Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Új postai feladóvény

Sziasztok! Töltött már ki valaki ilyen szelvényt,kötelező a feladónál és a cimzettnél,email címet vagy tel.számot beírni? Előre is köszönöm! ![](http://upload.gardrobcsere.hu/hu/images/message/0c4547ffe0e22d565e1d77de6865a8dc.jpg)
2021 03 16
Szia! (-: Nekem azt mondták legutóbb a postán, hogy egyiket sem kell megadni. Szép estét!
2021 03 16
Nem kell megadni, nem tudom, mit tudnak kezdeni ezzel az infóval, ha a csomagra pl nincs ráírva, nekem decemberben leüvöltötték a fejemet, hogy ne írjak a csomagra telszámot, mert postán maradónál nem fog senkit se hivogatni a posta :DD
2021 03 17
Én sem adtam meg telószámot!
2021 03 17
Eddig még én sem adtam meg, nem szóltak érte. Szerintem akkor kell, ha kérsz külön értesítést, annak gondolom díja is van, és szerintem akkor van értelme megadni ezeket az adatokat.
2021 03 17
Én telefonszámot néha ráírok, ha a másik fél ragaszkodik hozzá. Egy lány állította, hogy őt felhívják. :)
2021 03 18
Sziasztok! Több éve, mikor elterjed a postán maradó, engem felhívtak a postáról. Kedvesen szóltak, hogy hamarosan vissza kell küldeniük az ajánlott küldeményt, ha nem megyek érte 3 napon belül.
2021 03 20
Csomagfeladásnál számít ez azt hiszem, vagy ha MPL-lel küldöd, ott szoktak kérni telefont, emailt. Lehet csak egységessé tették a cetlit
2021 03 23