Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

A felhasználók számítanak /

A gardrobcsere.hu felhasználóiról /

Se termék se pénz

LajosAnita. Aznap utaltam neki ahogy megadta a számlaszámot. Ez 5-napja. A termék péntekre kelett volna. Ugy gondolom egy ajánlott levél 4-nap alatt ide ér. Kértem az ajánlott szelvényröl képet. Hát azt nem tudta fotozni mert a rokonokhoz utazott. Ma szintén nem kaptam töle SEMMIT! Mai nappal kapott haladékot hogy a 4500-ftomat amit munkával szereztem vissza utalja! Addig mig a pénzt kelett utalni addig kapcsolat tartó volt. Azóta válaszolni sem válaszol.
2017 01 30
PFF... Jelentsd mindenképpen.
2017 01 30
Kedves Zsuzsa! Semmiképpen ne hagyd ennyiben a dolgot! Bár szeretnélek egy kis türelemre bátorítani, hiszen tavaly egy cserémnél megesett hogy Mosonmagyaróvárra, 9..ismétlem 9 NAP alatt sikerült a postának célba juttatnia! :( Remélem, csak postai késedelem áll a vásárolt terméked kézhezvétele útjában! Ha mégis egy csalóval futottál össze, akkor ne add fel, szerezd vissza a pénzed! :/
2017 01 30
Lányok, nincs már ajánlott szelvény, ha úgy adta fel, akkor az postán maradó csomag lett, bekell menned a postára, mondod a neved és kiadják neked. Pont így jártam a dec. 30.ai feladott csomagjaimmal is, senkinek nem vitték ki, és a postán maradt, még értesítőt se kaptak róla hogy megérkezett a postára. Nekik egyenként kellett bemenniük a saját postáikra..
2017 02 01