Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Ötletek /

Inaktív fiókok törlése 1 év után

Sziasztok! Már olvastam erről többször is, és engem is nagyon zavar a téma, mikor megtetszik valami, rámegyek a hirdetőre és látom hogy 2-3-4 éve lépett be utoljára. Nyílván nem fogok neki fölöslegesen írni ezután... Mivel ez az ötletes fórum, arra gondoltam, mi lenne ha az adminok elgondolkodnának, hogy azokat a fiókokat, amik már több, mint egy éve nem aktívak, törökljék ki? Többiek, ti mit gondoltok erről?
2017 05 31
Szerintem nem muszáj törölni feltétlen, de a hirdetéseik ne jelenjenek meg a kereséskor, hogy ne zavarjanak.
2017 05 31
Szerintem is nagyon zavaró!
2017 05 31
Szerintem az is jó ötlet lenne ha mondjuk 3-4 hónapig nem lép be az illető akkor a hirdetései törlődnek vagy valami, mert tényleg nagyon zavaró ez :/
2017 05 31
> Budapest: > Szerintem az is jó ötlet lenne ha mondjuk 3-4 hónapig nem lép be az illető akkor a hirdetései törlődnek vagy valami, mert tényleg nagyon zavaró ez :/ Teljesen egyetértek :) Akik 3-4 hónapja nem léptek be azok valószínű ez után sem fognak.
2017 06 01
Én is egyetértek! Néha megörülök hogy végre, pont ezt a terméket kerestem, aztán elszomorodok mikor látom hogy már hónapok, vagy akár több mint egy éve nem volt lérhető a felhasználó :/
2017 07 01
Sajna èn azt tapasztalom ,hogy az adminok nem fogadnak meg jó tippeket :( pl.inaktív felhasználók, max. 5 cimke jelölèse...
2017 07 11
Én csak annyit mondanék, hogy tavaly 1 évre eltűntem, munka, tanulás, muszáj volt, nem volt időm az oldalra, és az adás-vételekre. Minden termékemet töröltem akkor, de kicsit meg lettem volna szeppenve, ha egy év után próbálok belépni, amikor már biztosan van időm mindenre, és nem megy, mert törölve lettem ,:)
2017 07 30
Igen, az jó lenne, ha a hirdetések nem jelennének meg, tényleg nem feltétlenül szükséges a fiókot törölni, max a hirdetéseit az illetőnek... Tényleg nagyon zavaró, ha találok valamit, ami nagyon tetszik és pl. 2015-ben lépett be utoljára a csajszi. :D :D
2017 07 31
> lividajko: > > Budapest: > > Szerintem az is jó ötlet lenne ha mondjuk 3-4 hónapig nem lép be az illető akkor a hirdetései törlődnek vagy valami, mert tényleg nagyon zavaró ez :/ > Teljesen egyetértek :) Akik 3-4 hónapja nem léptek be azok valószínű ez után sem fognak. Szia! Nem értek egyet. Nekem is volt olyan időszak hogy nem tudtam belépni mert kisebb gondom is nagyobb volt. De aztán újra belevagtam,és minden adva volt, pont, mint mielőtt függesztettem. Szóval szerintem ez kevés idő. Az egy évvel mar inkabb egyetértek.
2017 08 13