Profilom Beállítások Visszajelzés Beszélgetések Kedvencek Kijelentkezés

Fórumok /

gardrobcsere.hu /

Segítség az oldalon /

Jogtalan negatív , kinek szóljak?

Sziasztok! Nem rég adtam egy lánynak negativat itt az oldalon mert tenyleg teljesen jogos volt, most nem írom le mert hosszú lenne hogy miért, de bosszúból ő is irt nekem , természetesen csak annyit irt hogy micsoda pofátlan meg megbízhatatlan vagyok , persze nem ertem hogy miért amikor en mindent ugy csináltam ahogy kellett , ilyenkor hol jelentsem vagy mit lehet ilyenkor tenni? Köszönöm előre is a segítséget!
2016 09 28
Szia! Írj az adminnak a sérelmedről, és csatold a kifotózott beszélgetés azon részét, mely alátámasztja az igazad. Nemrég tőlem is kitörölte a bosszú negatívot. Remélem segítettem.:-)
2016 09 28
Az ertekelesek és válaszok alapján nem törölnem a negativokat. Elolvasva egyáltalán nem evidens, hogy neked van igazad.
2016 09 30
Te már csak tudod 😃😃> Hildegard93: > Az ertekelesek és válaszok alapján nem törölnem a negativokat. Elolvasva egyáltalán nem evidens, hogy neked van igazad.
2016 10 01
Hát mivel azt varnád hogy külső személy törölje, ezért nem árt ha egyértelműen hihető a sztorid. Én ha admin lennék nem torolnem a leirtak alapján. Csak ennyit mondtam.
2016 10 01
> Hildegard93: > Hát mivel azt varnád hogy külső személy törölje, ezért nem árt ha egyértelműen hihető a sztorid. > Én ha admin lennék nem torolnem a leirtak alapján. Csak ennyit mondtam. És szerinted nem tudom beszélgetéssel bizonyítani? gondolom nem úgy akarom töröltetni hogy csak kitalálok valamit... ,:(
2016 10 02
Na jó, most nézem az oldalad és na jó, azért bátorság kell ennyi negatív után ítélkezni :D
2016 10 02
Gondolom nem tudsz olvasni mert ha tudnal látnád milyen negativok 😁😂 én a csalokat keresem és próbálok mindenkit figyelmeztetni. Nekik meg nyilván nem tetszik. De majd ha megtanulsz olvasni majd meglátod.
2016 10 02