Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Miért nem olvassátok el a leírást/bemutatkozó szöveget ?

Sziasztok lányok ! Sajnos naponta legalább 2 alkalommal belefutok abba , hogy a vásárló felháborodik hogy nem tudok neki délután a város másik végébe teremni .... Nem értem a problémát mikor feketén fehéren leírtam,hogy hol tudom átadni a ruhákat, és gondolom nem én vagyok az egyetlen aki nem épp a Blahán lakik és ráadásul sokat is dolgozok, tehát nem lustaságból nem utazok hanem idő hiányába.Ha pedig felajánlom, hogy reggel fussunk össze munka előtt akkor az meg korán van. Kedves vásárlók legyetek olyan kedvesek és tájékozódjatok mielőtt írtok. Nektek mi a véleményetek erről a problémáról ? Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen , hogy kifogom az ilyen embereket ? :D
2017 07 25
Én azt bírom, hogy leírom hogy reggeltől estig dolgozom és merre, és rendszeresen kérdik, hogy akkor 1-kor itt és ott jó-e... Én is szoktam reggel munka előtt és ebédszünetben talikat szervezni, de aki nem dolgozik, annak nyilván pont az nem jó:) Ezen én már nem akadok fenn, udvariasan megírom sokadszorra is melyik nap mettől-meddig hova tudok elmenni, és válogasson:)
2017 07 25
Én is leírtam szépen az opciókat még azt is felajánlottam hogy kifizetem a pk felét de még csak nem is válaszolnak ezután :/
2017 07 25
Én is leírtam szépen az opciókat még azt is felajánlottam hogy kifizetem a pk felét de még csak nem is válaszolnak ezután :/
2017 07 25
Én azt gondolom, hogy már eleve az felháborító, hogy a vevő diktálja a helyszínt. (Az még oké, hogy kompromisszum kötés gyanánt rákérdez bizonyos helyekre, vagy pl. kisbaba vagy betegség miatt helyhez kötött, de lehet ezt normális hangnemben is, de azért lássuk be, ez a ritkább) Hát már bocsánat, de a bevásárlás, ruhavásárlás is csak akkor oldható meg házhoz szállítással, ha a vevő fizet futárköltséget, vagy egy adott összegen felül vásárol. Én mindig elcsodálkozom azon, hogy vannak emberek, akiknek van pofájuk nyafogni, hogy nem viszik el a szájukhoz a pár száz / neadjisten ezer forintos termékeket az eladók. Jó hogy nem kell ingyen házhoz azonnal, de tényleg... Arról nem beszélve, hogy sokszor el se jönnek egy találkozóra, vagy lemondják 2-3x...Te meg cipeld csak magaddal naponta a cuccokat. Ja és ha esetleg nem tömegközlekedsz, hanem kocsival jársz, napközben a város 90%-ban fizetős, és 1 óra parkolás 440 Ft, a benzinköltségekről nem is beszélve. Szerintem ha komolyan meg szeretnék venni valamit, megoldom, hogy elmenjek érte, vagy mérlegelem, mennyit ér meg nekem, esetleg postáztatom, ha nagyon nem tudjuk összehozni a találkozót. De semmiképp sem hisztizek, hogy nem hozzák el házhoz. Nagyon sokan el vannak tévedve. Egyébként én már egy jó ideje csak ott vállalok személyes átvételt, ahova amúgy is mennék valamilyen okból fogva (munkahely, lakás, edzés, stb..), és azt vettem észre, hogy nem csökkent a vevőim száma, hiszen aki komolyan gondolja a vásárlást, és nem csak szórakozásból szervezne találkozót, az megoldja. Ne féljetek határozottak lenni, mert aki már arra sem veszi a fáradtságot, hogy egy kis időt szánjon egy találkozóra, ha már neki kell valami, az amúgy sem gondolta komolyan, nem biztos a vásárlásban, és csak az időtöket rabolja. Amióta ezt bevezettem, a leszervezett találkák 99%-ka nem mondta le, és kivétel nélkül meg is vették a cuccaim, így csak azok morzsolódtak le, akikre feleslegesen szántam volna időt az életemből.
2017 07 31
Még a termék nevét sem olvassák el, nem, hogy a leírást! Több alkalommal is tapasztaltam! x-)
2017 08 06
Én azt bírom mikor megkérdezik hol lehet átvenni a terméket, leírom azt a 4-5 helyet (otthon és a meló közt, a város széle, és a belváros) amerre járni szoktam, majd néhány üzenettel később leír egy konkrét időpontot, és egy teljesen másik helyet mint amiket felsoroltam, hogy ott jó-e... Én is mentem már ki a város másik felére, mert nagyon jó áron árult valaki egy táskát, és nekem így megérte, de az hogy az 500 ft-os holmijaimat majdnem hogy az illető lakásához vigyem, nevetséges... És egyre több ilyenbe futok bele sajnos.
2017 08 09
A napokban sikerült egy hölggyel " belefutnom " egy ilyenbe. Ott van az adatlapomon, hogy nem postázom, csak személyes átvétel van Pesten. Általában rugalmas vagyok és sokszor én igazodom! A hölgy írt nekem. Kért még fotót a ruháról pontos méretet stb. majd megkérdezte hogy foxpostal küldeném-e? Mély levegőt vettem és szépen leírtam neki, hogy nem, és ezt fel is tüntettem az adatlapomon. A hölgy ezután közölte , hogy azt nem is nézte meg, akkor mindegy! Ez sajnos nem az első ilyen volt. Van még egy eladó/vevő aki már nálam tiltó listás mivel minden vasárnap írt nekem egy hónapon át , hogy majd jövőhét szombaton átveszi de valahogy az a szombat sosem jött el, pedig még helyszínt is mondtam neki stb. Majd egy nap jött az üzenet egy másik helyszínnel és egy időponttal, hogy akkor venné át.Nem kérdés volt, hanem kijelentés! Még szerencse, hogy türelmes vagyok és nem küldtem el melegebb éghajlatra. Mondjuk azóta is kapom tőle az üres " ide vele" üzeneteket, de már megszoktam. Lehet hiányozna is ha nem írna többé:D A lényeg, hogy én pl ha venni akarok valamit és látom, hogy az eladó nem pesti de külön nem ír magáról semmit, akkor első kérdésem nála mindig az, hogy van-e pesti átvétel. Különben csak raboljuk egymás idejét!
2017 08 11
Tényleg jó lenne ha olvasnátok a leírást :) Nem lennének "felesleges" körök.... Pl. nem postázok/postázok...átadom személyesen vagy sem. Gyorsabb lenne az adás-vétel is!
2017 08 13
Frászt kapok az egyszavas "csere?" üzenetektől, mikor ott van a leírásban nagy betűkkel, hogy NEM cserélem az adott cuccot. Azon már meg sem lepődök, hogy adatlapot és bemutatkozást nem néznek, pedig még külön gyűjteményt is csináltam a cserés cuccaimnak, de kb felesleges volt. Legszívesebben nem is válaszolnék olyan üzenetekre, amire a válasz valamelyik leírásban ott van.
2017 08 16
Pár éve mikor ide regisztráltam annyira jól működött az oldal, kb 2 hónapja nem volt eladasomn mert az utalás vagy a találka előtt eltűnik a vásárló .... ezt sem értem ez mire jó :/
2017 08 17
> Timy123: > Tényleg jó lenne ha olvasnátok a leírást :) > Nem lennének "felesleges" körök.... > Pl. nem postázok/postázok...átadom személyesen vagy sem. > Gyorsabb lenne az adás-vétel is! Ne is mondd, nekem direkt ki van írva (már az újabb termékeimhez is külön), hogy NINCS ALKU, NINCS CSERE es az URES IDE VELE UZENETEKRE NEM VALASZOLOK. Errefel, naponta megkapom mind a harmat. Nagyon bosszato. :/
2017 10 04