Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Köszönöm a választ...

Én az oldalon tettem szert egy levelezős barátnőre :) Már csak ezért megérte feljönni az oldalra! Mindig lesznek agyzsibbasztó érdeklődők, nem lehet kikerülni, de azért akad gyors és zökkenőmentes üzlet is.
2020 02 26
Átérzem. 6 negatív visszajelzésem van ugyan emiatt mert mertem írni nekik negatívot mert igazam volt. Már nem érdekel. Ezen az oldalon a60% csaló-komolytalan-hitegető
2020 07 11
Azért az eszméletlen hogy az emberek képtelenek válaszolni .. végülis te akarsz az ő termékeiket pénzt adni szóval a saját pénzük ellenségei .. hat gratulalok akkor szerintem felesleges ezen az oldalon lennetek. 👌🏽
2020 08 02
> RagDoll: > Olvastam már több felhasználó megjegyzését ebben a témában, és én sem vagyok kivétel, szóval most plusz egy. Köszönöm azoknak a felhasználóknak, akik magasról .....az üzeneteimre, és annyi nem telik tőlük, hogy "köszi, nem". Azt felejtik el, hogy az oldal kiírja, hogy aktívak vagyunk, vagy mikor voltunk fent utoljára. Persze lehet, hogy hibás az oldal, aktívnak jelez, ha nem is voltunk fent, ezt még megértem, DE attól egyértelművé válik, hogy kiírtuk egy/több termékünkre, hogy "foglalva", "elkelt", vagy töltöttünk fel új termékeket...szóval nagyon köszönöm a hülyének nézést, igazán jól esik. Azért nem írok visszajelzést, mert tudom, hogy visszakapom., még akkor is ha nekem van 100%-ban igazam. Kicsit több korrektséget kérek, ha már én is megadom és nem sikítom le egyből a fejét mindenkinek...ne kérjek lehetetlent igaz? x-) :') Jó, hogy megtaláltam a fórumon ezt a témát... Ahogy RagDoll is írta, hogy lehetne a másik felhasználó felé annyi egyesekben, hogy ha többel nem is, de legalább egy szóval reagáljon már!!! Főleg, hogy ez esetben Én szeretnék vásárolni... Beléptem megnézni az üzeneteimet, mert volt már olyan, hogy nem kaptam e-mailt üzenet érkezéséről, de most persze nem erről van szó és a két "eladó" hölgy pontosan 1 órája volt elérhető... Ez már nem az első ilyen eset! Így minek hirdetni, ha nem válaszol a vevőnek? Hogyan szeretne eladni? Könyörögni azért senkinek nem fogok, hogy vásárolhassak Tőle... Ez azért Nekem kicsit nonszensz!!!! Ráadásul az egyiküknek rengeteg hirdetése van... Ezek szerint van, aki csak unaloműzésből töltöget fel ide dolgokat? Jó lenne, ha ezt valahol feltüntetné, hogy feleslegesen ne irkáljon az ember!!!!!
2020 10 05
> RagDoll: > Olvastam már több felhasználó megjegyzését ebben a témában, és én sem vagyok kivétel, szóval most plusz egy. Köszönöm azoknak a felhasználóknak, akik magasról .....az üzeneteimre, és annyi nem telik tőlük, hogy "köszi, nem". Azt felejtik el, hogy az oldal kiírja, hogy aktívak vagyunk, vagy mikor voltunk fent utoljára. Persze lehet, hogy hibás az oldal, aktívnak jelez, ha nem is voltunk fent, ezt még megértem, DE attól egyértelművé válik, hogy kiírtuk egy/több termékünkre, hogy "foglalva", "elkelt", vagy töltöttünk fel új termékeket...szóval nagyon köszönöm a hülyének nézést, igazán jól esik. Azért nem írok visszajelzést, mert tudom, hogy visszakapom., még akkor is ha nekem van 100%-ban igazam. Kicsit több korrektséget kérek, ha már én is megadom és nem sikítom le egyből a fejét mindenkinek...ne kérjek lehetetlent igaz? x-) :') szerintem az a ritka,ha valaki egyáltalán válaszol,az egész egy nevetség :D Kínál egy vagy több terméket,de minek,ő maga se tudja,mert véleményem szerint ,aki el akar valamit adni,annak nem törik le a keze,ha egy-két mondatot írnia kell,vagy válaszolni a vevőjelöltnek a feltett kérdésére. Legszivesebben ilyenkor írnék én is egy negatív értékelést,mert egyesek el vannak itt tévedve,de ugye visszakapod,akkor is ,ha igazad van.Egyre kevesebbet vásárolok innen,hirdetni meg nem is hirdetek....
2020 11 22
1 2 3