Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Horvathajnal csaló, utaltam(8000) mi a teendő?

Aztán letiltotta magát..:)
2017 01 18
Szia. Én is utaltam neki 5500ft-ot és semmi válasz nem jött tőle..Neked megadta valamilyen elérhetőségét?
2017 01 18
Rendőrség lányok! Valószínűleg nem csak titeket vert át!
2017 01 18
Csak a bankszámla számát meg egy szerintem kamu nevet Horváth Gina Kerestem Facebookon de nincs ilyen.
2017 01 18
Igen, nekem is ezt adta meg, de elsőre valami hosszú nevet adott meg, két név egyben, és utána rákérdeztem, hogy biztos ezen a néven van-e a bankszámlája és úgy írta ezt a Horváth Gina nevet. Én is néztem ott, de annyi ilyen nevű van ott, hogy nem tudtam melyiket keressem.
2017 01 19
Nem tudom mennyire segít, de ha mást nem bátorításként bemásolom ide: (most írták ki egy hasonló eset kapcsán Facebookon egy nagy eladós csoportban) "Irány a Rendőrség minél hamarabb ! Számlaszám és név alapján megkeresik. Nekem 17.000Ft-omat nyelte be egy kedves emberke. Fotózd ki az egész beszélgetést és az utalási igazolót is, nyomtasd ki és vidd magaddal a rendőrségre. 2,5 hónap alatt gyorsított eljárásban felszólította a bíróság hogy utalja vissza. Meg is kaptam ! 😃 Az a lényeg hogy ne hagyd magad, ha elkezdik mondani a rendörségen hogy: hát ez nem egyszerű, meg sok idő... mond nekik hogy nem érdekel akkor is feljelentést szeretnél tenni 😃"
2017 01 19
Sziasztok! Olvasom Horváth Gina nevet, az én/mi ügyünkben is felmerült ez a név. Mi többen Nagy Regina 4327 Pócspetri Kossuth u 29. áldozatai vagyunk (kértem jelentkezzen aki ide küldött csomagot vagy bármilyen kapcsolatot lát vele) Viszont a Horváth Gina név is felmerült az ügyünkben, többen ide utaltak, újabbnál-újabb különböző felhaszn.néven garázdálkodik. Én egy másik gyanútlan eladónak utaltam, akivel erre a címre küldette a csomagot :( Szóval velem fizettette az általa vásárolt ruhát, én nem kaptam semmit. Feljelentettem. Aki még károsult ill. tett feljelentést, kérem írjon. Nevét és az üisz-ot, hogy összekapcsolódjanak a feljelentések, összeadódjon a csalás, az összeg. Ne hagyjuk annyiban! Köszönöm!
2017 01 23
> EszterIvan: > Szia. Én is utaltam neki 5500ft-ot és semmi válasz nem jött tőle..Neked megadta valamilyen elérhetőségét? Engem is átvert 2 hónapja, én már feljelentettem. Írjon nekem aki szeretné feljelenteni és adok ügyiratszámot, meg nevet, ami megkönnyíti a dolgot!
2017 01 24
> flotilla: > Sziasztok! Olvasom Horváth Gina nevet, az én/mi ügyünkben is felmerült ez a név. Mi többen Nagy Regina 4327 Pócspetri Kossuth u 29. áldozatai vagyunk (kértem jelentkezzen aki ide küldött csomagot vagy bármilyen kapcsolatot lát vele) Viszont a Horváth Gina név is felmerült az ügyünkben, többen ide utaltak, újabbnál-újabb különböző felhaszn.néven garázdálkodik. Én egy másik gyanútlan eladónak utaltam, akivel erre a címre küldette a csomagot :( Szóval velem fizettette az általa vásárolt ruhát, én nem kaptam semmit. > Feljelentettem. Aki még károsult ill. tett feljelentést, kérem írjon. Nevét és az üisz-ot, hogy összekapcsolódjanak a feljelentések, összeadódjon a csalás, az összeg. Ne hagyjuk annyiban! Köszönöm! Igen, igen! Én is feljelentettem. Tőlem is kaphattok egy ügyiratszámot!
2017 01 24
> BogiVekety: > > EszterIvan: > > Szia. Én is utaltam neki 5500ft-ot és semmi válasz nem jött tőle..Neked megadta valamilyen elérhetőségét? > Engem is átvert 2 hónapja, én már feljelentettem. Írjon nekem aki szeretné feljelenteni és adok ügyiratszámot, meg nevet, ami megkönnyíti a dolgot! Szia, én is áldozat lettem sajnos de meg is tenném a feljelentést, én kérek szépen elérhetőségeket hozzá!
2017 01 25
Sziasztok! Engem is átvert Horvath Gina 5190 Ft-al! múlt héten történt az utalás. Nekem is csak bankszámlaszámot adott meg, énis szeretnék feljelentést tenni persze ha van értelme!! Köszi előre is!! > BogiVekety: > > flotilla: > > Sziasztok! Olvasom Horváth Gina nevet, az én/mi ügyünkben is felmerült ez a név. Mi többen Nagy Regina 4327 Pócspetri Kossuth u 29. áldozatai vagyunk (kértem jelentkezzen aki ide küldött csomagot vagy bármilyen kapcsolatot lát vele) Viszont a Horváth Gina név is felmerült az ügyünkben, többen ide utaltak, újabbnál-újabb különböző felhaszn.néven garázdálkodik. Én egy másik gyanútlan eladónak utaltam, akivel erre a címre küldette a csomagot :( Szóval velem fizettette az általa vásárolt ruhát, én nem kaptam semmit. > > Feljelentettem. Aki még károsult ill. tett feljelentést, kérem írjon. Nevét és az üisz-ot, hogy összekapcsolódjanak a feljelentések, összeadódjon a csalás, az összeg. Ne hagyjuk annyiban! Köszönöm! > Igen, igen! Én is feljelentettem. Tőlem is kaphattok egy ügyiratszámot!
2017 01 25
Sziasztok. H.Magdi is csaló.Nekem is Horváth Gina névre kellett utalnom.Múlthéten utaltam és azóta nem jött meg a termék.Többször írtam hogy külde el a postai ragszámot amin tudom követni a csomagot de ezekre az üzenetekre már nem válaszol.Mit tudok tenni?
2017 01 25
Akkor mindenki, aki ide írt, szerintem tegyünk közösen egy feljelentést, ha már ennyi embert vert át, ezt ne hagyjuk annyiban, mert tovább fogja folytatni és még több áldozata lesz.
2017 01 26
> flotilla: > Sziasztok! Olvasom Horváth Gina nevet, az én/mi ügyünkben is felmerült ez a név. Mi többen Nagy Regina 4327 Pócspetri Kossuth u 29. áldozatai vagyunk (kértem jelentkezzen aki ide küldött csomagot vagy bármilyen kapcsolatot lát vele) Viszont a Horváth Gina név is felmerült az ügyünkben, többen ide utaltak, újabbnál-újabb különböző felhaszn.néven garázdálkodik. Én egy másik gyanútlan eladónak utaltam, akivel erre a címre küldette a csomagot :( Szóval velem fizettette az általa vásárolt ruhát, én nem kaptam semmit. > Feljelentettem. Aki még károsult ill. tett feljelentést, kérem írjon. Nevét és az üisz-ot, hogy összekapcsolódjanak a feljelentések, összeadódjon a csalás, az összeg. Ne hagyjuk annyiban! Köszönöm!
2017 01 27
Sziasztok engem is átvert Horváth Gina én 4800Ft-ot utaltam el neki.
2017 01 27
1 2