Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

Más /

Beszélgetések /

Vásárló/Érdeklődés hiány

Hmmm... tegnap még 3 oldalnyi volt ez a téma, több hozzászólással. Ennyit a szólás szabadságáról :') Komolyan mondom képernyőfotózni kell, ha valami fontos téma felmerül, mert itt random (vagy pont nem) törlődnek hozzászólások és topic-ok. Update (nem a nooorbikás): Ezzel a hozzászólásommal lett 3 oldalas, pedig már tegnap az volt...
2020 01 30
Hááát tudod shoppingbaba törölte az írását, amiben lenullásozott (bár ő is úgy kezdte) miszerint vevőként nincs jogom kritizálni, így most az előző bejegyzéseim tök hüyének állítanak be :o Hát ennyit a ferrségről!
2020 01 31
> juditom: > Hááát tudod shoppingbaba törölte az írását, amiben lenullásozott (bár ő is úgy kezdte) miszerint vevőként nincs jogom kritizálni, így most az előző bejegyzéseim tök hüyének állítanak be :o Hát ennyit a ferrségről! Légyszíves hagyj ki a negatív eszmecseréidből! Unalmas! Köszi! 🙂
2020 01 31
Nem mindenkinek van szüksége centikhez a vásárláshoz. Én például, 20 esetből, ha egyszer kérdezek centit, mert számomra nem fontos az infó. Ezért nem is mérek le mindent, amikor felteszem, viszont, ha kérik készséggel megteszem. Lehet, hogy néha ez 2-3 nap múlva sikerül, mert mostanában gyakran nem vagyok itthon ilyen időközökre, így nem tudom megtenni. Mindkét oldalról lehet köpködni, én is tudnék mesélni, hogy leméreti még a csukló körfogatot is, aztán mikor látja, hogy nem jó, még annyit se ír, hogy köszönöm a fáradozásod...Vagy teljesen jól működik a kommunikáció az utalási adatok megadásáig, aztán eltűnik, és amikor rákérdezek, hogy akkor ezzel mi újság, írja, hogy jaj, bocsi, akkor inkább mégse. Csakhogy közben én tartottam a terméket, és potenciális vevőket hajtottam el. Nem egymással kellene foglalkoznunk, hanem talán azzal, hogy miért tart itt az oldal, holott egy jó ötleten alapszik. Talán lehetne indítani egy hirdetést, amelyben összefoglaljuk, miben igénylünk változást, és aki egyetért, berakhatná a kedvencek közé, így meg lenne jelölve szívvel. Bár azt gondolom, hiper sebességgel törlődne az oldalról...Itt a felhasználó neve Kuss!.
2020 02 04
Sajnos vagy nem sajnos, aki rendszeresen használja az oldalt szinte csak cserélni szeretne vagy eladni, ergo vásárolni nem annyira. Nagyon elterjedt az elmúlt egy évben a gardróbszekrény minimalizálása, a szelektálás, internetes eladás, turkálóba járás. Ez egy szuper dolog a környezetünkre nézve, de ha mindenki csak eladna, de senki se venne, akkor sajnos ennek ez a következménye. Az érdeklődők hiánya. De emellett ugyanúgy ott van a Fast Fashion boltok imádata, mindenki csak shoppingol, aki tőlünk vehetne, az inkább bemegy a Zarába, hiszen nem akarja “mások levetett gönceit hordani”. El kell fogadnunk, hogy a másodkézből vásárláshoz egyéniség, türelem, precizitás, idő és még sok egyéb szükséges. Ezekből elég nagy hiányt látok manapság mindenkinél. Szóval, ezért nem vásárolnak tőlünk, de még akad elvetve pár jó ember, akiért érdemes itt maradni. 😁
2020 02 04
Én, a saját példámon keresztül elmondom, miért nem vásároltam már hónapok óta itt: 1.híztam pár kilót, és 40/42es méretben kevesebbet találok, mint 38/40-es méretben. 2.nagyon sok a túlárazott termék...minek adjak egy használt h&m pulcsiért 4ezret, amikor leárazáson megveszem újonnan fele vagy harmad áron? 3.úgy tűnt, korábban több egyedi, izgalmas darab volt, most alig találkozok olyasmivel, ami felkelti az érdeklődésem. 4. iszonyú módon megdrágult a postai szolgáltatás-a fox még csak-csak, de az is inkább úgy éri meg, ha egy helyről több mindent éri meg. Ha valaki csak egy pólót venne, mondjuk 1500 Ft-ért, az egy jó ár, de ha rájön a 800 Ft-os postaköltség, az úgyg már 2300 Ft, pár százat még hozzá dob, és megveszi újonnan a fast fashion boltokban..5.az oldal folyamatos gyíkságai, elveszik az ember kedvét.
2020 02 06
> Méhészlány: > Én, a saját példámon keresztül elmondom, miért nem vásároltam már hónapok óta itt: 1.híztam pár kilót, és 40/42es méretben kevesebbet találok, mint 38/40-es méretben. 2.nagyon sok a túlárazott termék...minek adjak egy használt h&m pulcsiért 4ezret, amikor leárazáson megveszem újonnan fele vagy harmad áron? 3.úgy tűnt, korábban több egyedi, izgalmas darab volt, most alig találkozok olyasmivel, ami felkelti az érdeklődésem. 4. iszonyú módon megdrágult a postai szolgáltatás-a fox még csak-csak, de az is inkább úgy éri meg, ha egy helyről több mindent éri meg. Ha valaki csak egy pólót venne, mondjuk 1500 Ft-ért, az egy jó ár, de ha rájön a 800 Ft-os postaköltség, az úgyg már 2300 Ft, pár százat még hozzá dob, és megveszi újonnan a fast fashion boltokban..5.az oldal folyamatos gyíkságai, elveszik az ember kedvét. A méret problémához én is csatlakoznék, ha még érdekelne is valami éppen megvételre kb 38-as mérettől lefelé találsz de a 40-42 már nagyon ritka sajnos pedig ez is M/L méretnek számít... Szóval sokszor rámegyek egy tök jó cuccra amit tuti meg is vennék aztán szembesülök vele, hogy nem a méretem (mert pl. van aki nem írja ki a méretét a cuccának)... Érdekes hogy nagyobb méretbe ennyire kevés hirdetés van.
2020 02 09
> lacrymosa: > Hmmm... tegnap még 3 oldalnyi volt ez a téma, több hozzászólással. Ennyit a szólás szabadságáról :') Komolyan mondom képernyőfotózni kell, ha valami fontos téma felmerül, mert itt random (vagy pont nem) törlődnek hozzászólások és topic-ok. > Update (nem a nooorbikás): > Ezzel a hozzászólásommal lett 3 oldalas, pedig már tegnap az volt... Nekem egy teljes topikom tűnt el, a "Minek van ez az olda?!" című :') :') :') röhej...
2020 02 09
Igen, keresgéltem én is, aztán nem találtam. No, nem politizálni akarok, de így erősen sejthető, milyen párthoz hasonlatos a rendszer az oldalon... ,:)
2020 02 10
> lacrymosa: > Igen, keresgéltem én is, aztán nem találtam. No, nem politizálni akarok, de így erősen sejthető, milyen párthoz hasonlatos a rendszer az oldalon... ,:) Hát igen... Attól hogy törölték, még igaz SAJNOS!
2020 02 10
Én is tapasztaltam, hogy kb nulla érdeklődés, pedig jó minőségű (Sugarbird ruha esetében egyszer, a női ing, a férfi pólók esetében címkés ruhák) cuccaimon szeretnék már túladni, mert kb. porfogók. Olyan tényleg használt holmikat látok, hogy ihaj és közben csomó lájk. Én azt hittem ez az oldal a párszor használt (de nem rongyosra nyűtt, koszos) vagy rendeltél a neten és lusta voltál visszaküldeni típusú holmik tárháza.
2020 02 14
Sajnos Lindii igazat szól. Néha olyan koszosan, gyűrötten vagy foszlón kerülnek ki ruhák igénytelenebb eladóktól. :( Némelyiknek rég szeméttelepen volna a helye nem itt. :( Ugyanakkor a vevőknek sincs gyakran türelme egy-egy kategóriában nagy hirdetéstengert átnézni. Szóval általában még ha vásárolni akarnak is elég kevés hirdetést néznek meg. A mai világban mottó a "könnyen és hirtelen", meg inkább a képet nézik, mint a kiírást és írnak egy üzenetet olyan kérdéssel, amiből kiderül el se olvasták a termék információt.
2020 02 15
Reménykedjünk, mert a január-február mindig nehezebb a kereskedelemben - hiszen az emberek Karácsonyra teljesen kiköltekezik magukat... De a március fellendülés.. és közeleg. :)
2020 02 27
Szóval Sziasztok! Ha már túl vagyunk a "mi mindenen nem lehet változtatni helyzeten" inkább abban segítsetek,hogy valóban hogyan lehetne élhetőbbé tenni az oldalt? Mikor volt utoljára pl.személyes ruha eladós és cserélős bazár? S hogy hogy ennyi a csaló? Ezt mièrt nem tudja a Gardróbcsere a szimpla a GDPR adatvédelmi elveknek megfelve -ki szűrni? ... ugyanez volt a probléma amikor 6 éve regisztráltam,utána jegeltem az oldalt,majd sokkal tudatosabban tértem vissza mondván,hogy változnak az idők,ezzel egyetemben változik minden más is,de itt mintha megállt volna a "az idő kereke",s ez kissé kiábrándító. : (
2020 03 09
Nem elég nyomorult a postai szolgáltatás a sok eltűnt küldeménnyel és a horror áraival, még most a járvány is betesz az üzleteléseknek... Ezek után akinél van fölösleges budipapír, száraz tészta, liszt, cukor, meg konzervek, azoknak több esélye van vevőt találni ,:)
2020 03 17