Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Sokan nincsenek tisztában az árakkal.

Azt vettem észre hogy sokan túl árazzák a ruháikat, és ha netalán alkudnék akkor húzza a száját.Csak csendben megsúgom h igy sose fogod eladni a ruhát. 1. Turkálokban 2000-2500 ért csodákat találsz 2.csomó gardróbvásár van ahol az itteni árak töredékéért megveszem a ruhát.3 az akciókkal is olcsóbban jutok a ruhákhoz mint itt. Ha kihozol valahonnan valami újat akkor már a felére csökken az értéke főleg ha használod is akkor kb negyedére. Én úgy vagyok vele hogy inkább sokkal olcsóbban eladom a ruháimat persze én nem meggazdagodni akarok ezekből :) de legalább nem marad rajtam.
2017 04 05
Teljesen egyetértek:D Olyan ruhákat találok itt tízezrekért, hogy hajajj:D Ennek az oldalnak az lenne a lényege, hogy megszabadulj azoktól a ruháktól amiket nem hordasz, és ne kidobni kelljen őket... Egyesek meg berendelnek valamit ebayről egy ezresért, és felrakják hatezerért, az a másik kedvencem:)
2017 04 05
Igen, ez tényleg így van.! Én is tapasztaltam már hogy van néhány ember aki ebből akar "megélni" ez az oldal nem arra való!!!! Sajnos én már régóta nem vásárlok itt, mert 1-.drága 2.-sokan vissza sem írnak-3.- próbálnék alkudni de azt az eladó lassan sértésnek veszi... Szo.. nem igazán értem. :| x-) x-)
2017 04 05
Hát igen...a munkakereülők szokták ezt a módszert túlnyomórészt alkalmazni :D Már nem egy nem két olyan felhasználóhoz volt szeremcsém,akik túlárazva próbálják meg eladni a termékeiket :D Szánalmas dolog szerintem.
2017 04 06
Hányszor jártam úgy, hogy kinéztem egy csomó ruhát aztán végül semmit nem vettem, mert a bolti árán adják őket... :\
2017 04 06
Ezt én is adom! Bár meg kell hagyni, azért vannak még korrekt eladók korrekt árakkal. Ha olyat látok, amit tetszik, de horribilis ára van, inkább legyintek...ugyan már, 1000 holmi van a kedvencekben is, ha pont ezt nem veszem meg, nem halok bele. Aki meg így árulja, hát sok sikert, előbb-utóbb vagy visszavesz az árakból, vagy kitalál mást.
2017 04 08
És ez a szomorú, hogy vannak, akik megveszik ennyiért. És a rendes eladókhoz, akik szép cuccokat árulnak 500-1000Ft között (ez az árkategória pl. nálam is) be se néznek, mert azt hiszik, ami drága, az biztos jobb.
2017 04 09
Hát éppen ez az,hogy manapság elkérnek tizen meg huszon akárhány ezreket vagy még többet is,és még a boltokban is megesik h sz*rt kap a vásárló a pénzéért,ami nagyon szánalmas! Velem megesett már h meg volt bomolva a varrás,jelzem boltban vettem,de sajnos csak otthon vettem észre. Még szerencse h nem vettem ,mert még előtte átnéztem és láttam a hibát,szerencsére a blokk még megvolt,persze mikor visszavittem eszük ágában sem volt se visszaadni a pénzem,se pedig kicserélni,mire mondtam az eladónak jó rendben ,vagy a pénzt adják vissza,vagy kicserélik,vagy pedig kihívom a rendőrséget és még a fogyasztóvédelemnél panaszt teszek és erősen javasolni fogom neki a szóban forgó üzlet termékeinek ellenőrzését is,mivel akadnak erősen megkérdőjelezhető minőségű ruhadarabok. Először azt hitte az eladó,h viccelek,de mikor látta h előveszem a telefont és tárcsáztam a rendőrség számát,akkor bezzeg visszaadta a pénzem,mivel nem mentem bele h kicserélje másikra.
2017 04 10
> valaki1980: > Hát éppen ez az,hogy manapság elkérnek tizen meg huszon akárhány ezreket vagy még többet is,és még a boltokban is megesik h sz*rt kap a vásárló a pénzéért,ami nagyon szánalmas! Velem megesett már h meg volt bomolva a varrás,jelzem boltban vettem,de sajnos csak otthon vettem észre. Még szerencse h nem vettem ,mert még előtte átnéztem és láttam a hibát,szerencsére a blokk még megvolt,persze mikor visszavittem eszük ágában sem volt se visszaadni a pénzem,se pedig kicserélni,mire mondtam az eladónak jó rendben ,vagy a pénzt adják vissza,vagy kicserélik,vagy pedig kihívom a rendőrséget és még a fogyasztóvédelemnél panaszt teszek és erősen javasolni fogom neki a szóban forgó üzlet termékeinek ellenőrzését is,mivel akadnak erősen megkérdőjelezhető minőségű ruhadarabok. Először azt hitte az eladó,h viccelek,de mikor látta h előveszem a telefont és tárcsáztam a rendőrség számát,akkor bezzeg visszaadta a pénzem,mivel nem mentem bele h kicserélje másikra. Rendőrség?? Jézusom ne haragudj de tiszta vicc vagy az összes okoskodó kommenteddel. a rendőrök teliberohogtek volna...kár hogy nem hívtad fel tényleg.
2017 04 10
> valaki1980: > Hát igen...a munkakereülők szokták ezt a módszert túlnyomórészt alkalmazni :D Már nem egy nem két olyan felhasználóhoz volt szeremcsém,akik túlárazva próbálják meg eladni a termékeiket :D Szánalmas dolog szerintem. Ne is haragudj de ha valaki drágán ad el valamit akkor az MUNKAKERÜLŐ? Akkor itt mindenki munkakerülő..........😬😬😬😬😬😬😬😬 És egyetértek azzal a személyel aki szintén a te hozzá szólásodhoz írt h jó h nem hívtad ki a zsarukat. A rendörök nem foglalkoznak ilyen pitin ügyekkel csak szólok.😅😅😅😅😅😅
2017 04 15
Ha a rendőröket nem is,de a fogyatósokat tuti h értesítettem volna a történtekről! Aki itt okoskodik az Te vagy ,te szerencsétlen veréb! A másik dolog az,hogy a bolti áránál drágábban el sem adni semmilyen terméket,sőt mint azt tudjuk ,mihelyt kikerül a termék a boltból már csak a vételár felét éri,ha még használva is volt,az állapotától függően még kevesebbet ér. Egyébként meg van rendőr ismerősöm,csak egy szavamba kerül és intézkedik,ha szükséges megteszi a szükséges lépéseket. Egyébként meg ezerszer több terméket adtam el reális áron ,mint Te,Te kis okoskodó,fontoskodó agyhalott liba! Lehet hogy itt gardróbcserén nem is,más hirdetőoldalakon volt is és vannak is elégedett vevőim,de ezt a hulladék,csalóktól nyüzsgő oldalt pont hogy magasról lesz*rom. Úgy hogy az okoskodó kommentjeidet tartogasd másnak,akit érdekel is,vagy tartsd meg magadnak!
2017 04 16
> valaki1980: > Ha a rendőröket nem is,de a fogyatósokat tuti h értesítettem volna a történtekről! Aki itt okoskodik az Te vagy ,te szerencsétlen veréb! A másik dolog az,hogy a bolti áránál drágábban el sem adni semmilyen terméket,sőt mint azt tudjuk ,mihelyt kikerül a termék a boltból már csak a vételár felét éri,ha még használva is volt,az állapotától függően még kevesebbet ér. Egyébként meg van rendőr ismerősöm,csak egy szavamba kerül és intézkedik,ha szükséges megteszi a szükséges lépéseket. Egyébként meg ezerszer több terméket adtam el reális áron ,mint Te,Te kis okoskodó,fontoskodó agyhalott liba! Lehet hogy itt gardróbcserén nem is,más hirdetőoldalakon volt is és vannak is elégedett vevőim,de ezt a hulladék,csalóktól nyüzsgő oldalt pont hogy magasról lesz*rom. Úgy hogy az okoskodó kommentjeidet tartogasd másnak,akit érdekel is,vagy tartsd meg magadnak! Szánalmas vagy 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 képzeld nekem is van rendör ismim,meg ki a szart érdekel hogy hány szart adtál el,lehet te a pozitív jelzésekre mész. De ezzel kitörülheted a szaros picsádat,nem ettöl leszel jó eladó. Még hogy jó eladó pff 😁😁😁😁😁 anyukám nekem saját üzletem van engem ne oktass ki TE SZERENCSÉTLEN.
2017 04 20
Na majd pont neked van saját üzleted mikor eszed sincs,legfeljebb anyuciék által van saját üzleted te agyhalott veréb tudatlan liba :D Ne azzal vágjál fel,amit a szüleid által értél el te nyomorult,meglátszik hogy agyhalott facebookos idióta kispicsa vagy ;) Ilyen röhejes névvel inkább társkeresőoldalra regelhettél volna nyomorultagyú...hagyjad már magadat...még h neked saját üzleted van....álmodik a nyomor :) De ha van is (amit erősen kétlek) biztos ott is túlárazva árulod a szarjaidat,mivel síkhülye vagy az üzlethez,így hát csak úgy tudsz érvényesülni hogy túlárazod a termékeidet,és ezáltak másokat lehúzol pénzről. Elégé nagy szégyen a szüleidnek hogy gyereket vártak,de csak ilyen hülye agyhalott,fogalmatlan libát sikerült nekik összeszerencsétlenkedniük -.- Na meg még ahhoz is hülye vagy hogy hazudni tudjál. Ja meg ha üzleted lenne,itt nem 0 pozitív értékelésed lenne,hanem kb 100 , 150 vagy több. Szép álom marad neked egy egész életre hogy neked saját üzleted legyen.
2017 04 21
Ahogy gondold........ agyhalottakkal nem foglalkozok. Elmondom h a szüleimnek saját válalkozásuk van,meg nekem is,saját magam és barátommal csináltuk az üzletünket. Te beszélsz itt idióta így meg úgy,többre vittem az életbe mint te,én már 5-6 kint élek külföldön,és csak szüleimhez járok haza néha segíteni.Barátom üzletember te mondod elvagyok kényeztetve stb. Te vagyaz akinek nincs normális élete,ismerem az ilyen férgeket akik másokat fikáznak mert többre vitték. Inkább búj vissza a lyukadba TE SZERENCSETLEN.
2017 04 21
Jó van már saját vállalkozásod...anyuciék pénzéből,esetleg a balfék stricid pénzéből van neked vállalkozásod. Érdekes vagy először azt kamuztad csak saját boltod van,most meg már egy vállalkozásod van pffff...azt se tudod nyomon követni hogy mit hazudsz! Álmodozzál csak tovább :D Az agyhalott te vagy,nem én ;-) Szépeket tudsz álmodni,de előbb utóbb csak visszatérsz a számodra keserű valós életbe,hogy csak egy kis fogalmatlan liba voltál,az is vagy,és az is maradsz :) Ahogy írtam,neked eszed sincs,nem hogy saját üzleted...saját vállalkozásod meg pláne nincs,na me nem is lesz! A vállalkozás nem az ilyen magadfajta hulladék agyhalott fogyatékos libáknak való,mint amilyen te vagy :D
2017 04 21
1 2 3 4