Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Félünk a bosszúnegatívtól...Inkább semleges

Sziasztok! Felmerült bennem, hogy gardróbcserés létezésem óta már számtalan negatívat kioszthattam volna, mert nem egyszer borzasztóan felbosszantott, hogy időm-energiám rááldozva mértem, fotóztam, adtam ki az adataimat, és még csak válaszra sem méltattak... Vagy épp vásároltam volna valamit, az illető nem jelent meg a találkozón, de még csak fel sem vette...Sok pozitív visszajelzésem van, épp ezért nehéz negatívat adnom, mert nem akarom, hogy elcsúfítsák a profilom a bosszúnegatívok, vagy hogy megrágalmazzanak. Inkább a semleges megoldást választom, vagy hagyom a francba, elfelejtem. Ti hogy vagytok ezzel?
2017 03 16
van eleg pozitivad, sz@rd le :) en 50 utan mar ugy voltam vele, h nem erdekel, irjanak, a sok pozitiv mellettem beszel, aki meg megnezi a negativat, mindig latja, h ilyen hulyesegekert van, h "nem valaszolt 2 oran belul azonnal" stb. de ha nagyon zavar irj facebookon az adminnal es kuld el neki, leszedi, ha hulyeseg :)
2017 03 17
Sajnos az a baj -tisztelet a kivételnek-, hogy egy jó páran a sok pozitív visszajelzésükkel takaróznak. Én szívesen cserélnék is, de inkább kiírtam hogy nem cserélek, hogy az ilyenek nagy ívben kerüljenek el. Egyszer két új felsőmért kaptam két foltosat. Megírtam a leányzónak, akinek nagyon valószínű, hogy nincs rendben a feje, hogy vagy visszaküldi és én is visszaküldöm, vagy negatív. Tagadta a foltokat, utána írt hogy tegyem a kutyám alá vagy felmosónak, majd azt hogy visszaküldi, de én is küldjem az övét. Megtörtént, nincs negatív, ebben egyeztünk meg. Azóta már van a több negatívja a rengeteg pozitív mellett, úgyhogy megkapta másoktól. És ez csak egy eset.
2017 03 23
Ha meg mered reklamálni, hogy a ruha, amit megvásároltál valakitől foltos, szakadt, nyúlott, kopott, varrot stb. volt... Az a válasz, hogy "te is kiszakíthattad", "nem volt az ANNYIRA kopott"... Eddig nem osztogattam a negatívokat, de ideje lesz... Aztán jöhet a bosszú negatív, állok elébe! :)
2017 08 30