Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Válaszoljatok az üzenetekre!!

Sziasztok, nem új a probléma, én is indítottam már hasonlóbeszélgetést (ugyan csak 1-2 eladó után tudakozódva). Ez van, ne bosszankodj. Majd lesz más, aki sokkal korrektebb és segítőkészebb és gondolj inkább arra (nem hegyibeszédet tartok :-), hogy: tetteink minősítenek minket, így ez a helyzet nekik a cinkesebb. nem NEKED :-))) Tisztelet azoknak természetesen akinek pl nincs netkapcsolata, vagy a kártyáján nincs pénz, betegség ...stb., de ők mindig megtalálják a módját, értesítsenek. [:vigyorog]
2015 04 13
Hát azt én is remélem, hogy olvassák, mert amiről írsz, az teljesen általános... :( engem őszintén szólva az is bánt, hogy feltesznek egy kérdést...pl megvan még? hány centi? stb. válaszolok és aztán semmi reakció.Biztos én vagyok ilyen ókonzervatív, de a beszélgetéseket illik lezárni legalább egy "köszönöm, mégsem"-mel....
2015 10 10
Sziasztok! Nekem amystuff eladó nem válaszol ,ismeri valaki? Vagy email címet lehet találni vagy telefonszámot valahol? Vásárolni szeretnék de semmi :(
2015 11 11
Ugy màr ėn is többször jàrtam, hogy megtetszett egy hirdetės, ìrtam rà, de azòta sem jött vàlasz.Írtam a gardrobcserėnek is, hogy jò lenne olyan rėsz hirdetėsfeladàsnàl h telefonszàmot lehet megadni, viszont nem kötelező.Igy aki tėnyleg el akar adni valamit biztos megadnà a szàmàt.Igy remėlhetőleg gyorsabban menne az üzlet.
2015 12 01
Sziasztok!Velem is ez van kabátot keresek és találttam is egyet meg is egyeztünk a lányal de azotta nem érem el !Pedig irttam neki ,hogy sürgős!Ugy ,hogy most itt álok kabát nélkül!Nagyon dühit!
2015 12 01
1 2