Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

Más /

Beszélgetések /

Érdekes emberek?!

> Rebessa: > Sziasztok! > Tisztelet a kivételnek, de én mostanában elég sokszor belefutok olyan eladókba, hogy meg szeretnék venni tőle valamit, vissza is ír, hogy oké persze! Aztán napokig, hetekig eltünik, és amikor megírom neki, hogy lesze-e valami mert meg szeretném venni a termékét, feljön az oldalra, de nem válaszol. Aztán mikor elfogy a türelmem, leírom, hogy köszönöm, nem kérem a terméket, mert esetleg találtam máshol, arra vissza ír bunkó lekezelő stílusban!! > A másik, hogy érdeklődök egy adott termék iránt, és nem írnak vissza... semmi válasz. > Ilyenek miért adnak el az oldalon? 😀 Szia! Bizony nagyon macerás nézegetni a termék mellett még azt is, mikor lépett be legutoljára az eladó. Kár, hogy nincs automata rendszer, ami jelez, hogy pl. 30 napnál régebben lépett be.
2019 02 08
Keresek cipzáros köntöst a 80-90 -es évekből ha tudtok segítsetek!Köszi!
2019 02 12
Üdv! Köszönöm a gyors válaszát. Én is így gondolom és szeretem, ha egy üzlet maximum 1 héten belül lezajlik. Kerékpár alkatrészeim szoktam adni-venni úgy 12 éve és most találkoztam először "ilyen" eladóval. Ha vevő lenne még csak megérteném, de Ő az eladó?! Minek hirdet? Nem értem. :) Legalább ilyet is láttam már. :) Negatívval várok 1-2 napot, ha adok. Bár, hogy más ne essen az én hibámba, lehet kéne adni. Még egyszer köszönöm, megerősített gondolataimban. robertgida
2019 03 10
Üdv! Fejlemény, vicces! Adtam negatívot, rá kb. 20 percre már kaptam is választ. Milyen érdekes, ilyenkor mennyire gyorsak vagyunk. De ha eladás miatt keresnek akkor lesz.rjuk az vevőt. robertgida
2019 03 17
> robertgida: > Üdv! > Fejlemény, vicces! Adtam negatívot, rá kb. 20 percre már kaptam is választ. Milyen érdekes, ilyenkor mennyire gyorsak vagyunk. De ha eladás miatt keresnek akkor lesz.rjuk az vevőt. > robertgida Na igen, ez annyira tipikus! Válaszolni nem hajlandó, de ha bevág az ember egy negatívat neki, akkor megered a nyelve, érdekes...
2019 03 17
Sziasztok! Én azt nem értem, hogy lebeszélem az eladóval, hogy megveszem a hirdetett termékét. Erre ír, hogy "Szia! Ne haragudj, de ma jelentkezett érte egy srác, aki többet ajánlott érte." ! Ez milyen már? 0 értékelése van és így indít! :O Nem vagyok egy negatív adó, de most bemorcultam és negatívot adtam neki kezdésből. Azért kíváncsi vagyok, hogy a "srác" ír-e neki értékelést!? :P És, hogy lesz-e reakciója felém.
2019 12 11
1 2