Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Nem ír vissza ?!

> BaBa303: > > ManuellaTalaber: > > Sziasztok! : D > > Egyszeruen nem tudom felfogni, hogy irok valakinek egy termekkel kapcsolatban, megkerem merje le itt ott. Nincs valasz... irok meg 1x, semmi. Harmadjara meg mar nem birtam a pofatlansagot es szepen normalis hangnembe megirtam, hogy nem idohuzaskepp irok, hanem megvennem ha jo ram. Folyamat fent van es nem ir..:/ az ilyen miert hirdet? > Szia. > Remélem tőlem megkaptad a választ és nem a gardrób vicceskedik. :). Barátnőm is használja a profilt nézelődni/vásárolni, ő írt Neked:) Az ő nevében pedig válaszolni nem szeretnék tudod, hogy mit akar épp:)
2017 09 18
> ManuellaTalaber: > > BaBa303: > > > ManuellaTalaber: > > > Sziasztok! : D > > > Egyszeruen nem tudom felfogni, hogy irok valakinek egy termekkel kapcsolatban, megkerem merje le itt ott. Nincs valasz... irok meg 1x, semmi. Harmadjara meg mar nem birtam a pofatlansagot es szepen normalis hangnembe megirtam, hogy nem idohuzaskepp irok, hanem megvennem ha jo ram. Folyamat fent van es nem ir..:/ az ilyen miert hirdet? > > Szia. > > Remélem tőlem megkaptad a választ és nem a gardrób vicceskedik. :). > Barátnőm is használja a profilt nézelődni/vásárolni, ő írt Neked:) Az ő nevében pedig válaszolni nem szeretnék tudod, hogy mit akar épp:) Szia. Akkor jó :). Egy tally-is felsőt nézett ki cserére.
2017 09 18
> BaBa303: > > ManuellaTalaber: > > > BaBa303: > > > > ManuellaTalaber: > > > > Sziasztok! : D > > > > Egyszeruen nem tudom felfogni, hogy irok valakinek egy termekkel kapcsolatban, megkerem merje le itt ott. Nincs valasz... irok meg 1x, semmi. Harmadjara meg mar nem birtam a pofatlansagot es szepen normalis hangnembe megirtam, hogy nem idohuzaskepp irok, hanem megvennem ha jo ram. Folyamat fent van es nem ir..:/ az ilyen miert hirdet? > > > Szia. > > > Remélem tőlem megkaptad a választ és nem a gardrób vicceskedik. :). > > Barátnőm is használja a profilt nézelődni/vásárolni, ő írt Neked:) Az ő nevében pedig válaszolni nem szeretnék tudod, hogy mit akar épp:) > Szia. Akkor jó :). Egy tally-is felsőt nézett ki cserére. Jelzem neki:) köszi! : )
2017 09 18
> ManuellaTalaber: > Sziasztok! : D > Egyszeruen nem tudom felfogni, hogy irok valakinek egy termekkel kapcsolatban, megkerem merje le itt ott. Nincs valasz... irok meg 1x, semmi. Harmadjara meg mar nem birtam a pofatlansagot es szepen normalis hangnembe megirtam, hogy nem idohuzaskepp irok, hanem megvennem ha jo ram. Folyamat fent van es nem ir..:/ az ilyen miert hirdet? nem te vagy az egyedüli evvel a problémával.Engem is bosszant 3 eladó és egyik sem ír vissza. Nem jó ez így el is megy a kedvem az egésztől.
2017 09 21
> rtblck: > Szerintem az egypar nap meg belefer, hiszen sosem tudhatod, hogy miert nem lepett be (pl munka, utazas, betegseg...), de az tenyleg bosszanto mikor latod, hogy volt fent, esetleg tett fel uj termeket vagy irt a forumba, de neked nem bir valaszolni. En nem egy embernek irtam mar, akik tobb mint fel eve erdeklodtek 1-1 ruha miatt, akkor se valaszoltak es azota se. Nekem pedig az eladas a celom, tehat nyilvan megprobalom minel elobb eladni az osszes meghirdetett dolgomat. Engem bosszant, es erosen gondolkozok azon, hogy hamarosan torlom magam :/ igazad van én is bosszankodom
2017 09 21
Abszolút igazatok van , sajnos én is gyakran belefutok ilyesmiben mindkét oldalon :( Olyan jó volna ha a Gardróbosok (ha mást nem is) de legalább az x ideje inaktív tagok termékeit levennék az oldalról. Ezzel rögtön nagyban csökkenne a válaszra sem méltató eladók aránya. Nem is tudom már melyik honlapon (talán a facebook?) láttam olyat hogy adott cég profiljánál ki van írva hogy milyen gyorsan és milyen arányban válaszol az üzeneteire (pl:átlagos válaszadási idő 1 nap, vagy válaszadási arány 10%). ha itt is ki lenne írva az eladók profilján az szerintem motiválná az eladókat, és sokat elmondana a vevőknek is. Bár nem sok reményt fűzök bármiféle fejlesztéshez de azért a remény hal meg utoljára. persze aki bunkó az bunkó is marad - erre nincs technológia...
2017 09 21
NEM ÉRTEM HA VALAMIT ELADNI SZERETNÉNEK ÉS ÉRDEKLŐDÖM AKKOR MIÉRT NEM ÍR VISSZA. LEGALÁBB AZT,HOGY ELADTA VAGY MÁR NEM AKTUÁLIS. VAGY VEGYE LE A KÉPET. BOSSZANTÓ MÉRGES VAGYOK. ÉS EZ NEM EGY ELADÓ ÚGYHOGY AZT NEM HISZEM, HOGY MINDENKI ELFOGLALT.
2017 09 21
En masfel hete nem kapok valaszt egy nacira amit hajtok egy ideje..:D
2017 09 21
Sziasztok! Egy csajjal két hete kínlódok, egy hétig semmi válasz, már le is mondtam róla (közben láttam, hogy állandóan belép, mással boltolt is), aztán írt, de semmi bocsi, hogy későn válaszolok, vagy valami... Aztán azóta is várok a válaszra, de szerintem most már én nem fogok visszaírni, mert ha ilyen tempóban megy majd a postázás is, akkor kösz, de nem....És nem is olcsó cuccokat vennék, több terméket is... Akivel a napokban boltolt, azt írta róla, hogy gyors és megbízható - legszívesebben lepontoznám...
2017 09 27
En is mar 2 hete nem kapok valaszt egy gatyara, egyik ismeros is irt neki az o fiokjabol de neki se valaszolt...
2017 09 28
1 2