Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Felhasználót keresem! Vásárolni szeretnék tőle!

Kedves tagok! Segítsetek nekem! Kinéztem álmaim tanús ruháját! Keresek egy felhasználót, akitől kinéztem ezt a terméket! AnikoPolina Valaki tud nekem tőle élérhetőséget! linket bármit? :( idő sürget, nem sokára esküvő és nem találom a felhasználót Írjatok nekem üzit! koszi
2017 04 14
Sziasztok! Bocs, hogy ebbe a topicba írok, ha zavaró, töröljétek nyugodtan! De én is hasonló problémával találkoztam, most először szeretnék itt vásárolni, de az eladó nem válaszol a kérdéseimre, holott az első üzenetem óta többször belépett. Lehet, hogy nem látja az üzenetet? Nem ismeri vki a babszi05 nevű felhasználót? Esetleg ha valaki már kommunikált vele egy e-mail címet tud adni? Köszi a választ! Szép napot Nektek!
2017 04 23
> Tencsi2: > Sziasztok! Bocs, hogy ebbe a topicba írok, ha zavaró, töröljétek nyugodtan! De én is hasonló problémával találkoztam, most először szeretnék itt vásárolni, de az eladó nem válaszol a kérdéseimre, holott az első üzenetem óta többször belépett. Lehet, hogy nem látja az üzenetet? Nem ismeri vki a babszi05 nevű felhasználót? Esetleg ha valaki már kommunikált vele egy e-mail címet tud adni? Köszi a választ! Szép napot Nektek! Szia! Ha írtál neki és belépett a felületre, akkor egészen biztosan látta amit írtál, maximum csak valamiért nem tud (vagy nem akar) visszaírni :( Nem tudom mikor írtál neki utoljára, de nekem azt írja ki, hogy 9 napja nem volt belépve. Én általában 2-3 napot várok a válaszra, ha valaki ennyi idő alatt sem reagál , akkor tapasztalataim alapján már nem is szokott :(( De remélem sikerrel jársz majd ! :")
2017 04 23
Szia! Köszi szépen a választ! Először 15 napja írtam neki, aztán 7 napja, és egyikre sincs reakció. Lehet nem vagyok szimpi neki :) Sebaj, majd találok másnál...:) Köszönöm még egyszer a választ! :)
2017 04 23