Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Horvathajnal csaló, utaltam(8000) mi a teendő?

Horváth László 62800015-15125312 nekem 6000 ft bánja nem egyezik a számlaszám valakinek akit szintén átvertek?
2017 01 28
> Nikolett11: > Csak a bankszámla számát meg egy szerintem kamu nevet Horváth Gina > Kerestem Facebookon de nincs ilyen. Szia. Bankszámlaszámát írjátok ki,mert másoknak segítetek ezzel ! (ha csak ezt adná meg a csaló,egy kamu névvel)
2017 01 29
Sziasztok! Én is Horváth Gina áldozata vagyok! Melyik rendőrség foglalkozik az üggyel? Vagy helyben kell feljelentést tenni? A gardróbcsere oldal nagyon lejáratja magát az ilyen ügyekkel. Fogjunk össze.
2017 02 06
> grobbea: > Sziasztok! Én is Horváth Gina áldozata vagyok! > Melyik rendőrség foglalkozik az üggyel? Vagy helyben kell feljelentést tenni? > A gardróbcsere oldal nagyon lejáratja magát az ilyen ügyekkel. > Fogjunk össze. Szia! Bármelyik rendőrörsre be kell menni és feljelentést tenni. Vidd a bankszámlakivonatod, levelezést és az eddigi ügyiratszámokat hogy összekepcsolodjanak az ügyek és összeadódjon az összeg. 1átverés=szabálysértés, több átverés=bűncselekmény. Sokunkat átvert, gondolom nagyon jól él a pénzünkből, nehogy már megússza! Eddigi ügyiratszámok: 20020/136/226/2016 01060/1602/2017 Ha van még valakinek ügyiratszáma, feljelentés kérem írja meg. Köszönöm!
2017 02 08
> flotilla: > > grobbea: > > Sziasztok! Én is Horváth Gina áldozata vagyok! > > Melyik rendőrség foglalkozik az üggyel? Vagy helyben kell feljelentést tenni? > > A gardróbcsere oldal nagyon lejáratja magát az ilyen ügyekkel. > > Fogjunk össze. > Szia! Bármelyik rendőrörsre be kell menni és feljelentést tenni. Vidd a bankszámlakivonatod, levelezést és az eddigi ügyiratszámokat hogy összekepcsolodjanak az ügyek és összeadódjon az összeg. 1átverés=szabálysértés, több átverés=bűncselekmény. Sokunkat átvert, gondolom nagyon jól él a pénzünkből, nehogy már megússza! > Eddigi ügyiratszámok: > 20020/136/226/2016 > 01060/1602/2017 > Ha van még valakinek ügyiratszáma, feljelentés kérem írja meg. Köszönöm! Szia! Köszönöm a segítséget, meg fogom tenni a feljelentést.
2017 02 09
sziasztok engem is sokszor átvágtak már nem itt a gardroba de ezért szoktam mindég gls vagy dpd futáral vásárolni csak a futár költséget fizetem a termék árát viszont a futárnál fizetem ki igy meg kapom a terméket és nincsen riziko hogy bukom a pénzt
2017 02 12
Sziasztok!Remélem mindenki feljelentést tett.én még csak most regisztráltam az oldalra.borzalmas dolgokat olvasok.elôre ezek után senki sem utaljon.nem szabad.sok átverős van.most néztem ki egy táskát,de előre nem utálok pénzt.lehet ez is vmi kamu,mert olcsó a táska.
2017 03 06
1 2