, hogy a felhasználónév vagy jelszó nem megfelelő. Töröltem már minden előzményt is semmi.. Most csütörtök óta az admin válaszát várom.. Remélem megjavul a dolog, mert én is sajnálnám veszni a 250 körüli pozitív visszajelzésem. Bízzunk benne, hogy csak a megújulás miatt van... 😣😅 Jah, és nek megvan erősítve az e-mail címem, szóval az sem okozhatja a problémát.
2021 03 28
Akkor ezek szerint nem vagyok egyedül :( Légyszi írj már ha bármi infot megtudsz ezzel kapcsolatban, illetve nyilván én is ha bármit tudok. Nagyon elvagyok keseredve,bízok benne,hogy visszakapjuk a régi fiókunkat.
2021 03 28
Köszi! Írok mindenképp! Igen, én is remélem, hogy nem fognak oda veszni.. :|
2021 03 29
Sziasztok én is ugyanígy jártam! :(
2021 03 29
> Sz.Adrienn98: > Sziasztok én is ugyanígy jártam! :( Egy másik régebbi fiókommal, pedig pár hete még be tudtam lépni :(
2021 03 29
Helló! Nem tudok én sem bejelentkezni, csináltam gyorsan ezt az új profilt, mi a fene van, tudja valaki? 100x próbáltam, jól írom a felhasználót meg a jelszót is!!!!
2021 03 29
Sziasztok, Nekem is hasonló problémám van, nem sikerül a bejutás és ha új jelszót kérek, azt sem fogadja el >:(
2021 03 29
Reszemrol annyi fejlemeny van, hogy irtam a help@gardrobcsere.hu email címre, hogy nem tudok belepni, valaszoltak is, hogy a megadott email cimem nem volt megerositve ezért küldtek az emailemre egy megerősítő linket, es ha erre ramennek utana tudnek elvileg belepni. Illetve, hogy a SPAM mappát is ellenőrizzem ha nem találom az emailt +a böngészési előzményeket is toroljem es utana probaljak belepni. Csak az a probléma az en esetemben hogy az email cimemre se tudok mar belepni, tehat nekem mar itt megbukik a dolog :(
2021 03 29
> BaranyiSzonja: > Reszemrol annyi fejlemeny van, hogy irtam a help@gardrobcsere.hu email címre, hogy nem tudok belepni, valaszoltak is, hogy a megadott email cimem nem volt megerositve ezért küldtek az emailemre egy megerősítő linket, es ha erre ramennek utana tudnek elvileg belepni. Illetve, hogy a SPAM mappát is ellenőrizzem ha nem találom az emailt +a böngészési előzményeket is toroljem es utana probaljak belepni. > Csak az a probléma az en esetemben hogy az email cimemre se tudok mar belepni, tehat nekem mar itt megbukik a dolog :( A böngészési előzmények törlését nekem is javasolták, de sajnos utána sem működött. Nekem annyit írták ezután, hogy tudnál róla. Az IT csapata dolgozik rajta. A facebook oldalon is láttam, hogy írták páran, hogy nem tudnak belépni.... Szóval gondolom egyelőre csak a várakozás segít, mást nem tudnunk tenni.😅
2021 03 29
Nekem is ugyanez a problémám, nagyon régi email címről regisztráltam, amibe nem tudok belépni megerősítő kódért :/
2021 03 31
Engem se engedett be. Hiába törölgettem az előzményt, változtattam jelszót számtalanszor, csináltam bármit, semmivel nem sikerült. Aztán eszembe jutott, hogy van ez a profilom, csak hát a másikon meg ott van minden :(
2021 04 02
Sziasztok! Barkinek barmi valtozas tortent azota? 😬
2021 04 12
Sziasztok! Nekem szerencsére már sikerült belpéni ide, a régi profilomba már egy pár napja. 😁
2021 04 15