Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Nem lehet laptopról bejelentkezni

Sziasztok. Nem tudom, hogy ez csak engem érint e, de valami miatt nem hagyja, hogy belépjek laptopról, csak mobilról engedi. Betölteni betölti a fiókom, de annál többet már nem tudok csinalni.
2017 06 11
Szia, Nekem is ugyan ez volt kb 1 hónapig, a saját laptopomról nem tudtam belépni csak 1-2 kattintást engedett utána "nincs kapcsolat". Mobilról vagy más laptopról, számítógépről gond nélkül bejelentkeztem és használtam az oldalt...Én azt hittem hogy elállítottam valamit a laptopomon és az én hibám, ezekszerint lehet hogy nem...Kb 1 hónap után megint működi a sajátomon is pedig az égvilágon semmi nem csináltam vele. Adminok valami ötlet? :/
2017 06 13
Én is Chromról szoktam bejelentkezni, de sajnos már egy ideje nem enged onnan.:/
2017 06 14
> B.Rebi: > Én is Chromról szoktam bejelentkezni, de sajnos már egy ideje nem enged onnan.:/ :( Hát ez nagyon fura, esetleg próbáld meg üríteni a Chrome tárolt adatait (Beállítások - Háromvonal oldalt - adatvédelem és biztonság - Böngészési adatok törlése - és itt pipálj be mindent a jelszavakon, az űrlap adatokon kívül ) Ha ez sem működik akkor passz, az tuti hogy nem a laptopoddal van baj úgy általában, hanem valamelyik program okozza a gondokat rajta, ami ütközik a gardróbcsere mostani beléptető mechanizmusával. Esetleg még azt tudom elképzelni, hogy internetre is kiterjedő vírusirtó /vírusvédelem - speckó tűzfal, vagy valamilyen Chrome beépülő modul blokkolhatja ha ilyenek is futnak a gépeden azokat is érdemes átmenetileg kikapcsolni és úgy megpróbálni. Vagy Firefoxxal, végső esetben Explorerrel. Mondjuk az sem kizárt hogy gardróbos oldalon van valami elszúrva > < (nem lepődnék meg) ,de általában ha programozási hiba van valahol, akkor az kompletten senkinek sem működne aki hasonló feltételek mellett próbálja használni.
2017 06 14
Mind a 3 böngésző esetében egyszerűbb a CTRL + H billentyűkombináció :) Gyorabb és egyszerűbb is. A chrome-ot és firefox-ot nem ajánlom ,tapasztalatból írom. Inkább töltsd le az opera-t,sokkal gyorsabb mondkét böngészőnél! Egyébként a chromenál az előzmények törlésénél ,a törlés megkezdése előtt felül át kell állítani "Mindenkori" lehetőségre,mert csak így törli a teljes előzményt,ja és alul a lehetőségeket mindet be kell jelölni,h ki legyen az összes pipálva.
2017 06 15
Próbáltam mindent, de semmi se jó:/
2017 06 21
Úgy néz ki laptopról már az oldal se töltődik be
2017 06 21
Talán néha-náha ki kéne törölni az előzményeket, és a gagyi firefox-ot/chrome-ot lecserélni opera böngészőre :)
2017 06 22
Képzeld, ezzel kezdtem, de egyik se vált be:')
2017 06 23
Mert lehet az is,h más eszközön (mobil,tablet) nem jelentkeztáél ki. Ez is lehet ok lehet ,vagy pedig úgy léptél be h "maradjon belépve" opció aktív. Ha ez sem segít,akkor a már meglévő böngészőket érdemes újratelepíteni, vagy még a beépülő modulokat ellenőznih nem-e blokkja az oldalon/oldalakon bizonyos funkciókat. Én már korábban jártam úgy,h csak a böngésző újratelepítése oldotta meg a problémát.
2017 06 23
Egyébként az új internet explorer,firefox,chrome,ezek alapból kukába való böngészők. Jó persze időnként az opera is hajlamos fura dolgokra v megkergülni. Van egy másik ,régebbi gépem,amin WIn XP Service PAck3 32bit van és még Win XP alatt is jól működik az opera,bár igaz XP alatt kicsit lomhább,de ez mellékes,mivel köztudott h a Win xp alapból korlátozza a internet sebességét.
2017 06 23
szia,nekem is ugyan ez a baj,engem ugy eged csak be rendszeresen..hogy ha ra megyek valamilyen termékre,és uzenetet szeretnek kuldeni az eladonak..:) egyebkent mashogy nem..
2017 06 27
Milyen böngészőt használsz? Aki esetleg a gagyi win10-et használja,azt is ajánlott win7 ultimate 64bit-re cserélni. Továbbáérdemes utánjárni a szar win10-nek a fórumokon,szidják elég rendesen,a rról nem beszélve h a progik,alkalmazások túlnyomó része csak félg-meddig vagy egyáltalán nem kompatibilis a win10-zel :DD
2017 06 27