Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Tarsoly Nikoletta (nikiii08) egy csaló! vigyazzatok vele!

Utaltam neki 2 hete 7000 ft-ot. A mai napig nem jott meg a csomag. Utana azt mondta, hogy elutqzott videkre, es a baratnojenel hagyta a csomagot aki beteg lett es nem tudta feladni, de hogy most erkezik haza es potolja. Azota sem adta fel. Mi a teendo ilyenkor?
2017 03 05
Rendőrség, feljelentés! Továbbá jelezd az adminoknak is, törölni fogják!
2017 03 05
Az adminnak hol tudok irni?
2017 03 05
Kedves Iza! Az admin elérhetősége, kontakt@gardrobcsere.hu az oldal alján kapcsolat és segítség. Ott találod. Sajnálom, hogy folyamatosan visszatérő probléma ez. Regisztráció feltételeként a feketelistára fel kellene hívni a figyelmet. Üdvözlettel, Merci
2017 03 05
> Iza911028: > Utaltam neki 2 hete 7000 ft-ot. A mai napig nem jott meg a csomag. Utana azt mondta, hogy elutqzott videkre, es a baratnojenel hagyta a csomagot aki beteg lett es nem tudta feladni, de hogy most erkezik haza es potolja. Azota sem adta fel. Mi a teendo ilyenkor? Szia! A helyedben én figyelmeztettem még egy utolsó alkalommal,aztán ha nem reagál rá semit,akkor mennék a rendőrségre feljelenteni. Hátha a feljelentéstől megkattanna és elküldené a termékedet vagy visszautalná a pénzedet.
2017 03 09
Szia! Visszautalta esetleg a pénzedet? Kár, hogy nem kerestem rá előbb a neten...én jófogáson futottam bele. 5500 Ft-ot utaltam, azóta nem is reagál. :( > Iza911028: > Utaltam neki 2 hete 7000 ft-ot. A mai napig nem jott meg a csomag. Utana azt mondta, hogy elutqzott videkre, es a baratnojenel hagyta a csomagot aki beteg lett es nem tudta feladni, de hogy most erkezik haza es potolja. Azota sem adta fel. Mi a teendo ilyenkor?
2017 06 06