Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Levél ajánlás nélkül

Én a hivatalos levelek eltűnése miatt mindig fosok, ugye hiába az ajánlott feladás... Mert melóhelyemről is kapok, meg küldök is olyan leveleket, eddig szerencsére nem volt kedve senkinek sem lenyúlni, bár egy halom papírral nem tudnak mit kezdeni, bezzeg a parfümöt/ékszert/ruhát tartalmazóval...
2020 02 06
Eddig egyetlen egyszer postáztam egy ezüst fülbevalót, papír közé, karton tasakba + bubis borítékba csomagoltam, hogy még véletlenül se tapogassák ki! Szerencsére odaért!
2020 02 06
> cs.lizi: > > Méhészlány: > > Még karácsony előtt adtam fel egy küldeményt, postán maradó ajánlott levélként. Hát csak nem akart megérkezni, elkezdtük kerestetni. Végül meglett, de kirágta az egér, és kiette a gyapjú nadrágot belőle. NO COMMENT. > Azt a k*rva... Hát erre nem tudok mit mondani, elég gáz... Ezt a postán dolgozók mondták, vagy ti láttátok hogy kiette az egér? 😅 Azért kérdem, hogy egy rossz kifogás arra hogy lenyúlták, vagy pedig egy nagyon siralmas true story a magyar postáról. 😔 Nem igazán tudták letagadni...Egy újrahasznosított gyapjúból készült nagyon menő Mango nadrág volt. Volt mellette két műszálas, azokat bezzeg nem zabálta meg...A nadrág árát visszafizette neki a posta.
2020 02 08
Szia! Nem szeretem a sima feladást, de egyszer cseréltem így valakivel, nem volt nagy érték. Ő hamar megkapta, a nekem szánt viszont hetekig kallódott valahol, már totál lemondtam róla, de csak megérkezett. (Kb. 3 hét volt, és nem csúcsidőszakban történt.
2020 02 11
> eliza987: > Szia! > Nem szeretem a sima feladást, de egyszer cseréltem így valakivel, nem volt nagy érték. Ő hamar megkapta, a nekem szánt viszont hetekig kallódott valahol, már totál lemondtam róla, de csak megérkezett. (Kb. 3 hét volt, és nem csúcsidőszakban történt. Ez érdekes. Ezek szerint ha minimális is, lehet rá esély hogy megkapja. Bár nem fűzök sok reményt hozzá
2020 02 14
érdekes hírem van! Pár napja írt a vevőm, hogy megkapta a levelet így 2 hónapra rá. 😂 Elkeveredett... De legalább mgkapta sértetlenül.
2020 03 19
> cs.lizi: > érdekes hírem van! Pár napja írt a vevőm, hogy megkapta a levelet így 2 hónapra rá. 😂 Elkeveredett... De legalább mgkapta sértetlenül. Atyagatya! :') Én múlt hét szerda óta várok ajánlott postával feladott szandálcipőt a kisfiamnak, ami a nyomkövető szerint a hatvani logisztikai központban dekkol. Majd csak ideérhet az is... ,:)
2020 03 19
1 2