Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

MÉRETEK PONTOS MEGHATÁROZÁSA

Sziasztok! Már egy ideje árulom a termékeimet az oldalon, és én MINDIG arra törekszem hogy pontos méretet adjak meg a termékeimhez. Eddigi ittlétem során, igen ritkán adtam vásárlásra a fejem, inkább cserélgettem, és árultam a termékeimet. Múlthéten megleptem magam 2 kabáttal amit innen rendeltem. Egy szőrmés irhakabáttal, és egy szépséges H&M kabáttal. Az irha kabát 40-nek, a H&M kabát M-nek volt hirdetve. Tülkön ülve vártam hogy megérkezzen mind a két kabát. Sajnos ma mindkettő megérkezett... az irhakabát 40 helyett 42-es, a H&M kabát 38 HELYETT 34-es.. Teljességgel fel vagyok háborodva és úgy érzem jogosan! Az irha kabát még hagyján, nekem is volt már hogy véééletlen egyszer elnéztem egy termékem méretét, de hogy KETTŐ mérettel nézzem el.. :( :$ Hasonló tapasztalatok? :$ :$
2017 02 11
szerintem ez onnan jön, hogy rengeteg nőt nem érdekli a ruha mérete. nem baj, ha kicsit szűk, vagy ha kicsit lóg, jó lesz az alapon. nem akarok általánosítani, de én is megfigyeltem, hogy nagyon sokan nincsenek tisztában a saját méreteikkel sem :/
2017 02 11
Én mindig leméretem az eladóval, ha nincs lehetőség személyes találkára (de ha van, sokszor akkor is :) Sokan ugyanis teljesen el vannak tájolódva, hogy az xs méret számozással minek felel pl., és hasonlók. Sajnos az a baj, hogy az eladónak saját felelőssége valós adatokat megadni, ha ezekkel nincs tisztában, vagy figyelmetlen, az ellen nem sokat tudsz tenni,.
2017 02 12
Mondjuk nálam sokszor van hogy nem azt írom ki mint amit a termékre van ráírva, mert pl a Fall out boy-os farmerdszekim hiába M-es méret van beleírva határozottan L-es, szerintem sok ruha el is van méretezve, A george virágos ruhám címkéjébe 42-es van beleírva, 3 42-es méretű lány próbálta fel, mind 3-nak kicsi lett, végül felpróbálta az M-es méretű b.nőm és rá tökéletes lett, szóval sokszor a ruhákkal is baj van :D
2017 02 13
Hat nem csodalom, vettem ma egy hires-neves glamour magazint, amiben volt egy naptar, egy merettablazattal... Ezek szerint az XXS az 28-as meret, az XS 30-32 es az S 34-36... Hat szep is lenne :D
2017 02 13
Szerintem ez nagyon gonosz dolog, tök jogosan háborodtál fel. Egyrészt fel kéne tüntetni a beleírt méretet, másrészt azt, hogy valójában mekkora. Pl. a Bershka felsők esetében az S-es az valójában XS-es méret, a tallykra ugyanez vonatkozik, A H&M-nél nem lehet tudni, de általában pontosan lövik be a méreteket. Azért a 34-es 38-as elég meredek...
2017 02 14
Na ez azért tényleg durva , 34-es helyett 38-asként eladni :O De egyébként tényleg rengetegen nincsenek tisztában ezekkel,és ez baromi dühítő....Másik kedvencem mikor kiírják Tally/H&M akármi,tehát méretezett dolog,és akkor így xs-s-m-re is jó...MIVAN?:D (Kivéve ha bő nagyon,úgy még ok...) Meg ha befotózzák a címkét,mondjuk S van rajta,és akkor xs-s méretnek írják..NEM,az S-es,aki tényleg xs arra nagy lesz!
2017 02 28