Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Kedves Gardrobosok! Nem működik az üzenet küldés. Nálatok sem, vagy egyedi probléma esetleg?

Köszönöm előre is a tájékoztatást. Üdvözlette, Mercedes🍀
2018 04 10
> Mercedes79: > Köszönöm előre is a tájékoztatást. > Üdvözlette, Mercedes🍀 Nekem is van amikor nem működik, ilyenkor sok oldal újra frissítés és ki be jelentkezés van hogy megoldja a problémát. Vagy esetleg próbálj meg később belépni és akkor üzenetet írni. 😇 Nekem ezek szoktak bevállni 😄 Remélem tudtam segíteni valamit 😊
2018 04 11
Köszönöm szépen a segítséget. Kilépés belépés után is sajnos fennáll a probléma. Ez rendszer probléma lesz valószínű. Szép napot mindenkinek.😊 > CactusGirl:$: > > Mercedes79: > > Köszönöm előre is a tájékoztatást. > > Üdvözlette, Mercedes🍀 > Nekem is van amikor nem működik, ilyenkor sok oldal újra frissítés és ki be jelentkezés van hogy megoldja a problémát. Vagy esetleg próbálj meg később belépni és akkor üzenetet írni. 😇 > Nekem ezek szoktak bevállni 😄 > Remélem tudtam segíteni valamit 😊
2018 04 12
Nálam működik. Kaptam is, küldtem is azóta. Sütitörlés esetleg a böngésződben, vagy más böngészővel, más géppel való próbálkozás?
2018 04 12
Köszönöm szépen a segítséget Mindenkinek. 😊😉 Most már működik. > Monaline: > Nálam működik. Kaptam is, küldtem is azóta. Sütitörlés esetleg a böngésződben, vagy más böngészővel, más géppel való próbálkozás?
2018 04 12
Nálam az a gond, hogy nem válaszolnak az üzenetekre megvenném az árút és nem tudom nem jeleznek vissza mi a gond szerintetek?
2018 04 20
Érdemes megnézni, mikor lépett be a felhasználó utoljára. Sokan már nem is használják az oldalt, és ezért nem írnak vissza. Fiókok magára vannak hagyva, valamint ezáltal a termékeik még mindig megjelennek. > ancsamamingo: > Nálam az a gond, hogy nem válaszolnak az üzenetekre megvenném az árút és nem tudom nem jeleznek vissza mi a gond szerintetek?
2018 04 20
Köszi tényleg van aki 2016-ban lépetbe utoljára de akor miért nem törli az árúját.
2018 04 24