Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Mi van az emberekkel?

Odáig jutottunk, hogy mára már teljesen lehetetlen eladni valamit és nem csak ezen az oldalon. Fél év után jelentkezik talán valaki és aztán kezdődik a mizéria. Lelkes érdeklődés, sok kérdés, természetesen ha nem is azonnal, de aznap mindig válaszolok. Aztán ezután általában már egy rohadt szót se ír vissza az illető. Aztán van akivel egy mondattal tovább jutok és megkérdezi hol vehető át, mire írok neki több helyszínt, persze egyik se jó, meg "messze van". Természetesen foxpost/posta nem játszik, mert csak személyesen venné át. Rákérdezek merrefelé lenne jó neki, hogy valahogy összehozzuk, de arra már semmi reakció nem jön. A másik kedvenc, egy mostani eset, rám ír egy felhasználó, hogy fix-e az ár és alkudható-e, majd egyből a közepébe vág, hogy akkor mínusz 1000 ft és viszi. Megírom neki, hogy rendben, végtére is nem tartogatni akarom, ezen ne múljon. Aztán persze személyesen szerette volna átvenni, de itt nem jó, ott nem jó, amott sem jó. Bonyodalmak árán, de oké elviszem neki, erre jön a válasz, hogy ok, de "remélem kitudok menni"...na ez már azért kicsit betett. Ok, dolgozik, nem mindenhol tud az alkalmazott kiugrani, de miután alkudott és még el is viszem, azért csak tud kérni 3 percet, hogy átvegye, de végül le is mondta azt a napot, ok még ezt is megértem. Akkor jövőhéten elviszem, írtam neki napot, kértem telefonszámot. Semmi válasz nem jött, míg nem 1 hét után írt, hogy "már nem aktuális". Hát ja... magam is rájöttem, de azért nem akarom elhinni, hogy ennyire semmibe kéne venni a másikat, amikor próbáltam maximálisan megértő lenni és minden kompromisszumban benne lenni. A vicc az, hogy most már szinte az összes ember aki ír, az ilyen vagy ehhez hasonló story. Nem tudom felfogni mi van manapság az emberekkel...
2020 10 14
Sajnos nagyon sok az ilyen eset.. Több mint a pozitív :/ Sokan elvárják hogy az eladó kb házhoz vigye a terméket (persze tisztelet a kivételnek) potom 1000-2000ftos dolgokat is.. Van hogy még ott se veszi át, de Te utazz (tapasztalat) Én már nem is mászkálok sehova, van kb 1fix hely ahol át adom. Vagy 2-3hely ahol még jó. Ha kell eljön érte. Ha én veszek valamit elmegyek érte, akár boltba akár Pláza akár egy ilyen oldalon vásárolok.. +sok a hobbi nézelődő.. Meg a "majd holnap írok" stb.. Aztán sose ír persze, de már fel sem veszem.. 😂 Sajna túl kell lépni az ilyen eseteken. 😏
2020 10 14
Na, én pont ezért szüntetem be a személyes átvételt a közeljövőben, csak azoknak marad, akik idáig korrektek voltak.
2020 10 14
Igen, hobbi érdeklődőkből akad dögivel. ,:( Miért nem lehet céltudatosan eladni-vásárolni, miért kell felesleges köröket futni, vagy eltűnni? Én szeretem, ha gördülékeny minden, pedig semmi extra nem kell hozzá, csak rendes kommunikáció! Hát már ennyire kihalt az emberekből a normális kapcsolatteremtés másokkal? Vagy már ez is a kormány miatt van, hogy ennyi "agyhalott" sétál közöttünk? Hogy nem gondolják át, csak ráírnak boldog-boldogtalanra, aztán meg hagyják a francba az egészet... Mondjuk ha már a termékleírást sincs idő elolvasni, meg a bemutatkozást pláne, akkor aztán hiába várunk csodát, egyáltalán nem körültekintőek sokan, és pont emiatt dúskálnak itt a csalók, mert van kiket lehúzni!
2020 10 14
Sajnos így van, minden igaz, amit írtok és iszonyúan elkeserít. :(
2020 10 16
Én is jártam már így. Nekem a kedvencem, hogy rakjam félre és majd jelentkezik, ha eljön az idő. Nem is kell mondanom, hogy mindezekután még nekem kell ráírnom, hogy akkor most kell vagy sem. Nem erőltetem senkire, de legalább annyit írnának miután jófej voltam és félreraktam, hogy bocs, de nem kérem. Nekem eddig a legjobb sztorim mikor második kérésre félreraktam többmint egy hónapra, mert azt láttam, hogy nagyon szeretné a leányzó. Szépen kivártam az időt és én írtam rá, hogy akkor kéri vagy sem, erre kiderül, hogy nem olvasta a leírást (csak foxpost csomagküldést vállalok) és ő postán szeretné. Ráadásul engedjek az árból. 😅 Mikor már ott tartottunk, hogy jó engedek és megadom az utalási adatokat.. Jött a következő probléma nem tud belépni a netbankjába. Így 2 nap múlva ígéri, hogy bemegy a bankba megoldani a problémát. Én csak vártam és vártam.. Aztán mondom már ráírok, hogy akkor sikerült e. Erre sikerült, de hogy még átgondolja kell e neki a kabát 😂.. Na ott telt be a pohár. Mondtam neki hogy most már nem kell utalnia és legszívesebben negatív visszajelzést adnék neki, de csak annyira kérem hogy mással ezt ne játsza el, mert lehet más nem lesz ennyire türelmes vele. Ezekután megfogadtam, hogy senkinek nem rakom félre. Én személyes átvételt alapból nem ajánlok fel, csak láthatóan megbízható személynek, mert már jártam úgy, hogy nem jöttek el. Szerencsére azért még vannak normális gondolkodású vevők csak sajnos egyre kevesebben vannak így az eladó részéről is kezd el fogyni a türelem.
2020 10 17
Sziasztok! Ezt a kinga773-at hogyan lehetne letiltani vagy jelenteni? Kamu az 100% csak idegesítő,hogy hetente rámír. Gondolom több felhasználót is zaklat. A segítségeteket köszönöm.
2020 10 17
> foolishdoll7: > Sziasztok! Ezt a kinga773-at hogyan lehetne letiltani vagy jelenteni? Kamu az 100% csak idegesítő,hogy hetente rámír. Gondolom több felhasználót is zaklat. A segítségeteket köszönöm. Sajnos nem lehet letiltani/jelenteni, csak negatív kommentet tudsz írni neki, aztán előbb-utóbb az adminok törlik. Nekem is jön állandóan a kamu üzenet. :(
2020 10 17