Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Életem legjobb csere partnere:))))

Nekem is volt jó pár nagyon kedves aranyos 20 éves vagy az alatti csere partnerem és vásárlom😊 Úgyhogy nem minden fiatal egyforma!
2020 02 28
Nekem most sikerült egy kis szünet után ismét egy rendes, határozott vevőt kifognom: kell a cucc, írd az adatokat, tessék, itt vannak az enyémek, utaltam, köszi, ennyi! :) Olyan gyorsan is mehetne minden, de egyesek vagy baromi körülményesek, vagy szimplán csak komolytalanok. ,:)
2020 02 28
> Vanilla: > Igen igen tudom és itt most le is írtad ami az én véleményem is a mai divattal.😬 > Az utcán mikor megyek vagy egyedűl vagy párommal szét röhögjük magunk a mai divatos fiatalokon.😂😂😂😂😂😂 > Egyszerűen vicc ahogy kinéznek mint a bohócok.😂😂😂 > Kedvencem a térd alatti farmer fent meg a mellét tartja annyira magas derekú és a piros eper mintás zokni mindent visz a bumszli edző cipővel vagy dorkóval. > :') Télvíz idején boka fölött végződő nadrág, bokazoknival vagy zokni nélkül, mert speciel a zokni sose látszik ki a cipőből... :') A zoknicipőktől engem kiráz a hideg, borzasztóan néz ki lábon, főleg a vastag habosított talppal... Meg az ismét divatba jött csótánytaposók, főleg a több rétegnyi talpú, de mind másmilyen színű, amiről mindig egy több réteges sütemény ugrik be. :') Tudom, nem lehetünk egyformák, de a divat kedvéért néha úgy kinézni, mint egy beöltöztetett cirkuszi majom... ,:) A body-t, mint csecsemő és kisded ruházatot tudom elképzelni, nőként nekem túl furcsa, pláne ugye hogy egy plusz réteg, így inkább bele se merek gondolni, hogy vesznek-e bugyit alá vagy sem, mert azért a szimpla bugyi is átüt a nadrágon, pláne ha fölé húzunk valamit. x-)
2020 02 28
budán lakom pár éve, az "elit"hegyen, itt azon röhögök, hogy a 17 évesek vonulnak, mint a nagyasszonyok. jelmezszerűen tökéletes szettekben. reggel a pasik meg olyan illatfelhőt húznak maguk után, hogy rosszul vagyok a reggeli friss levegőn kutyasétáltatás közben. aztán szabadnapjukon sétálnak a suttyó bőrkabátjukban, amiben ők azt gondolják, hogy most nagyon vagányok, közben meg béna, koszos, suttyók benyomását keltik. itt lenézés jár a divatnélküliségért. :D engem mondjuk konkrétan nem is érdekel a divat. mondhatom úgy is, hogy stílusom van. na az meg nem jön be nekik...
2020 02 28
> janeky: > budán lakom pár éve, az "elit"hegyen, itt azon röhögök, hogy a 17 évesek vonulnak, mint a nagyasszonyok. jelmezszerűen tökéletes szettekben. reggel a pasik meg olyan illatfelhőt húznak maguk után, hogy rosszul vagyok a reggeli friss levegőn kutyasétáltatás közben. aztán szabadnapjukon sétálnak a suttyó bőrkabátjukban, amiben ők azt gondolják, hogy most nagyon vagányok, közben meg béna, koszos, suttyók benyomását keltik. itt lenézés jár a divatnélküliségért. :D engem mondjuk konkrétan nem is érdekel a divat. mondhatom úgy is, hogy stílusom van. na az meg nem jön be nekik... Nem követni kell a divatot, hanem kreálni! :) Nekem az a stílusom, hogy nincs stílusom, néhanapján az élettársam hippi jelzővel illet, ami történetesen nem igaz, csak szeretem a különlegesebb, egyedibb holmikat. Pl. mikor mindenki seggvágat kidobós csípőgatyát kezdett hordani, én megköszöntem és hordtam továbbra is a normál derekúakat. És parfümből szintén mindenevő vagyok, sokféle egymástól teljesen különböző illatot birtoklom, van, hogy az édesebb, púderesebb, meg van, hogy a frissebb, virágosabb, vagy fás, gyümölcsös. Csak azért, mert mondják, hogy ennek, meg annak a parfümje milyen menő, nem fogom megvenni. Ja, és a "márka", meg a "celeb" kiadás sem jelent garanciát a minőségre, vannak azok a borzalmas matt rúzsok, juj, de trendi, közben krémmánián azért akad, aki megmondja, hogy baromira szárít, meg hogy szinte levakarhatatlan. :')
2020 02 28
> lacrymosa: > > Vanilla: > > Igen igen tudom és itt most le is írtad ami az én véleményem is a mai divattal.😬 > > Az utcán mikor megyek vagy egyedűl vagy párommal szét röhögjük magunk a mai divatos fiatalokon.😂😂😂😂😂😂 > > Egyszerűen vicc ahogy kinéznek mint a bohócok.😂😂😂 > > Kedvencem a térd alatti farmer fent meg a mellét tartja annyira magas derekú és a piros eper mintás zokni mindent visz a bumszli edző cipővel vagy dorkóval. > > :') > Télvíz idején boka fölött végződő nadrág, bokazoknival vagy zokni nélkül, mert speciel a zokni sose látszik ki a cipőből... :') > A zoknicipőktől engem kiráz a hideg, borzasztóan néz ki lábon, főleg a vastag habosított talppal... Meg az ismét divatba jött csótánytaposók, főleg a több rétegnyi talpú, de mind másmilyen színű, amiről mindig egy több réteges sütemény ugrik be. :') Tudom, nem lehetünk egyformák, de a divat kedvéért néha úgy kinézni, mint egy beöltöztetett cirkuszi majom... ,:) > A body-t, mint csecsemő és kisded ruházatot tudom elképzelni, nőként nekem túl furcsa, pláne ugye hogy egy plusz réteg, így inkább bele se merek gondolni, hogy vesznek-e bugyit alá vagy sem, mert azért a szimpla bugyi is átüt a nadrágon, pláne ha fölé húzunk valamit. x-) Istenem szívemből szólsz!😂😂😂😂😂 Fetrengek a röhögéstől!!!😂😂😂😂😂😂😂💖
2020 02 29
> lacrymosa: > Nekem most sikerült egy kis szünet után ismét egy rendes, határozott vevőt kifognom: kell a cucc, írd az adatokat, tessék, itt vannak az enyémek, utaltam, köszi, ennyi! :) Olyan gyorsan is mehetne minden, de egyesek vagy baromi körülményesek, vagy szimplán csak komolytalanok. ,:) Pontosan nekem is így volt! Annyi a különbség hogy nem itt és előre elkűldte minden nélkűl önköldségből holott kiírta hogy csak személyes mivel nincs számlája,mondtam feladom ajánlottként az összeget bele ment! Erre feladta másnap! Ami nagyon meglepett mivel nem is írta hogy ha ott az összeg feladja! Másnap minden zokszó nélkűl feladta. Még érdeklődött is hogy megkaptam e holott neki még a pénz se volt ott. De ha most olyan vagyok soha nem kapná meg a ruha összegét! Sajnos nem lett jó a ruha így vissza kell kűldenem és a pk kőltséget is amibe neki kerűlt Páromnak lett volna névnapi ajándék de a méret nem lett jó;( Sajnos vannak olyanok aki 100%-ban bíznak és előre minden nélkűl küldenek! Mivel nem igen postáz így gondolom nem csalódott még szegény de szerencsélye van mert vissza kűldöm hiába 3000ft volt ez a próba;((
2020 02 29
Na, ez is ritka, én tavaly jófosáson (bocs, a rémes szóviccért, de na, valljuk be, annyira nem jó az oldal :') ) találtam egy olyan eladót, akitől 2 játékot vettem karácsonyra a nagyobbik fiamnak, mikor utalni akartam, közölte, hogy ő elküldi, és akkor fizessem ki, ha már átvettem (foxpost automatába kértem, nem nagy összeg volt, de beinthettem volna neki, ha olyan vagyok)! És el is küldte, szépen átvettem, majd utaltam is neki.
2020 02 29
> janeky: > budán lakom pár éve, az "elit"hegyen, itt azon röhögök, hogy a 17 évesek vonulnak, mint a nagyasszonyok. jelmezszerűen tökéletes szettekben. reggel a pasik meg olyan illatfelhőt húznak maguk után, hogy rosszul vagyok a reggeli friss levegőn kutyasétáltatás közben. aztán szabadnapjukon sétálnak a suttyó bőrkabátjukban, amiben ők azt gondolják, hogy most nagyon vagányok, közben meg béna, koszos, suttyók benyomását keltik. itt lenézés jár a divatnélküliségért. :D engem mondjuk konkrétan nem is érdekel a divat. mondhatom úgy is, hogy stílusom van. na az meg nem jön be nekik... A pasikról röviden a véleményem "nincs olyan sőtt ma már lassan férfi sem"ezek férfiak?...Hát már csak mestruálni kell nekik aztán nincs többé férfi. 😂😂😂😂😂😂😂😂 Tisztelet a kivételnek (akik egykorúak velünk)😉!
2020 02 29
> lacrymosa: > Na, ez is ritka, én tavaly jófosáson (bocs, a rémes szóviccért, de na, valljuk be, annyira nem jó az oldal :') ) találtam egy olyan eladót, akitől 2 játékot vettem karácsonyra a nagyobbik fiamnak, mikor utalni akartam, közölte, hogy ő elküldi, és akkor fizessem ki, ha már átvettem (foxpost automatába kértem, nem nagy összeg volt, de beinthettem volna neki, ha olyan vagyok)! És el is küldte, szépen átvettem, majd utaltam is neki. Igen igen pontosan így hívjuk mi is párommal ezzel semmi gond...az is!!👌👍 Pont erről beszéltem..látom nem vagyok egyedűl. Az szerencséjük hogy nem vagyunk csalók!!! Pedig megtehetnénk mi bajunk lenne?!
2020 02 29
> Istenem szívemből szólsz!😂😂😂😂😂 > Fetrengek a röhögéstől!!!😂😂😂😂😂😂😂💖 Gimiben is amolyan renegát, sorból kilógó emberke voltam, nem is számítottam menőnek, bezzeg ugye az évfolyam üdvöskéi, azok közül is főként a focicák béna névre keresztelt lány focicsapat tagjai (láttátok volna némelyik csajt foci közben, ment a pucsítós szaladás, meg csöcsigazítás meccs közben :') ), na az egyik ilyen lány az osztályomba járt. Akkoriban inkább az elvontabb, "rokkeresebb" stílus jött be, de persze kísérletezgettem én mindennel, ami nem a friss divat szerint volt. No, és az előbb említett lány egyszer talpig feketében jelent meg, persze csípőgatya volt, meg egy tapadós hosszú ujjú felső, aminek a 2 karját egy-egy csat tartotta össze, elöl rikító neonpink felirat. Maga a cucc nem volt rossz, és odamentem hozzá, majd a többiek előtt meg is dicsértem a szettet, és rá is kérdeztem, hogy ezek szerint neki is bejönnek ezek az alteros ruhák. No, azt az összeállítást soha többé nem láttam rajta, pedig pár évig még együtt tanultunk. :')
2020 02 29
> Vanilla: > > janeky: > > budán lakom pár éve, az "elit"hegyen, itt azon röhögök, hogy a 17 évesek vonulnak, mint a nagyasszonyok. jelmezszerűen tökéletes szettekben. reggel a pasik meg olyan illatfelhőt húznak maguk után, hogy rosszul vagyok a reggeli friss levegőn kutyasétáltatás közben. aztán szabadnapjukon sétálnak a suttyó bőrkabátjukban, amiben ők azt gondolják, hogy most nagyon vagányok, közben meg béna, koszos, suttyók benyomását keltik. itt lenézés jár a divatnélküliségért. :D engem mondjuk konkrétan nem is érdekel a divat. mondhatom úgy is, hogy stílusom van. na az meg nem jön be nekik... > A pasikról röviden a véleményem "nincs olyan sőtt ma már lassan férfi sem"ezek férfiak?...Hát már csak mestruálni kell nekik aztán nincs többé férfi. > 😂😂😂😂😂😂😂😂 > Tisztelet a kivételnek (akik egykorúak velünk)😉! Ha most lennék jó pár évvel fiatalabb, és párválasztás előtt állnék, erősen elgondolkodnék az örök szingliségen, vagy leszbikus lennék :') :') Igen... Az én élettársam még volt sorkatona, a mai férfipalánták többsége a legelső napot sem élné túl. ,:) Pedig nem rosszból, de igazán visszahozhatnák, nem sok időre, mondjuk egy nyári szünetnyi ideig, így a tanulmányokat sem kéne megszakítani, csak mégis tanuljanak valami fegyelmet, rendet, felelősséget, mert oké, ne legyenek kő macsók, meg baltával arcot borotválók :') , de azért több férfiasság is szorulhatna beléjük.
2020 02 29
> lacrymosa: > > Vanilla: > > > janeky: > > > budán lakom pár éve, az "elit"hegyen, itt azon röhögök, hogy a 17 évesek vonulnak, mint a nagyasszonyok. jelmezszerűen tökéletes szettekben. reggel a pasik meg olyan illatfelhőt húznak maguk után, hogy rosszul vagyok a reggeli friss levegőn kutyasétáltatás közben. aztán szabadnapjukon sétálnak a suttyó bőrkabátjukban, amiben ők azt gondolják, hogy most nagyon vagányok, közben meg béna, koszos, suttyók benyomását keltik. itt lenézés jár a divatnélküliségért. :D engem mondjuk konkrétan nem is érdekel a divat. mondhatom úgy is, hogy stílusom van. na az meg nem jön be nekik... > > A pasikról röviden a véleményem "nincs olyan sőtt ma már lassan férfi sem"ezek férfiak?...Hát már csak mestruálni kell nekik aztán nincs többé férfi. > > 😂😂😂😂😂😂😂😂 > > Tisztelet a kivételnek (akik egykorúak velünk)😉! > Ha most lennék jó pár évvel fiatalabb, és párválasztás előtt állnék, erősen elgondolkodnék az örök szingliségen, vagy leszbikus lennék :') :') Igen... Az én élettársam még volt sorkatona, a mai férfipalánták többsége a legelső napot sem élné túl. ,:) Pedig nem rosszból, de igazán visszahozhatnák, nem sok időre, mondjuk egy nyári szünetnyi ideig, így a tanulmányokat sem kéne megszakítani, csak mégis tanuljanak valami fegyelmet, rendet, felelősséget, mert oké, ne legyenek kő macsók, meg baltával arcot borotválók :') , de azért több férfiasság is szorulhatna beléjük. Teljes mértékben melletted vagyokd Ez az igazság! Nem is tudok többet mondani😉
2020 02 29
Derülgetek, kuncogok meg bólogatok, mert egyetértek. :D Hát, egy biztos lányok: eszmeCSERE partnereket már találtunk (egymásban). :D Már megérte ez a téma. :)
2020 02 29
> OptimistaAdri: > Derülgetek, kuncogok meg bólogatok, mert egyetértek. :D > Hát, egy biztos lányok: eszmeCSERE partnereket már találtunk (egymásban). :D > Már megérte ez a téma. :) Pontosan ahogy mondod! 😁😂👌👍😉💖 Örülök hogy így érzed!😉
2020 02 29