Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Nem írnak vissza :(

Sziasztok.Véleményeteket lennék kívancsi.A kinézett árú után szoktam érdeklődni és 1-2 üzenet váltás után nem reagálnak az illetők;vagy egyáltalán még vissza se írnak :( .Nem tudom hogy velem van a baj;vagy mással is rendszeresen fordul elő.Vagy netalántán rakjak ki profil képet úgy hát ha több bizalmat fektetnek belém?
2017 12 11
Szia! Szerintem ez vagy azért van, mert eladta másnak, vagy egyszerűen nem jó eladó. Én is jártam már így. Láttam, hogy belépett még jó néhányszor, a ruha is fent volt, amit kinéztem, aztán már napokig be sem lépett. Azóta egyébként már hónapok is elteltek. Hagytam a fenébe, inkább mástól vagy boltban vásároltam hasonló ruhát. Elfogadom (mert mást nem tudok tenni), de meg nem értem az ilyen embereket. Szeretnék a nem használt, megunt dolgaikat eladni, elcserélni, de tenni nem tesznek érte. Még az is érthető lenne, ha nem ér rá a napokban, csak írja meg. Ha nem válaszol napokig, de belépett, akkor onnantól nekem felejtős. Gondoljunk bele, hogy egy válaszára napokat kell várni még akkor is, amikor belépett az illető, mennyi időbe telik neki, míg elküldi. Nekem soha nem volt olyan profilképem, amin felismerhető vagyok (megelőzve a visszaéléseket), szóval szerintem nem ez a gond. :) Ha vásárolni szeretnél, még az sem lehet probléma, hogy nincs visszajelzésed, hiszen előreutalást követően a több pozitívval rendelkező eladó simán elküldi neked a terméket. Akarom mondani normális eladó. :) Azét ne add fel, vannak itt nagyon rendes eladók és vásárlók is! :") Nekem ezek a tapasztalataim.
2017 12 11
Utóbbi időben nem küld értesítést az oldal az e-mail címre, ha üzenet jött, gondolom néhányan így rá se néznek, hogy kaptak-e vagy sem. Sajnos a lustaság/bunkóság is bejátszik a képbe. Érdeklődőknél 5-ből 4 szokta eljátszani, hogy mérek/fotózok/pontos postaköltséget írok, aztán eltűnnek, nem válaszolnak, annyit sem, hogy bocs, mégsem... ez nem fáj/nem kerül pénzbe, nem értem miért jó nekik lógva hagyni egy beszélgetést. De annak az egy embernek, aki visszaír, én örülök, szóval lehet jó üzletet csinálni, csak nem mindenki alkalmas rá. Nézz többféle hasonló holmi után, s mindegyikre írj rá, legalább egyikük csak képes a rendes kommunikációra.
2017 12 12
Sziasztok! Hetek óta ezen töröm a fejemet én is. Télikabátot keresek, kb. 8 eladónak írtam már. Láttam, hogy voltak fent, kettő írt vissza, hogy lemérik. /többiek nem is válaszolnak/ Na azóta is mérik... Én ezt nem értem! Ha nem eladó, minek hirdetik?! Amikor kapok egy hasonló levelet, ha időm engedi azonnal intézem. Hogy utaljak így az illetőnek netán előre,?! Majd elfelejti feladni...
2017 12 15
> AndreaGyongyosi: > Sziasztok! > Hetek óta ezen töröm a fejemet én is. > Télikabátot keresek, kb. 8 eladónak írtam már. > Láttam, hogy voltak fent, kettő írt vissza, hogy lemérik. /többiek nem is válaszolnak/ > Na azóta is mérik... > Én ezt nem értem! > Ha nem eladó, minek hirdetik?! > Amikor kapok egy hasonló levelet, ha időm engedi azonnal intézem. > Hogy utaljak így az illetőnek netán előre,?! > Majd elfelejti feladni... Írj rájuk még egyszer vagy legalább azt, hogy "köszi a választ" ezzel több eladót is sikerült felbosszantanom (akkor legalább írtak) :D Figyelj oda nagyon kinek utalsz! Csak olyan felhasználónak utalj előre akinek több pozitív értékelése is van.
2017 12 16
Nekem pont a másik véglet a jelenlegi problémám. Kérdeznek, de teljesen egyértelmű dolgot, ami a leírásban, és a bemutatkozásomban is egyértelműen le van írva, majd válaszolok rá függetlenül ettől, és semmi válasz! Komolyan szeretnék ilyenkor írni nekik, hogy "köszönöm, hogy válaszolhattam". De igaz, az is idegesítő, ha többször írsz, többször láttad, hogy fent van, és semmi válasz, majd a termék eltűnik, vagy pont, hogy évek múltán is fent marad...szimpátia/un szimpátia? Nagyon jól mehet egyeseknek, ha ez alapján ítélik meg, hogy eladják e, vagy nem, én ilyennek nem is utalnék, még, ha nagy nehezen hónapok múlva válaszolna is. ]:)
2017 12 17
nálam 3 dolog van 1.írok egy lánynak. kb 13 üzenet küldök míg végre egyre válaszol, majd eltűnik. én is árulok dolgokat és ha egy vevő ír az az első, hogy válaszolok hiszen nekem akkor jó ha eladhatom az adott holmimat 2. fel van tüntetve a profilomon, hogy csak és kizárólag pesti személyes átvétel lehetséges. ír a hölgy, egyeztetünk, mérek neki, felveszem a ruhát és újra lefotózom majd kérdi, hogy mennyi a pk... ilyenkor nem is tudok mit válaszolni. csak nekem egyértelmű, hogy lecsekkolom az eladót akitől vásárolni szeretnék? 3. a termékeim neve mellé oda írom a méretét ,majd még ugye külön be is állítom , hogy mindkét megnevezés ( pl: S vagy 36) elérhető legyen. írnak nekem, megint mérek még pluszba fotózóm majd kiderül, hogy az illető aki egy 40-es (L) méretű ruhát akar venni tőlem a valóságban 34 (XS) méretet hord. ami nem gáz egy oversize holminál de egy feszülős ruhánál már igen. majd a kedvencem: " jaj bocsi nem tudtam" mit gondolnak,miért van a keresőn belül még egy szűrő?
2017 12 31
Ez nekem is egy nagy problémám! Én már minden választ megköszönök! Szerintem az lenne a megoldás, hogy az oldal egy kicsit védhetné a felhasználókat, vagy ha több ilyen visszajelzést kap egy felhasználóról, akkor azt inaktiválja, vagy nem jeleníti meg a termékeit, mert ez nagyon bosszantó, hogy már meg is állapodtam valakivel és akkor egyszer csak eltűnik, nem is válaszol. Alapvetően nem értem, hogy miért?!
2018 01 24
Lehetne egy " szégyenfal" ahová ki lehetne tenni az ilyen hitegetőket
2018 01 27
gabi08 Szia! Megvan meg a kabátot? Szeretném megvenni 😃 köszönöm! Üdv: Gabi 5 napja, 20:38 jedli35 szia melyik kabát? 😃 5 napja, 20:40 jedli35 zarára gondolsz? 5 napja, 20:49 gabi08 Igen, bocsánat azt kihagytam a kérdésböl 😦 5 napja, 14:59 jedli35 rendben 😃 személyesen gondoltad? 5 napja, 19:35 gabi08 Szia! Én jelenleg hörgögyulladással fexem itthon, szoval most személyesen biztos nem tudom töled átvenni 😦 foxpost esetleg? Köszönöm!űdv: Gabi 4 napja, 19:50 jedli35 az megoldható Szigetszentmiklós Auchanba van foxpost. Mail címem: szaboerosgabriella@gmail.com 4 napja, 21:30 jedli35 rendben, telefonszámot is kérnék 4 napja, 22:07 jedli35 szólj kérlek ha utaltál 4 napja, 12:24 jedli35 azért ha nem kéred szóljál légyszíves 4 napja, 19:23 jedli35 semmiképp ne utalj, másnak adom 3 napja, 11:23 jedli35 látom hogy most is fent vagy de válaszolni luxus, írni fogom az adminnak, hogy hitegeted az embert. ők sem szeretik az ilyen hozzáállást 3 napja, 11:32 gabi08 Nem értem miröl beszélsz. Add el másnak nyugodtan. A telefonon voltam bejelentkezve, de az nem azt jelenti hogy itt vagyok. Hidd el van jobbödolgom is ennél. Mindenesetre ilyen eladoval én még nem találkztam!!! Köszönöm! Szép hétvégét kivánok neked!űdv: Gabi
2018 01 28
tudom nem megoldás de pont egy ilyen esett miatt adtam életem első és remélem utolsó negatív értékelését. nem azért, hogy lejárassam szimplán csak kíváncsi voltam arra vajon reagál-e?! nem jött válasz..
2018 01 30
Sziasztok! Akkor, kezdeményezzük az oldal üzemeltetőinél, hogy vagy tegyék rendbe a szoftvert, ha esetleg nem működne jól, vagy pedig érzékelje a rendszer ha valaki X időn belül nem válaszol, akkor leveszik a hirdetéseit, hogy az ne zavarjon meg másokat. Én is írtam valakinek és sokáig nem jött válasz, megnéztem, hogy mikor volt fönt utoljára és több, mint egy éve. Ezek nagyon megtévesztik a "valódi" felhasználókat. Szerintem kezdeményezzünk valamit az oldal üzemeltetőinél, mert ez így nem jó. Igenis lehet tenni az ilyenek ellen, máris mondtam valamit javaslatként. Semmi értelme, hogy egy 1,5 éves hirdetés fent legyen, abból már biztos nem lesz semmi és az egerek is lehet, hogy már rég megették a padláson.
2018 02 04
Andraaa ez jó ötlet. :) Benne vagyok.Mert nagyon jó lenne ez az oldal ha a teszvesz.hu és társaiohoz hasonló biztonsági rendszer működne. Pozitív változás.2 év kellettde volt olyan akivel tudtam üzletet kötni és minden rendben ment. :D Az élet apró örömei
2018 02 04
Mackó, örülök, hogy benne vagy, akkor már ketten vagyunk. :D Jó, egyszer nekem is visszaírt valaki sok idő után, de ez akkor sem jó így, meg ez nagyon ritka. Szerintem akkor azok a felhasználók, akik benne vannak írják ide a felhasználónevüket és csináljunk valamit. : )
2018 02 05
Lázadjunk! :D
2018 02 07
1 2