Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Telefonról képtelenség belépni

Már több hete nem tudom használni telefonon a gardróbcserét, nem tölt be, ez nagyban korlátozza a fellépéseimet, hiszen napközben nem vagyok számítógép közelben, és sokan reklamáltak, mert csak esténként tudtam nekik reagálni. Miért lehet ez?
2017 11 02
Mert szarnak az oldalba konkrétan már. Egyre több a hiba. Rengetegen hagyják itt a gardrobcserét emiatt. Volt, hogy napokig nem tudtam belépni sem telefonról sem gépről. Vicc az egész...
2017 11 02
Nalam is ez van, nem vagytok egyedul
2017 11 02
Nálam ugyan ez!! Igazából nem csak szarnak az oldalra de már nem is érdemes itt árúlni,venni vagy cserélni. Az emberek 60% csaló. 10 profilja van amivel mindig vissza jár és át veri az embereket. Itt sorolnam még azt a pár dolgot amivel sokan így vannak😡😠 El utalod a pénzt és szar se jön!!! Cseréltek de rohadtúl nem azt kapod amit ki választotttál!! Aki nem az meg: Írsz neki es válasz nem jön így vásárolni nem kell!!! Írnak neked és lebeszéltek mindent...utalás nem jön,nem ír többet még annyit se hogy bocs te hülye nem kell még se!!! Cserében jóformán alig van ember aki benne van!!! A másik kategoria aki úgy el van szállva hogy olyan horror áron árul cuccokat hogy az vicc...újonnan megkapod olcsóbban!!!🤣 A lényeg hogy szart se ér ez az oldal már jó ideje. Én csak azokat sajnálom akik tisztességesek és az evek során rengeteg foglalkoztak a profiljukkal+ visszajelzést szereztek és rengeteg embernek okoztak örömet a hibátlan szép cuccaikkal🙁 Na hát ez az én véleményem!!!! Meg még sorolhatnám!
2017 11 02