Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

Más /

Beszélgetések /

Visszaesett forgalom

Sziasztok! Ti mit tapasztaltatok mostanában a forgalommal kapcsolatban? Sajnos én az elmúlt pár hétben azt látom, hogy még a termékeim megtekintésének száma is kevesebb, mint ezelőtt. Üzenetek is alig, vagy egyáltalán nem jött az utóbbi két hétben. Mit ajánlotok ilyenkor? Vagy csak legyek türelmes?😊
2021 02 20
Ez a helyzet nálam is ,:( Eladással nem ...de egy kellemetlen tapasztalattal gazdagodtam csak az elmúlt héten az egyik felhasználó berendelt Debrecenbe Hajdúszoboszlóról majd lemondta 30 perccel a találkozó előtt hivatkozva a időjárásra miszerint esett a hó :S mi meg beautóztunk gond nélkül.Nem hívott fel azóta sem!Illetve azt írta ,hogy ír "ha arra jár"...kösz :D A GCS és a jófogásos oldalamon 100%-os pangás van ezért visszatértem a Marketplace-ra pedig offoltam már rég mert feszt ellenőrzés alá vonta a a szervkereskedelmes fegyvernek látszó tárgyat tartalmazó hirdetéseimet :D Szerencsére sikerrel jártam mert egy héten belül el is adtam két termékem...szóval még mindig jobban pörög ott az adás-vétel : )
2021 02 20
Sajnos a február március eleje minden évben ugyan az 😔március 10 től sokkal jobb lesz.
2021 02 20
Sajnos hasonlóak a tapasztalataim nekem is. Január ill a február eleje is sok üzenet és megkeresés érkezett. Az utóbbi 1 hétben sajnos senkit nem érdekel ruha adás-vétel...
2021 02 27
"A GCS és a jófogásos oldalamon 100%-os pangás van ezért visszatértem a Marketplace-ra pedig offoltam már rég mert feszt ellenőrzés alá vonta a a szervkereskedelmes fegyvernek látszó tárgyat tartalmazó hirdetéseimet 😀" Nálam detto ugyanez van amit írtál KamLauraAnna, úgylátom nem csak engem szivatnak ott.
2021 02 27
Engem itt szivatnak a kedves adminok... Kívülről belülről tudom hogy mi a szabály sértő, szóval olyat direkt már fel sem teszek. Az első képben saját képek vannak. Nincs ruhacsomag fent, semmi ilyesmi amire hivatkozhatnanak hogy törlik és akkor fogják és letörlik...
2021 02 28
nekem meg ketten írtak hogy megvennék a ruháim oké nevem számlaszámon leírtam azóta semmi. Gondolom még sem kell nekik de legalább írnának hogy bocsi meggondoltam magamat, meg akkor minek írnak rám
2021 03 01
A csomagos ötlet valóban nagyszerű! Én csak vásárolni szoktam. Ha sok kisebb vackot vennék Pl Bugyi, zokni akkor én is inkább 1 csomagban venném meg. Így még valószínű, hogy hiába tetszik, nem fogom megrendelői mert 3 zokni postadíján meg eszek még hármat. Ezt valahogy az adminok tudtára kellene adni. Ugye a pénzért megdolgozunk így hát azt nem szeretnénk a postának adományozni. Tessenek ezen elgondolkodni!
2021 03 13