Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Foxpost Utánvét

Csajok! Mennyire biztonságos a Foxpost utánvét? A vevő mindenképp így kéri, de nekem őszintén szólva nem tetszik az ötlet... Évek óta tag vagyok és csak pozitív értékelésem van tehát nem igazán értem a kérését. Ő persze arra hivatkozik, hogy verték már át és emiatt. Valaki adott már fel így csomagot automatába? Hogy is működik ez? Amikor odaér a csomag kivétel előtt ki kell fizetnie? Kicsit aggódom mert nem kis összegű csomagról lenne szó.
2018 03 06
Szia én már sok csomagot adtam fel így :) teljesen megbízható, kb max egy hét alatt ott is a csomag és 2-3 nap alatt meg is érkezik az összeg. A feladáshoz ajánlom a csomagvarázsló regisztrációt a foxpost oldalán így olcsóbb feladni, könnyebb és mindenről kapsz infót. Itt neked is ugyan úgy ki kell fizetned a feladás díját de ha ezt belekalkulálod az árba akkor megéri.
2018 03 07
> ZsofiBarany: > Szia én már sok csomagot adtam fel így :) teljesen megbízható, kb max egy hét alatt ott is a csomag és 2-3 nap alatt meg is érkezik az összeg. A feladáshoz ajánlom a csomagvarázsló regisztrációt a foxpost oldalán így olcsóbb feladni, könnyebb és mindenről kapsz infót. > Itt neked is ugyan úgy ki kell fizetned a feladás díját de ha ezt belekalkulálod az árba akkor megéri. Azért az a max 1 hét elégé sok a kézbesítést tekintve! A DPD a futás megrendelésétől számítva 2 nap alatt házhoz viszi a csomagot,bár igaz h a DPD szerintem drágább is ,mint a foxpost,de én,ha tehetem dpd utánvéttel kérem a csomagot.
2018 03 07
Mivel egyszer a karácsonyi időszakban egyszer pedig februárban adtam fel így csomagot pl karácsonykor másfél/két hét alatt ért oda a csomag ami érthető, februárban pedig 3 munkanap alatt ott volt de ebben volt egy hétvége is ezért mondom hogy max egy hét. Én szeretem a foxpostot árban is jó, megbízható. De kinek a pap kinek a paplan.. :) Nekem ez vált be én ezt használom mindig. :)
2018 03 08
Engem az ilyesmi féle "kifogások" nem érdekelnek,ha megfizetem a szolgáltatás díját,kötelességük tartani magukat a szállítási időhöz!! Egy elteltével át sem venném a csomagot!! Engem nem érdekel,nem hat meg h ünnepek végett sok a kiszállítás!! Meg plusszba még menne nekik a levél,h tartsák magukat,és ne kifogásokkal álljanak elő,hanem időben kézbesítsék a csomagot,ha én mint a vevő,megtisztelem az h a szolgáltatásaikat igénybe veszem.
2018 03 08
> Firkaltnyul: > Csajok! > Mennyire biztonságos a Foxpost utánvét? > A vevő mindenképp így kéri, de nekem őszintén szólva nem tetszik az ötlet... Évek óta tag vagyok és csak pozitív értékelésem van tehát nem igazán értem a kérését. Ő persze arra hivatkozik, hogy verték már át és emiatt. Valaki adott már fel így csomagot automatába? Hogy is működik ez? Amikor odaér a csomag kivétel előtt ki kell fizetnie? Kicsit aggódom mert nem kis összegű csomagról lenne szó. Az utánvét az utánvét, feltételezem ugyanannyira biztonságos mint a többi, itt a vevő csak akkor tudja "kivenni" a csomagját, ha kifizeti az általad megadott árat, a foxpost pedig a megadott számlaszámra utalja az összeget. :") Ettől sajnos még benne van a pakliban, hogy a vevő nem veszi át, akkor elveszíted a feladás költségét, de ha jól tudom visszaviszik a központba, ahol érte tudsz menni illetve kérheted a visszakézbesítést a feladó automatába, valószínűleg ez utóbbi már fizetős. Emiatt szerintem jobb, mint a posta. Esetleg lehet megoldás, hogy előre kéred a szállítási költséget, és csak a termék árát kell később kiegyenlíteni. :")
2018 03 08
> valaki1980: > Engem az ilyesmi féle "kifogások" nem érdekelnek,ha megfizetem a szolgáltatás díját,kötelességük tartani magukat a szállítási időhöz!! Egy elteltével át sem venném a csomagot!! Engem nem érdekel,nem hat meg h ünnepek végett sok a kiszállítás!! Meg plusszba még menne nekik a levél,h tartsák magukat,és ne kifogásokkal álljanak elő,hanem időben kézbesítsék a csomagot,ha én mint a vevő,megtisztelem az h a szolgáltatásaikat igénybe veszem. Hozzáteszem én ezeket házhoz küldtem a foxposton keresztül azért is tartott ennyi ideig. De jézus azért embert ne ölj, ha nem ilyenben dolgozol szerintem ne háborogj ennyire.. nem tudod mi zajlik le ilyenkor a háttérben, hogy mekkora stressz ez a kiszállítóknak minden, ők persze megteszik a tőlük telhetőt. Ha téged nem hat meg vidd el magad a csomagot... ezzel is az ő munkájukat könnyítve. Tudod egy kis empátia sokat segít az ilyen esetekbe... és nem szidni kell őket és reklamálni minden aprócseprő dologért.
2018 03 09
> Firkaltnyul: > Csajok! > Mennyire biztonságos a Foxpost utánvét? > A vevő mindenképp így kéri, de nekem őszintén szólva nem tetszik az ötlet... Évek óta tag vagyok és csak pozitív értékelésem van tehát nem igazán értem a kérését. Ő persze arra hivatkozik, hogy verték már át és emiatt. Valaki adott már fel így csomagot automatába? Hogy is működik ez? Amikor odaér a csomag kivétel előtt ki kell fizetnie? Kicsit aggódom mert nem kis összegű csomagról lenne szó. Én eddig egyszer adtam fel csak utánvéttel csomagot de ahogy az előttem szólók úgy szerintem is biztonságos 😇 A vevő csak akkor tudja át venni ha kifizeti és az összeg viszonylag gyorsan át is kerül a számládra 😊
2018 03 09
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!! :") <3
2018 03 12
Automata a feladásról nyugtát, igazolást nem adott. Kétszer jeleztem a hibát, (Török Alexandra) ügyintéző rendkívül nyegle hangon beszélt, hibájukért esze eágában sem volt bocsánatot kérni. Mellesleg a nettes felületen a tájékoztató az adott csomag árára 699 Ft, az automatánál viszont 999Ft. Nincs értékmegjelölés, a csomag elvesztése esetén mi történik? Maradok a DPD-nél,nagyjából ezért az összegért megbizhatóan, 2 nap alatt, háztól, házig.
2019 05 02