Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Elsobbsegi posta

Sziasztok, Most irt egy vasarlom, hogy nem kapta meg a pantot a furdoruhahoz, amit 3 napja !!! elsobbsegivel kuldtem el neki... hogy tudok ennek utanajarni? Ugye semmi szama nincsen, mert nem ajanlott... valakinek valami tipp? :( Koszonom elore is ❤️
2017 08 19
Igen, sejtettem :( Koszonom azert!
2017 08 19
Mpl automatába küldtem neki egy bikini felsőt, de ügyesen annak a pántját kifelejtettem... azt küldtem utána elsőbbségivel :(
2017 08 19
Most követeli vissza a teljes összeget, mert így szerinte hordhatatlan a felső... ez reális? :o
2017 08 22
Igen, fel is ajánlottam, hogy egy másik bikinimnek feladom a pántját, de azt már csak szigorúan ajánlottan! :D - ezt persze nem kéri egyébként jeleztem felé is, hogy gyanúsnak érzem a dolgot, és gondolom nem tetszik neki/ nem jó a méret... mert az hogy pánt nélkül HORDHATATLAN egy bikini felső, az szerintem nem valós..
2017 08 22
igen, így van! köszönöm : )
2017 08 22
Én 1x egy levelet ami elsőbbségivel + ajánlottan lett feladva 1 hónap(!) után kaptam meg:D Szval ha nem kamuzik a vásárló és tényleg nem érkezett meg hozzá a levél akkor még simán előkerülhet akár pár hét után is. De a sztori alapján én is inkább arra tippelnék hogy megérkezett hozzá csak nem tetszik neki és ezért így próbálja visszakapni az árát. Nem minden vásárló korrekt itt sajnos.
2017 08 24