Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Miért nincs eladásom? (Bővebben lent)

Egyre kevesebb, illetve ha egy hónapban egyszer eladok már valamit az is csodaszámba megy. Olcsón adok mai divatú ruhákat. Alkuképesek az áraim és valahogy még sincs semmi. Találkozó szempontjából is roppant rugalmas vagyok annak ellenére, hogy a város külső felén lakom tehát nem 5perc a beutazás. Foxpost és postán maradó csomag is oké számomra, nem okoz nehézséget elmenni és feladni a termékeket. Komolyan mondom lányok/nők/hölgyek, hogy nem értem az egészet... Rendelkezem több pozitív értékeléssel is tehát még csak azt sem lehetne mondani, hogy a bizalmatlanság lenne az oka. Minden üzenetre készségesen türelemmel és kedvességgel válaszolok. Szívesen mérek is, ha valakinek fontosak a centik. Úgy érzem háttérbe szorulok azokkal szemben akik ész nélkül taggelik a ruhájukat millió meg egy nem odavaló taggel... Valakinek van hasonló észrevétele?
2017 08 14
Szia! Én azt tapasztalom, hogy mostanában nagyon pang az oldal, de betudtam annak, hogy nyár van, most még el tudnak menni az emberek nyaralni, nem aktívak annyira, esetleg nincs wifi ott, ahova utaztak. De szeptembertől kezdődik a "gyűjtök, spórolok karácsonyra, ajándékot keresek" hajrá hajrá :) Olyankor kicsit megmozdulnak a dolgok eladás, vásárlás szempontból is. Csak átmeneti az állapot :)
2017 08 14
En is ugyanezt vettem eszre, mar kb alig tudok barmit is eladni... :/ ennek amugy nem feltetlen az az oka, hogy ossze vissza hasznaljak a cimkeket, mert nagyon sok kiemelt termek rendben van 😊
2017 08 14
Sziasztok!😊 Én is csatlakozni tudok.😦 Azt vettem észre nagyon beállt az oldal,legalábbis nálam az biztos,az idén összesen ha volt 6-7 eladásom akkor sokat mondok.😦...pedig nem csak 1-2db ruha van fent nálam és nem is meg gazdagodni szeretnék/tehát normális áron sött szerintem olcsòn is árulom/adnám a nem agyon használt ruháimat.😦
2017 08 15
Sziasztok! Szerintem is csak a nyár miatt van ez (vagy legalábbis remélem). :") Fura de szerintem az ár "nem lényeges" abból a szempontból, hogy valami kelendő-e vagy sem, mert nálam is 500 -800 ft-okért vannak sosem hordott, teljesen újszerű ruhák, amik a kutyának sem kellenek, de hasonló (nem designer) darabokat 2000-3000 Ft okért látok folyamatosan kitéve másoknál és elég hamar kikerül rájuk az elkelt címke. Néha azon gondolkozom, hogy az alacsony ár egyben azt is jelenti a vásárlóknak hogy az adott ruha rossz minőségű. Még azon gondolkoztam (saját tapasztalatból) hogy felvéve talán sokkal kelendőbbé tehetném a dolgaimat, mert úgy sokkal könnyebb meglátni benne hogy milyen klassz és csini , mint "kidobva" az ágyra vagy akár vállfán. Sokszor szomorú vagyok, mert egy egy tényleg gyönyörű, különleges álom ruha úgy néz ki a fotóimon mint a mosott hal.. Tök gusztustalan, ránézésre átlagon aluli pedig ha valaki élőben látná/fogná tuti szerelem lenne első látásra- de ezt nem tudom hogyan tudnám orvosolni :( Szóval sokszor talán ez is baj hogy így interneten nagyon nehéz átadni hogy valamit miért is érdemes megvenni. Pláne ha az embernek nincs olyan modell teste amit szívesen felhasználna a fotózáshoz ... Legalábbis, ha én felvenném magamra fürdőruháimat, és a parton pózolnék bennük, rámvetődne egy csapat Greenpeace aktivista és visszatolnának a tengerbe. xD
2017 08 16
Egyrészt lehet, hogy nem tetszenek nekik a ruhák, bármilyen jó minőségűek és olcsóak. Én itt vettem egyébként ezer forintért egy tízezer forintos felsőt, amit imádok és csodaszép. Szóval aki inkább megveszi csaknem bolti áron a ruhákat, az vegye. Mindenkinek a saját döntése, nekem is van olyan termékem ami volt vagy 4 ezer Ft, és egyszer sem hordtam. Mégis piti áron kínálom, de nem kell (egyenlőre) senkinek. Majd megveszik egyszer..aki meg ugyan azt a minőséget veszi csaknem bolti áron hát váljon egészségére. Én sok mindennel már úgy vagyok, hogy inkább megveszem a boltban a kiírt árát elnézve.
2017 08 16
Sajnos nekem is u.ez a tapasztalatom,idovel egyre tobb minden elkel.
2017 08 16
> RagDoll: Hát én annak is örülnék, ha csak fele ilyen jól néznék ki :D Inkább legyenek egy kicsit nagyobbak rám a ruhák, minthogy pajszerral kelljen magamra venni őket xD (Mert sajnos most ez a helyzet). Volt olyan vevőm aki képet kért egy szoknyáról és konkrétan combközépig sikerült felhúznom így mondtam neki hogy sajnos magamon nem tudok képet mutatni. De mivel a fazon fotón egyáltalán nem jött át, így sajnos nem vette meg :( >LexaGalambos Hát igen ezt teljes mértékig megértem. Fura mondjuk mert sokszor van hogy valamire azt gondolom " na ez tuti nem fog kelleni senkinek , fel sem kéne tennem" mert olyan snassz vagy szerintem "csúf" és mégis az lesz a legkapósabb. Persze vannak aktuális divat trendek de az emberek ízlése abszolút kiszámíthatatlan.
2017 08 16
Szerintem nem igazán az árak vagy a minőség itt a probléma:) Persze vannak marhadrága cuccok, meg gyökér eladók is, de hálistennek sok jó tapasztalatom volt:) Szóval véleményem szerint inkább a kereslet/kínálat igény a változó, mert pl. gondoljatok bele: kiszanálod a ruhatárad, felteszel 30 db ruhát, amit el akarsz adni, közben keresgélsz az oldalon, de nem fogsz harminc másik ruhát megvenni:) Szerintem ha valaki regisztrál az oldalra, az az indítéka, hogy eladjon, és csak utána nézelődik, szóval több az eladási szándék mint a vétel:) Nincs ezzel semmi baj, kicsit hosszabb idő kell hozzá, de idővel minden elkel, ami meg nem, elajándékozom:)
2017 08 16
Szerintem a nyár az oka:) Én is sokat vagyok a szabadban, barátokkal, családdal, így a keresgéléseimet is beszüntettem, majd ősztől keresgélek újra:) Nekem is kevesebben írnak júliustól, júniusban még tucatnyi volt a vásárló:) Meg már mindent beszereztünk a nyári szezonra, majd a következő szezonra jön a roham szeptemberben:) Nekem az a tapasztalatom, hogy előbb utóbb mindennek lesz gazdája:) Volt olyan tétel amit 3 éve töltöttem fel, már elvittem volna leadni, mikor valaki megvette, akinek első látásra szerelem volt a ruha, és 400Ft-ért elvitte:) Szóval szerintem türelmesnek kell lenni, és nézelődni, mert a cserelehetőség sokaknak vonzóbb, hiszen sokan diákok még itt, és ők nincsenek eleresztve:) Az ár jó kérdés, van amit 200-500ft-ért teszek fel, mert annyira nem jó nekem a méret, hogy nagyon továbbadnám, és sokáig nincs rá érdeklődő, de előbb-utóbb ők is elkelnek:) A fotó nagyon fontos, én csinálok felvéve képet is általában, meg kiterítettet is, meg közelit az anyagról, hogy jól látható legyen. Ha valakinél rossz a fotóminőség, akkor nem tetszik meg a ruha annyira hogy kérjek esetleg jobb képet, de ha jól kivehető hogy tetszik, akkor szoktam kérni fotót. Érdemes akár kölcsönkérni egy fotógépet ha a telefonnal nem megy.
2017 08 18