Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Ötletek /

POSTÁZÁS - Nyomtatható feladóvevény

Sziasztok! Sokan adunk fel postán maradó ajánlott küldeményként holmikat. Aki esetleg nem tudta ( pár héttel ezelőttig én sem) A posta oldaláról letölthető, és kinyomtatható a feladóvevény, nem kell a postán kitöltögetni, vagy otthon gyűjteni a nyomtatványt. Hátha valakinek megkönnyíti az életét, beszúrom ide a linket, innen letölthető :) (Kétoldalas!!! ugyanarra a lapra nyomtatandó ) https://www.posta.hu/static/internet/download/feladoveny_20180622.pdf
2020 07 25
Szuper, köszönjük szépen :") :")
2020 07 25
> vevő80: > Sziasztok! Azt tapasztaltam,hogy mai napon reggel (2020 08. 17.) postára lett adva számom egy MPL üzleti csomag ,az eladó lefotózta a feladóvevényt,látszik a küldeményazonosító és a feladás kelte de csak annyi hogy 2020 08. 17. olvashatóan. Délelőtt 10 óra után 1-2 perccel utánanéztem a posta nyomonkövetési rendszerében és a rendszer a következőt írja ki " A megadott küldeményre vonatkozóan a rendszer sajnos nem talált adatot." . Ilyenkor mi van,mit lehet tenni? Az eladó 8:47 kor küldte az üzenetet hogy postára adta számomra a csomagot. Elképzelhető lenne ,hogy még nem vitték fel a rendszerükbe a küldeményt? Szia! Szerintem simán lehet, hogy még a 2 posta között van valahol, és még nincs bent a rendszerben! Én nemrég facebook-on vettem egy táskát, kedden fel lett adva, kaptam fotót a szelvényről is. Pénteken a postán nem találták a rendszerben ugyanígy, majd mondta a hölgy a postán hogy hétfőn/kedden nézzek vissza, akkor már ott kell lennie.. és valóban, hétfőn már megérkezett rendben! Szóval valószínűleg nálad is ez a helyzet! :")
2020 08 17