Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

ILLEMTAN☝️

Csajok, egyszerű , vásároljatok tőlem😂 Viccet félretéve, az is jó, amikor nagy akciót tartok , és rám ír, hogy érdekel e a csere... Nem azzal van a baj, hogy egyáltalán nem cserélek / mondjuk megválogatom, hogy mit , ha mégis/, hanem , hogy egy alapvetően drága dologról, ne adj Isten cimkésről van szó, bocs, de egyértelmű, hogy nem minusz 60% os áron cserélek...🤔
2020 04 22
> szivivien: > Sziasztok. > A véleményetekre vagyok kíváncsi. 100 feletti adásvétel után, úgy gondolom akkor leszel hihető és megbízható eladó, ha például fotót vagy méreteket kér a vásárló, akkor egyértelműen segítesz benne - ahogy lehet. Nemrég történt meg velem, hogy kértem volna méreteket egy ruháról. Azt a választ kaptam, hogy sajnos nincs kapacitása rá. Egy kicsit meglepett a válasz. Valószínűleg azért, mert én, ahogy módomban áll, mérek / fotózok. Hiszen a saját érdekem az, hogy a vásárló olyat kapjon ami mindenképpen megfelel majd neki. Nektek mi a véleményetek erről a helyzetről? Lehet csak most érzékenyebb vagyok az ilyenekre, de komolyan csalódtam kicsit. 😄😄 Van, aki ki is írja, hogy nem fotóz többet és nem méricskél. Na, most a beírt méret alapján lutri, hogy jó vagy sem. Én ha ilyen választ kapok, megköszönöm és tovább állok. Eladói oldalról csúnyán fogalmazva a leendő vásárló seggét kellene nyalni, hisz érdeke, hogy megszabaduljon a termékétől, szerintem gáz, ha arra sem képes, hogy több képet készítsen, vagy lemérjen a ruhán 1-2 adatot.
2020 07 12
> szivivien: > Sziasztok. > A véleményetekre vagyok kíváncsi. 100 feletti adásvétel után, úgy gondolom akkor leszel hihető és megbízható eladó, ha például fotót vagy méreteket kér a vásárló, akkor egyértelműen segítesz benne - ahogy lehet. Nemrég történt meg velem, hogy kértem volna méreteket egy ruháról. Azt a választ kaptam, hogy sajnos nincs kapacitása rá. Egy kicsit meglepett a válasz. Valószínűleg azért, mert én, ahogy módomban áll, mérek / fotózok. Hiszen a saját érdekem az, hogy a vásárló olyat kapjon ami mindenképpen megfelel majd neki. Nektek mi a véleményetek erről a helyzetről? Lehet csak most érzékenyebb vagyok az ilyenekre, de komolyan csalódtam kicsit. 😄😄 Igen, mi eladók vagyunk a vásárlókért, hiszen mi szeretnénk eladni. Nálam is alap, hogy mérek / fotózok, hiszen tényleg a beleírt méret gyakran köszönőviszonyban sincs a valós mérettel.. Ez még a tucatmárkáknál ok lehet (mert ha pl. sokat vásárolsz a H&M-ben akkor nagyjából be tudod lőni hogy egy H&M es S mondjuk jó-e rád, de mondjuk ugyanez nem működik egy noname ruhánál , pláne a kínaiaknál ahol sokszor az XXL az S :') ). Szóval jogos az elvárás UGYANAKKOR szerintem az teljesen rendben van, hogy kulturáltan megírta nincs most erre kapacitása. Tudomásul vette, hogy így nem fogsz tudni tőle vásárolni, szóval szerintem abszolút rendben van ez így ebben a formában.
2020 07 12
1 2